- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
hoş geldin cnmmmmmmmmmmm nbrsiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnslmmmmmmmmmm ben deldiiiiimmmmmmmmmmmmmm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin cnmmmmmmmmmmm nbrsiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnslmmmmmmmmmm ben deldiiiiimmmmmmmmmmmmmm:)
hoş geldin cnmmmmmmmmmmm nbrsiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
sanırım sarısın tatlım bi bakiyim dur
maonyam sen n,rdesin kuzum ya bak listeden yıldızlarını bilem kaldırdık senin . çok ihmal ettin bizi çooooooookkkkkkk
kuzum geçmişe bakmaya kalkma bi bakan pişman bi de bakmayan. valla bakılacak gibi değil
nolsunnn evdeyimmm herif yok bugün dolsnıyom bende sen napyn
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE: 24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...***
MAONYA: 23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...***
GAMZELAL: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı...***
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, öğretmen, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...***
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, şu an 32 haftalık hamile, umudumuz annesinin karnında...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...***
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...***
IRAZCIK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
SARA_28: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.***
PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyor...***
PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...***
ANGELL2: 32 yaşında, 11 yıllık evli, 10 yaşıda bir oğlusu var, bir kürtaj bir de kimyasal olayı var, geçmişi biraz karışık...***
SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...***
KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...***
DUYGUYILDIRAY: 24 yaşında, 2 yıllık evli, 2011 nisan dan bu yana bebek istiyor, 2 kimyasal gebelik olayı var, bunları paylaşmak onun için paha biçilemez...
HATİCEEE: 23 yaşında, 6 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...
MLHLL2009: 25 yaşında, 2.5 yıllık evli, doğum evinde çalışıyor, hergün karnı burnunda çatır çatır doğuran hatunları görmek ona koymaya başladı, 2011 eylül den bu yana çalışmalar yapıyor, 5,5 cmlik çikolata kistine sahip...
ZMG: 22 yaşında, 4 yıllık evli, 2009 den bu yana bebekini arıyor...
ben geldım kızlarr nasılsınız bakayım
yumurtlayamayanlar arasına bugün bende katıldım daha önce sınırdaydı yumurtlamam ama şimdi ise hiç yok ((
bende geldim ama işim var temizlik yapacam başlamadan bi bakayım ne var ne yok buralarda dedim sen nasılsın
oohhh iyi yaptınnnıyım kuzum bende ne yapayım kocısı yatrdım aldım pc geznyrm net
ben ne yapayımm:26:tamam sen söyle bende oynayayımEki Görüntüle 303765
ben burdayımm naber kızlarrrr
nasıl yani hiç yumurtlama yok biraz açarmısın merak ettim
ben burdayımm naber kızlarrrr
ıyım kuzum bende ne yapayım kocısı yatrdım aldım pc geznyrm net
oohhh iyi yaptınnn
bugün gündüz uğramadınnn
ben ne yapayımm:26:
oohhh iyi yaptınnn
bugün gündüz uğramadınnn
ben ne yapayımm:26:
gel annem ben unuttururum sana satını batınııyıdır kuzum sızle konusmayınca sıtrese gırıyorum aklıma bat gelıyoo
daha önce yani 2009 yılında birkez yaptırmıştım 8.5 çıktı sonucum bugün ise yine yaptırdım adetimin 21.günüydü 0.2 çıktı bu ay hiç yumurtlama yok öncekindede zaten sınırdaymış 10 üzeri olması gerekiyo dedi doktorum ( hap vericek sanırım adet olunca gel dedi