Aylardan beri iş arıyorum, bulamıyorum, iş bulmam için banada dua eder misinizBEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
Vakıa suresi okuyun ve ya Rahman ya rezzak zikri çekebilirsinizAylardan beri iş arıyorum, bulamıyorum, iş bulmam için banada dua eder misiniz
Bende bebek istiyorum 4. Tüp bebekte tutmadı banada dua edermisinizBEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
EderimBende bebek istiyorum 4. Tüp bebekte tutmadı banada dua edermisiniz
ederimAylardan beri iş arıyorum, bulamıyorum, iş bulmam için banada dua eder misiniz
BAnada hayirlisiyla kismetimin acilip evlilik yapmam icin dua eder misiniz?ederim
Benim icin de hayirli esim karsima ciksin evlilik olsun sonucu diye dua ederseniz mutlu edersinizBAnada hayirlisiyla kismetimin acilip evlilik yapmam icin dua eder misiniz?
BEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK Allah bagislasin evladiniziBende bebek istiyorum 4. Tüp bebekte tutmadı banada dua edermisiniz
ederim tabi ama sanada bi zikir soyliycem sende yap onuBenim icin de hayirli esim karsima ciksin evlilik olsun sonucu diye dua ederseniz mutlu edersiniz
ederim tabiBAnada hayirlisiyla kismetimin acilip evlilik yapmam icin dua eder misiniz?
Evetederim tabisende bana yardim edersin dimi bi tane zikirde
Tabi yaparim ben de sizi dualarima katarimederim tabi ama sanada bi zikir soyliycem sende yap onu
bana diyil kizTabi yaparim ben de sizi dualarima katarim
Timam tabi evlilik isteyen benimbana diyil kizsana yapicaz beraber
o başka tabiTimam tabi evlilik isteyen benim
Muratlariniz olur sizin de onlar icin ben de sizi dualarima katarim demek istemistim
Amin ecmain.o başka tabiduana katarsan ALLAH RAZİ OLSUN.
lütfen banada dua eder misiniz tez vakitte hayırlı ve kolaylıkla bi eşle tanışıp evleneyimederim
ederim canimlütfen banada dua eder misiniz tez vakitte hayırlı ve kolaylıkla bi eşle tanışıp evleneyim
Ya bedi okuyun. Allahın mucizeleri saymakla bitmezAylardan beri iş arıyorum, bulamıyorum, iş bulmam için banada dua eder misiniz