Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
satmaya çalışıyoruz ama henüz çıkmadı alıcıo kadar pc varmışşş
sat da parkelerini yaptırrr
kızım çeyizin yokmuuu
mutfak eşyan falan çeyizinde vardırr
ee oturma odasını kendi babana
salonunu da kayın babana aldır tamammmmm
madem siz döküldünüz ben de dökülüyüm.
evim inşaat halindeyken evlendim.kaynana yanında 2.5 yıldır kalıyorum. 2.5 yıl boyunca emeklerimizle evimizin parkeleri hariç bitirdik sayılır. parkelerde bitince direk evime çıkıcm ve hiç eşyam yok. sadece "yatak odam, kocam ve ben " ve bomboş odalarımız olacak.. ama bizim olacak. şu an kaldıramakta çook zorlandığımız bir borcun altındayız o yüzden perkeleri yaptıramıyoruz.. bunu çok sorun eder mutsuz olurdum ama bu topikte biri sayesinde artık sorun etmiyorum çok şükür. 1 masaüstü 2 laptopumuz var, zenginiz benceeee ve mutluyzzzzzzzzz
çok kötüsün kankaa senin koca totonun çökertttiği koltuklara layık gördün beniii,, yenisini alsanabaşak bak ben oturma odamı yenilicem koltukları sana vereyimm
yokmkuzum söölerim ne var 700sölemicenmiiiiiiii????
satmaya çalışıyoruz ama henüz çıkmadı alıcı
valla bak 1 masaüstü 1 de laptop u satıyoruz. 1 tanesi bize kalcak.
çeyizim var 2.5 yıldır bir tane çöpümü kullanmadım valla. ne sabır varmış ben de hala duruyorlar öylece. mutfak eşyalarım tam.
annemler bana daha yeni çam. ve bul. makinesi aldılar sağolsunlar
kaynanamlar alır mı bilmem, onlardan bişi beklemiyos açıkçası. aslında kocişi sıkıştırıyom "söyle de oturma grubunu alsınlar" diye
madem siz döküldünüz ben de dökülüyüm.
evim inşaat halindeyken evlendim.kaynana yanında 2.5 yıldır kalıyorum. 2.5 yıl boyunca emeklerimizle evimizin parkeleri hariç bitirdik sayılır. parkelerde bitince direk evime çıkıcm ve hiç eşyam yok. sadece "yatak odam, kocam ve ben " ve bomboş odalarımız olacak.. ama bizim olacak. şu an kaldıramakta çook zorlandığımız bir borcun altındayız o yüzden perkeleri yaptıramıyoruz.. bunu çok sorun eder mutsuz olurdum ama bu topikte biri sayesinde artık sorun etmiyorum çok şükür. 1 masaüstü 2 laptopumuz var, zenginiz benceeee ve mutluyzzzzzzzzz
sağol kankam benim yaa o kadar dualar ediyosunuz benim için sağolun. ama aslında aranızda para biriktirip parkelerimi alsanız ne iyi olurtatlım en kısa sürede parkelerinizide yapar sıcacık aşk dolu evinize geçersiniz inşallah...:)
bahsettiğin kişi erenaydan başkası olamaz:)
çok kötüsün kankaa senin koca totonun çökertttiği koltuklara layık gördün beniii,, yenisini alsana
yokmkuzum söölerim ne var 700
allah mutlu etsin zmanla herşey oluyo bakkkcanım en önemlisi var zaten yatak odasıgerisi zamanla olur bizimde kaçtık bir yatak odası 2 çekyat vardı tabi çekyatların borcuda vardı tv zaten ilk zaman yoktu sonrasındada 2. elden aldık... yerleri mobilya battaniyeleri ile kapattık...yazın kaloriferi ödemedik kışa kalmayacaz diye icra geldi evdeki beyaz eşyaları yazacakmış ben bişey yok dedim inanmadılar evde elektrikli bir şofben bir set üstü fırın vardı...ama biz birbirimize kavuştuğumuz için bunlar hiç sorun değildi iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş misali...biri kim merak ettim:44:
sanırsamda benim ooooooootatlım en kısa sürede parkelerinizide yapar sıcacık aşk dolu evinize geçersiniz inşallah...:)
sağol kankam benim yaa o kadar dualar ediyosunuz benim için sağolun. ama aslında aranızda para biriktirip parkelerimi alsanız ne iyi olur
yanii düğünde ev düzmediler bari şimdi alsınlar bi oturma grubuuu
