selam kızlar bende geldim aranıza benide alırmısınız :):)
daha çok yeniyim belki bu yolda ama yaşayıp görücez alllahım en kısa zamanda hepimize nasip eder inş. bu güzel duyguyu.
kendimi tanıtayım 25 yaşındayım doğumevinde çalışıyorum hergün karnı burnunda kontrole gelen çatır çatır doğuran kadınların arasında doğuramamak yavaş yavaş koymaya başlasada şimdilik direniyorum.
2.5 yıllık evliyim eylülden beride çalışıyıoruz 4. ayımız yani hala bi tık yok. doktorumun dediğine göre 5.5 cm lik bi çikolata kistiyle hamile kalmam biraz zormuş 6-7 ay dene desede umudumu yitirmiyorum.
bu ay ilk defa ovulasyon testlerine başladım netten sipariş verip dün ve bugün yani 18. ve 19. günde yakalım çift çizgileri yani yumutam oluşmuş çatlıcak inş. diğer aylarda hep 14. güne ağırlık verdiğim için sonrasında dinlenmeye çekiliodum belkide yumurtayı yakalayamadık kim bilir.
işte böyleee...
burda birilerinin desteklediğini görmek bile güzel. dışarıda bu olay böyle olmuo çünkü acınarak bakılması yada aman olur takma kafana denmesi uyuz etsede şimdilik ses çıkartmıyorum ve duymuyorum
amin ablacım amin. çok hoşuma gitti bu haliniz. Rabbim sizinkini de daim etsin inşallah. Ömür boyu o heyecanla karşılarsın inşallah ve 80 yaşında da dans edersinizbende aynı senin gibi düşünürdüm bir kaç sene geçtimi hiç heyecan kalmaz diye...ama hiçde öyle olmadı hala ilk günkü gibi kapılarda öperek karşılayıp işe giderkende öperek uğurluyorum camlardan bakıyorum gidene kadar....inşallah daim olur sizinde heyacanınız:127::127::127:hiç bitmez
bu olay garibime gitti:44: adrenalinden dolayı yumurta mı çatlıyor? kocalarımızdan boşanamayacağımza göre şöyle luna parka gidip "gondol veya hani bööle ters dönen korkunç oyuncaklar" var ya onlara binsek. benim mesela oralarda kalbim duracak gibi olur. gayet güzel adrenalin ve korku yaşıyor insan. o anda yumurta çatlayabilir, biz de o anda yapsak....:44:tecavüz olayına bende şaşırıyordum nasıl denk geliyor diye oysa tecavüzden dolayı kadın aşırı korku ve adrenalinden dolayı yumurtası çatlıyormuş ondan hamile kalıyorlarmış anlatabildimmi biraz karışık oldu sanki... istersen dene zararı olmaz... bende eşime diyorum boşanalım gizli gizli birlikte olalım belki hamile kalırım diye heyacan dorukta olacak nasıl olsa...bende zayıf sayılmam ama yaşımı göstermiyorum minyon tipliyim yazın benden 1 yaş büyük komşumla alışverişe gitmiştik oradaki kadın beni kızı sanmış
günaydın pınarcımmm...
inşallah herşey istediğin gibi olacak canım
inşallah canımmmm dilek kapımız açık olurda inşallah birbirimiz için bütün istediklerimiz gerçek olur...dün gece dua okuyordum duamda sizlerin nicklerinizi hep saydım sonrada gülme tuttu nicklerle çok komik oluyo..ama maaşallah birsürü şekermi şeker arkadaşlarım oldu...sizlerle çok mutluyum..iş yapmıyorum wallaa...sonra bi oturacam gelemicem yanınıza bazı günler...durum onu gösteriyohepinizi seviyorum Allah yardımcımız olsun...
günaydın neşeli topiğin neşeli hatunları herkese mutlu sabahlar
iyiyiz fıstığımmm sen nasılsın?
ağrın falan yok inşallah?
ohhh valla az kaldı bide giribim zaten:2::2::2::2:iyice dinlenirim
(hep bööle diyorum sonra bi elimde vileda,bi elimde domestosla buluyorum kendimi:44:)
kızlaaaaarrrrrr bu sabahta sıcak poğaçalar benden , çayı kim demleyecek hadiiiiiiiiiii.
