Herbirinin ayrı ayrı gördüm. Ama devam etmediğim için kalıcı olmadı. Allah nasip ederse düzenli okumak istiyorum bende.yaşadığınız esma mucizeleri nelerdir
BEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
on senedir evliyim bana da bi okusan :))) belki kabul olurBEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
okuyumon senedir evliyim bana da bi okusan :))) belki kabul olur
Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Razzak, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hakim, 99 Esmaül Hüsna'nın ve okudugum esmaların hatiri için bana hayirli ,saglikli, hayırlı vakitde bir evlat sahibi olmayi nasip et Allahım.yaşadığınız esma mucizeleri nelerdir
allah razı olsun zikirleri söylersen bende öğreneyim :) hamiş kankaa girls ler olarak bu sayfada buluşalım hah ahokuyumbu aralar bebek isteyenlere dua ediyorum inşallah bemde hamis olmam
bende denicem allah razı olsun. bebişin için gözün aydın ALLAH SAĞLIKLI MUTLU EVLAT NASİP ETSİNYa Rahman, Ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Razzak, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hakim, 99 Esmaül Hüsna'nın ve okudugum esmaların hatiri için bana hayirli ,saglikli, hayırlı vakitde bir evlat sahibi olmayi nasip et Allahım.
Aklıma geldikce gün içinde bunu okudum 4 ay boyunca 2 senelik bekleyişim son buldu çok şükür
ÇOCUK SENELERDİR BEKLİYORUM SEBEBİDE YOK STRESTE YOK AMA BİLMİYORUM. EŞİMLE DE ARAM AÇIK BU ARA SÜREKLİ TARTIŞMA OLUYOR. SANIRIM HASSAS DÖNEMİMSizin niyetiniz ne? Ona göre esma söyleyeceğim size
BEBİŞ İSTEYENLERE ZİKİR OLARAK HEP YA MUSAVVİR OKUDUM 336 KERE EN AZ 40 GUN. BAŞKA DUALARİNİ BEN EDEYİM SEN ZİKİRİ CEK O ZAMAN PERSEMBE HATİRLAT NAMAZDA KİLAYİM SANASizin niyetiniz ne? Ona göre esma söyleyeceğim size
RABBİM TEZ ZAMANDA ÇOCUK HABERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN KARDEŞİM GÖNLÜNCE OLSUN.Bende bebek istiyorum 4. Tüp bebekte tutmadı banada dua edermisiniz
ŞUAN EN KIYMETLİ HEDİYE BANA BİRİNİN DUASINDA OLMAK O KADAR İHTİYACIM OLDUĞU BİR ZAMANKİ ALLAH RAZI OLSUNBEBİŞ İSTEYENLERE ZİKİR OLARAK HEP YA MUSAVVİR OKUDUM 336 KERE EN AZ 40 GUN. BAŞKA DUALARİNİ BEN EDEYİM SEN ZİKİRİ CEK O ZAMAN PERSEMBE HATİRLAT NAMAZDA KİLAYİM SANA
Bana da kizim olsun diye dua eder misiniz????BEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
Canım banada dua eder misinnnnnBEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
Dili dualı bacım bir duana da ben talibim o haldeBEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
RABBİM HAYIRLISINI NASİP EYLESİN KIZI ERKEĞİ OLMAZ BUNUN. COK YAKINIMDAN BİRİNE ŞAHİT OLDUM KIZ KIZ DİYE TUTTURDU . EVLADI AYIRMAYIN LÜTFEN. SONUNDA BAZEN İYİ OLMUYOR.Bana da kizim olsun diye dua eder misiniz????
Hamile değilim ama, olursa kiz olsun yani, tisikirlir
yapan eden Allah sayende dua ediyosam Allah sendende razi olsunŞUAN EN KIYMETLİ HEDİYE BANA BİRİNİN DUASINDA OLMAK O KADAR İHTİYACIM OLDUĞU BİR ZAMANKİ ALLAH RAZI OLSUN
Kizz istiyommmmmm bennnnnnnnnnnRABBİM HAYIRLISINI NASİP EYLESİN KIZI ERKEĞİ OLMAZ BUNUN. COK YAKINIMDAN BİRİNE ŞAHİT OLDUM KIZ KIZ DİYE TUTTURDU . EVLADI AYIRMAYIN LÜTFEN. SONUNDA BAZEN İYİ OLMUYOR.
hepinizi not edoyorum cuma gunu başlayacagimDili dualı bacım bir duana da ben talibim o halde
ÇOK GÜLDÜM ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN. BANA ÖYLE GELİYORKİ BU KADAR HAYIR DUASINDAN SONRA Bİ BEBİŞ SANADA GELİCEK :)hepinizi not edoyorum cuma gunu başlayacagimsayenizde hamile kalimayim diye sizde bana dua edin