Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o kadar pc varmışşş
sat da parkelerini yaptırrr:KK60::KK60::KK60:
kızım çeyizin yokmuuu
mutfak eşyan falan çeyizinde vardırr
ee oturma odasını kendi babana
salonunu da kayın babana aldır tamammmmm
satmaya çalışıyoruz ama henüz çıkmadı alıcı:KK9::KK9::KK9:
valla bak 1 masaüstü 1 de laptop u satıyoruz. 1 tanesi bize kalcak.
çeyizim var 2.5 yıldır bir tane çöpümü kullanmadım valla. ne sabır varmış ben de hala duruyorlar öylece. mutfak eşyalarım tam.
annemler bana daha yeni çam. ve bul. makinesi aldılar sağolsunlar:KK16:
kaynanamlar alır mı bilmem, onlardan bişi beklemiyos açıkçası. aslında kocişi sıkıştırıyom "söyle de oturma grubunu alsınlar" diye:KK9::KK9::KK9:

tatlım en kısa sürede parkelerinizide yapar sıcacık aşk dolu evinize geçersiniz inşallah...:):KK48:
bahsettiğin kişi erenaydan başkası olamaz:):KK19:

madem siz döküldünüz ben de dökülüyüm.
evim inşaat halindeyken evlendim.kaynana yanında 2.5 yıldır kalıyorum. 2.5 yıl boyunca emeklerimizle evimizin parkeleri hariç bitirdik sayılır. parkelerde bitince direk evime çıkıcm ve hiç eşyam yok. sadece "yatak odam, kocam ve ben:KK69: " ve bomboş odalarımız olacak.. ama bizim olacak. şu an kaldıramakta çook zorlandığımız bir borcun altındayız o yüzden perkeleri yaptıramıyoruz.. bunu çok sorun eder mutsuz olurdum ama bu topikte biri sayesinde artık sorun etmiyorum çok şükür. 1 masaüstü 2 laptopumuz var, zenginiz benceeee ve mutluyzzzzzzzzz

satmaya çalışıyoruz ama henüz çıkmadı alıcı:KK9::KK9::KK9:
valla bak 1 masaüstü 1 de laptop u satıyoruz. 1 tanesi bize kalcak.
çeyizim var 2.5 yıldır bir tane çöpümü kullanmadım valla. ne sabır varmış ben de hala duruyorlar öylece. mutfak eşyalarım tam.
annemler bana daha yeni çam. ve bul. makinesi aldılar sağolsunlar:KK16:
kaynanamlar alır mı bilmem, onlardan bişi beklemiyos açıkçası. aslında kocişi sıkıştırıyom "söyle de oturma grubunu alsınlar" diye:KK9::KK9::KK9:

yanii düğünde ev düzmediler bari şimdi alsınlar bi oturma grubuuu

madem siz döküldünüz ben de dökülüyüm.
evim inşaat halindeyken evlendim.kaynana yanında 2.5 yıldır kalıyorum. 2.5 yıl boyunca emeklerimizle evimizin parkeleri hariç bitirdik sayılır. parkelerde bitince direk evime çıkıcm ve hiç eşyam yok. sadece "yatak odam, kocam ve ben:KK69: " ve bomboş odalarımız olacak.. ama bizim olacak. şu an kaldıramakta çook zorlandığımız bir borcun altındayız o yüzden perkeleri yaptıramıyoruz.. bunu çok sorun eder mutsuz olurdum ama bu topikte biri sayesinde artık sorun etmiyorum çok şükür. 1 masaüstü 2 laptopumuz var, zenginiz benceeee ve mutluyzzzzzzzzz

canım en önemlisi var zaten yatak odası:KK1:gerisi zamanla olur bizimde kaçtık bir yatak odası 2 çekyat vardı tabi çekyatların borcuda vardı tv zaten ilk zaman yoktu sonrasındada 2. elden aldık... yerleri mobilya battaniyeleri ile kapattık...yazın kaloriferi ödemedik kışa kalmayacaz diye icra geldi evdeki beyaz eşyaları yazacakmış ben bişey yok dedim inanmadılar evde elektrikli bir şofben bir set üstü fırın vardı...ama biz birbirimize kavuştuğumuz için bunlar hiç sorun değildi iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş misali...biri kim merak ettim:44:

tatlım en kısa sürede parkelerinizide yapar sıcacık aşk dolu evinize geçersiniz inşallah...:):KK48:
sağol kankam benim yaa o kadar dualar ediyosunuz benim için sağolun. ama aslında aranızda para biriktirip parkelerimi alsanız ne iyi olur
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