ben poğaçaları almaya gidiyorum
evet canım az kaldı...bende çok isterdim o dediklerini yapmayı ama 2 haftadır c.tesileri evde yokuzbu c.teside kardeşim askere gidecek asker yemeği var...bu haftada yatar o güzel gün...hayaller süperrrr...güzel bi c.tesi diliyorum size..
iyiyiz fıstığımmm sen nasılsın?
ağrın falan yok inşallah?
ohhh valla az kaldı bide giribim zaten:2::2::2::2:iyice dinlenirim
(hep bööle diyorum sonra bi elimde vileda,bi elimde domestosla buluyorum kendimi:44:)
inşallah canımmmm dilek kapımız açık olurda inşallah birbirimiz için bütün istediklerimiz gerçek olur...dün gece dua okuyordum duamda sizlerin nicklerinizi hep saydım sonrada gülme tuttu nicklerle çok komik oluyo..ama maaşallah birsürü şekermi şeker arkadaşlarım oldu...sizlerle çok mutluyum..iş yapmıyorum wallaa...sonra bi oturacam gelemicem yanınıza bazı günler...durum onu gösteriyohepinizi seviyorum Allah yardımcımız olsun...
günaydınnn ablacımmmm nasılsın?
hosbulduk tatlımmgünaydın Saracımmmm:)
Pınarım sende hoşgeldinnn:)
nasılsınız kızlar
günaydın pınarcımmm...
günaydın sanada canımcıgım
insallah allah hakkında hayırlısını vermiştir bende beklemedeyim ayın 15 beklyom bakalım ne olucak bende dün bas dönmesi vardı bugunde sol kasıgımda agrı var psikolojikmi acaba diyip duruyom kendime bakalım gelsinde günlerimiz görücez artıknasılsınız kızlar[/QUO
iyiyim ben..sen nasılsın?beklemedeyim hala az kaldı heyecan sarmaya başladı beni...bakalım nolcekkk...
nasılsın seraycım cumartesine az kaldı oh ne güzel
zaten tam dinlenemeden işe başladım evde olmak istiyorum şimdi yaaaaaa evde olsam üzerime yorganımı örtsem uyusam öğlene kadar sonra kalkıp keyifle kahvaltımı hazırlasam kahvaltımı yaptıktan sonra ooooooh tv yi açıp güzel bi sinema bulsam şöyle komedide olabilir güler stres atardım elimde yeşil çayımla sonra mutfağa geçip akşam yemeğimi keyifle hazırlasam masamı donatsam kocişim gelene kadar süslensem hazırlansamgüzel bir müzik eşiliğinde kocişimi karşılasam yemek müzik dans veeee sonra sonrasını siz tahmin edin
sabah sabah ne hayaller kuruyorum dimi
oohhh bende insallah nisandan sonra bu hayellere kavusucam nisanda işi bırakmayı düsünüyorummda ablacım cok sıkıldık artık yetisemiyorum evin işi işin işi cok yıprandım artık nisana kadar evimin ihtiyacları bitiyo yaptırıp oturucam artık en cokta uyumayı özledimmm birde alısverisi
sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım
hepinize günaydın........... geçmişi okudum geldim rahatladım.
sara hatunum işine alıştın mı nasıl gidiyor, ayrıca sen de kocacınla dans ediyo musun evde
pınarcım iş güç nasıl bebeğim...
seraycım sen neler yapıyosun....
dolunaycım bu gece seni rüyamda gördüm...
hosbulduk tatlımm
yakın günlerimiz 13ü benimde ama 4 gün erken oldum geçen ay yine erken olursam diye yarın bi test yapcam akşam..kısmet bakalımgünaydın pınarcımmm...