evet aslında utanmaları lazım hallerinden çünkü erkek tarafı düzer evi, inşallah yardım ederleer ne bilim kuzum yaa. aaaman almazlarsa da sorunb değil herşeyi nasıl yaptıysak koltuklarımızı da alırız biz dimiyanii düğünde ev düzmediler bari şimdi alsınlar bi oturma grubuuu
evet dimi en önemlisi yatak odası bizi birbirimizr bağlayan.canım en önemlisi var zaten yatak odasıgerisi zamanla olur bizimde kaçtık bir yatak odası 2 çekyat vardı tabi çekyatların borcuda vardı tv zaten ilk zaman yoktu sonrasındada 2. elden aldık... yerleri mobilya battaniyeleri ile kapattık...yazın kaloriferi ödemedik kışa kalmayacaz diye icra geldi evdeki beyaz eşyaları yazacakmış ben bişey yok dedim inanmadılar evde elektrikli bir şofben bir set üstü fırın vardı...ama biz birbirimize kavuştuğumuz için bunlar hiç sorun değildi iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş misali...biri kim merak ettim:44:
allah mutlu etsin zmanla herşey oluyo bakkkcanım en önemlisi var zaten yatak odasıgerisi zamanla olur bizimde kaçtık bir yatak odası 2 çekyat vardı tabi çekyatların borcuda vardı tv zaten ilk zaman yoktu sonrasındada 2. elden aldık... yerleri mobilya battaniyeleri ile kapattık...yazın kaloriferi ödemedik kışa kalmayacaz diye icra geldi evdeki beyaz eşyaları yazacakmış ben bişey yok dedim inanmadılar evde elektrikli bir şofben bir set üstü fırın vardı...ama biz birbirimize kavuştuğumuz için bunlar hiç sorun değildi iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş misali...biri kim merak ettim:44:
sanırsamda benim ooooooootatlım en kısa sürede parkelerinizide yapar sıcacık aşk dolu evinize geçersiniz inşallah...:)
sağol kankam benim yaa o kadar dualar ediyosunuz benim için sağolun. ama aslında aranızda para biriktirip parkelerimi alsanız ne iyi olur
kızım sen demedin mi benim koca hepinizinkinden az alıyodur diye. şimdi de sizin 2 maaşın toplamını alıyo diyon çatlak hatun:44:eşin ne kadar alıyo canımcım toplam ne kadar oluyoo
yok toplamı hemen hemen bizim tek maaş edecek aynı şartlardayız
bu konu yer etti içimee dee
fazla uçuk göründümm galibaa
uyuz karı totonun çökerttiği koltuklearı da verirsin tam süper olurallah mutlu etsin zmanla herşey oluyo bakkk
sanırsamda benim oooooooo
bak uyanıka bakkk
alalım kanka nolcakkkkk
şşööle ucuzundann adisindenn 500e kapatırız senin evii
ata kuzum atla tabiii. ben deööle diyorum ev hediyesi niyetine alsınlar diye ama bi halı alırlarsa şükredicmkonuya atlamış gibi oldum amam madem almamışlar düğünde şimdi alsınlar ev ediyesi niyetiyle
ewet insan kendi almayınca değerini de bilmiyoooevet aslında utanmaları lazım hallerinden çünkü erkek tarafı düzer evi, inşallah yardım ederleer ne bilim kuzum yaa. aaaman almazlarsa da sorunb değil herşeyi nasıl yaptıysak koltuklarımızı da alırız biz dimi
evet dimi en önemlisi yatak odası bizi birbirimizr bağlayan.
siz de çok zorluklardan geçmişsiniz kıyamam. ama birden herşeye sahip olunca insan kıymetini bilmiyor bence. bence biz şanslıyız ki hiç bişiyimiz yok.
kızım sen demedin mi benim koca hepinizinkinden az alıyodur diye. şimdi de sizin 2 maaşın toplamını alıyo diyon çatlak hatun:44:
kocam da 1200 civarı
kızım sen demedin mi benim koca hepinizinkinden az alıyodur diye. şimdi de sizin 2 maaşın toplamını alıyo diyon çatlak hatun:44:
kocam da 1200 civarı
uyuz karı totonun çökerttiği koltuklearı da verirsin tam süper olur
bebemmmm senin canın sağolsunn....
bende kocam kadar alıyom:)hatta aramızda kalsın azıcıkta geçiyom
ama ona göre de takside girdikelimize geçen parayı başka türlü tutamıyoruz,evin taksidi bitince kısmet olursa daha büyük bir ev için kredi çekeceğiz..