çok kötüsün kankaa senin koca totonun çökertttiği koltuklara layık gördün beniii,, yenisini alsana

yokmkuzum söölerim ne var 700

eşin ne kadar alıyo canımcım toplam ne kadar oluyoo
yok toplamı hemen hemen bizim tek maaş edecek aynı şartlardayız
bu konu yer etti içimee dee
fazla uçuk göründümm galibaa

canım en önemlisi var zaten yatak odası:KK1:gerisi zamanla olur bizimde kaçtık bir yatak odası 2 çekyat vardı tabi çekyatların borcuda vardı tv zaten ilk zaman yoktu sonrasındada 2. elden aldık... yerleri mobilya battaniyeleri ile kapattık...yazın kaloriferi ödemedik kışa kalmayacaz diye icra geldi evdeki beyaz eşyaları yazacakmış ben bişey yok dedim inanmadılar evde elektrikli bir şofben bir set üstü fırın vardı...ama biz birbirimize kavuştuğumuz için bunlar hiç sorun değildi iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş misali...biri kim merak ettim:44:
allah mutlu etsin zmanla herşey oluyo bakkk
sanırsamda benim oooooooo

sağol kankam benim yaa o kadar dualar ediyosunuz benim için sağolun. ama aslında aranızda para biriktirip parkelerimi alsanız ne iyi olur
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bak uyanıka bakkk
alalım kanka nolcakkkkk
şşööle ucuzundann adisindenn 500e kapatırız senin evii:63::KK60::KK60:

yanii düğünde ev düzmediler bari şimdi alsınlar bi oturma grubuuu
evet aslında utanmaları lazım hallerinden çünkü erkek tarafı düzer evi, inşallah yardım ederleer ne bilim kuzum yaa. aaaman almazlarsa da sorunb değil herşeyi nasıl yaptıysak koltuklarımızı da alırız biz dimi:KK34:

evet dimi en önemlisi yatak odası bizi birbirimizr bağlayan.
siz de çok zorluklardan geçmişsiniz kıyamam. ama birden herşeye sahip olunca insan kıymetini bilmiyor bence. bence biz şanslıyız ki hiç bişiyimiz yok.

bak uyanıka bakkk
alalım kanka nolcakkkkk

eşin ne kadar alıyo canımcım toplam ne kadar oluyoo
yok toplamı hemen hemen bizim tek maaş edecek aynı şartlardayız
bu konu yer etti içimee dee
fazla uçuk göründümm galibaa
kızım sen demedin mi benim koca hepinizinkinden az alıyodur diye. şimdi de sizin 2 maaşın toplamını alıyo diyon çatlak hatun:44:
kocam da 1200 civarı

bak uyanıka bakkk
alalım kanka nolcakkkkk
uyuz karı totonun çökerttiği koltuklearı da verirsin tam süper olur

evet aslında utanmaları lazım hallerinden çünkü erkek tarafı düzer evi, inşallah yardım ederleer ne bilim kuzum yaa. aaaman almazlarsa da sorunb değil herşeyi nasıl yaptıysak koltuklarımızı da alırız biz dimi:KK34:

evet dimi en önemlisi yatak odası bizi birbirimizr bağlayan.
siz de çok zorluklardan geçmişsiniz kıyamam. ama birden herşeye sahip olunca insan kıymetini bilmiyor bence. bence biz şanslıyız ki hiç bişiyimiz yok.
ewet insan kendi almayınca değerini de bilmiyooo
kıymeti olmuyoooo
parasını ödedinmi iinsan kendinin hissediyoo
ben salonumun koltuklarını değiştimm şimdi gözüm gibi bakıyom onlara
öbürlerini yolladım köydeki odama
kızım sen demedin mi benim koca hepinizinkinden az alıyodur diye. şimdi de sizin 2 maaşın toplamını alıyo diyon çatlak hatun:44:
kocam da 1200 civarı

tamam benimki de 1600 alıyo ama kira veriyom kızım 350 tlll
belki az alıyodur dedimm yaaaa
başak sen hangi okul mezunuzsun mesleğin nee
seni derinden tanımak istiyomm

bebemmmm senin canın sağolsunn....

:KK34::KK34::KK34:

bende kocam kadar alıyom:)hatta aramızda kalsın azıcıkta geçiyom:p

ama ona göre de takside girdik:KK43:elimize geçen parayı başka türlü tutamıyoruz,evin taksidi bitince kısmet olursa daha büyük bir ev için kredi çekeceğiz..
kocam da 1200 civarı

çalışan bayanlar hakkında mevzu olmuşta .konu ne ben tam vakıf olamadım.bende çalışıyorumda

bebemmmm senin canın sağolsunn....

:KK34::KK34::KK34:

bende kocam kadar alıyom:)hatta aramızda kalsın azıcıkta geçiyom:p

ama ona göre de takside girdik:KK43:elimize geçen parayı başka türlü tutamıyoruz,evin taksidi bitince kısmet olursa daha büyük bir ev için kredi çekeceğiz..

aç gözlü karıııı
küçük ev neyine yetmiiyooo
aaaaaa
ama takside girmeyinceeeee
elde para kalmıyooo zatenn
bende artık tüp bebek parası birikticemmm
ona sıra gelince bide para için beklemeyeyimm diyomm

X