günaydın sanada canımcıgım
insallah allah hakkında hayırlısını vermiştir bende beklemedeyim ayın 15 beklyom bakalım ne olucak bende dün bas dönmesi vardı bugunde sol kasıgımda agrı var psikolojikmi acaba diyip duruyom kendime bakalım gelsinde günlerimiz görücez artık
oohhh bende insallah nisandan sonra bu hayellere kavusucam nisanda işi bırakmayı düsünüyorummda ablacım cok sıkıldık artık yetisemiyorum evin işi işin işi cok yıprandım artık nisana kadar evimin ihtiyacları bitiyo yaptırıp oturucam artık en cokta uyumayı özledimmm birde alısverisi
sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım
sara hatunum işine alıştın mı nasıl gidiyor, ayrıca sen de kocacınla dans ediyo musun evde
günaydın Saracımmmm:)
Pınarım sende hoşgeldinnn:)
nasılsınız kızlar
günaydın pınarcımmm...
nasılsınız kızlar[/QUO
iyiyim ben..sen nasılsın?beklemedeyim hala az kaldı heyecan sarmaya başladı beni...bakalım nolcekkk...
nasılsın seraycım cumartesine az kaldı oh ne güzel
zaten tam dinlenemeden işe başladım evde olmak istiyorum şimdi yaaaaaa evde olsam üzerime yorganımı örtsem uyusam öğlene kadar sonra kalkıp keyifle kahvaltımı hazırlasam kahvaltımı yaptıktan sonra ooooooh tv yi açıp güzel bi sinema bulsam şöyle komedide olabilir güler stres atardım elimde yeşil çayımla sonra mutfağa geçip akşam yemeğimi keyifle hazırlasam masamı donatsam kocişim gelene kadar süslensem hazırlansamgüzel bir müzik eşiliğinde kocişimi karşılasam yemek müzik dans veeee sonra sonrasını siz tahmin edin
sabah sabah ne hayaller kuruyorum dimi
canım menim Allah kardeşine hayırlı tezkereler nasip etsin güle güle gitsin güle güle gelsn inşallah
sende haftaya cumartesinin planlarını şimdiden yap ona göre proğramla kendini
boynum ağrıyo canım ya ağrı kesici aldım şimdi
amiiiiiiiiiiiiin canım menim dualarına yürekten amiiiiiiiiiiiiin canımın içi
boynum ağrıyo pınarım ya ama ağrı kesici aldım inşallah geçer geçmezse doktor yolu gözüküyo offf ya
cok gecmiş olsun ablacım hala gecmedimi ya cok üzüldüm simdi bence git daha fazla cekme acıyı bir igne yapsın rahatla canım benimm
sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım
kızlaaaaarrrrrr bu sabahta sıcak poğaçalar benden , çayı kim demleyecek hadiiiiiiiiiii.
ben poğaçaları almaya gidiyorum
canım menim Allah kardeşine hayırlı tezkereler nasip etsin güle güle gitsin güle güle gelsn inşallah
sende haftaya cumartesinin planlarını şimdiden yap ona göre proğramla kendini
boynum ağrıyo canım ya ağrı kesici aldım şimdi
amiiiiiiiiiiiiin canım menim dualarına yürekten amiiiiiiiiiiiiin canımın içi
boynum ağrıyo pınarım ya ama ağrı kesici aldım inşallah geçer geçmezse doktor yolu gözüküyo offf ya
sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım
valla kuzum hani bazen bi rüya uyanır uyanmaz aklında olur da bi kaç dakika sonra aklından pırrrr diye uçuverir ya aynen ööle. rüyanın konusunda dair aklımda hiç bişi kalmadı. fakat yine senle burda yazışıyodukkurban olsun dolunayın sana:)hayır olsun kız nasıl gördün?:13:
hosbulduk tatlımm
yakın günlerimiz 13ü benimde ama 4 gün erken oldum geçen ay yine erken olursam diye yarın bi test yapcam akşam..kısmet bakalım
insallah kuzum erken olmassın yarın test yapıcaksan sabahtan yap bence herkes sabah yapın diyo niye bilmem bende 28günde oluyodum 2aydır 30günde olmaya basladım bakalımm neler olucak hakkımızda 2012 bebklemi giricezz bende dün gece dua ederken aklıma gelen bütün isimleri saydım aklıma gelmeyenleride topige katılan herkese nasip et allahım dedimm hic birkadını anne olma hevesinden mahrum etme dedim AMİNN