- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
Benim niyetim toksik insanların huzurumuzu bozamaması ne okumalıyım?Sizin niyetiniz ne? Ona göre esma söyleyeceğim size
Ya selam korunma sağlar. İç huzur içinde Ya latifBenim niyetim toksik insanların huzurumuzu bozamaması ne okumalıyım?
Allah ya Şafi sıfatıyla şifa versin aminBen de sifama kavusmak icin duabekler dua ederim
Amin.Allah ya Şafi sıfatıyla şifa versin amin
Ya şafi ve kûn fe yekûnAmin.
Ben ne okuyayim saglik bekleyenler icin
Merhaba benim kizimdada var çaresini bulabildiniz mi acabaEllerimde ve vücudumda sigiller çıktı
Kızımda da bulaştı mi bilmiyorum
. Ama benim ve kızım.icin dua eder misiniz? El üstlerine sıvama şekilde full sigil
3 haftadır çok zorlanıyorum
mevcut işyerimde çok sıkıntılarım olduğu için ve artık burada çok mutsuz olduğum için geçmek istediğim başka bir işyeri var, bunun için nasıl dua edebilirimSizin niyetiniz ne? Ona göre esma söyleyeceğim size
Ya şafi ve kûn fe yekûn
Kardeş ben doktora yaktirdigimda yanında hep yenisi çıktı. Verrutol kullandım. O biraz söndürdü. Ama 4 kişiye de okuttum.hangisinin duası kabul oldu bilmem kurudu sonraMerhaba benim kizimdada var çaresini bulabildiniz mi acaba
Geçmiş olsun, size dua edeceğim, yasınız kaç? Ve tahlil sonuçlarınızı atabilir misiniz?Ben düzensiz regl için hastaneye gitmiştim bana erken menopoz denildi hem de kemik erimesi olduğunu öğrendim bana da dua eder misiniz aklınıza geldikçe lutfen
22 yaşındayım tam sonuçlar çıkmadı henuz1,2 aya kadar çıkmış olurGeçmiş olsun, size dua edeceğim, yasınız kaç? Ve tahlil sonuçlarınızı atabilir misiniz?