Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım hoş geldin safalar getirdin. listeye ekledim seni canım bak kendine.....

amin ablacım amin. çok hoşuma gitti bu haliniz. Rabbim sizinkini de daim etsin inşallah. Ömür boyu o heyecanla karşılarsın inşallah ve 80 yaşında da dans edersiniz

bu olay garibime gitti:44: adrenalinden dolayı yumurta mı çatlıyor? kocalarımızdan boşanamayacağımza göre şöyle luna parka gidip "gondol veya hani bööle ters dönen korkunç oyuncaklar" var ya onlara binsek. benim mesela oralarda kalbim duracak gibi olur. gayet güzel adrenalin ve korku yaşıyor insan. o anda yumurta çatlayabilir, biz de o anda yapsak....:44:

olmaz diye bişi yok bence

Son düzenleme:

kızlar az önce aldığım bir habere göre DERHAL HEPİMİZ HALİMİZE şükrediyoruz tamam mı?

konu içeriği aşırı üzücü olduğundan yazmayacağım ama öncelikle sağlıklı olduğumuza şükredelim..

sevdiklerimizle birlikteyiz sonra..daha ne olsun.Allahımm sen koru bizi ve sevdiklerimizi....

sara ablacım,
pınarcım,
seraycım
dolunaycım
hepinize günaydın........... geçmişi okudum geldim rahatladım.

sara hatunum işine alıştın mı nasıl gidiyor, ayrıca sen de kocacınla dans ediyo musun evde
pınarcım iş güç nasıl bebeğim...
seraycım sen neler yapıyosun....
dolunaycım bu gece seni rüyamda gördüm...

Son düzenleme:
kızlaaaaarrrrrr bu sabahta sıcak poğaçalar benden , çayı kim demleyecek hadiiiiiiiiiii.
ben poğaçaları almaya gidiyorum

o vileda ve domestosu benimde elime almam lazım ama zor görünüyo pazara artık..

canım menim Allah kardeşine hayırlı tezkereler nasip etsin güle güle gitsin güle güle gelsn inşallah

sende haftaya cumartesinin planlarını şimdiden yap ona göre proğramla kendini

boynum ağrıyo canım ya ağrı kesici aldım şimdi

amiiiiiiiiiiiiin canım menim dualarına yürekten amiiiiiiiiiiiiin canımın içi

günaydınnn ablacımmmm nasılsın?

boynum ağrıyo pınarım ya ama ağrı kesici aldım inşallah geçer geçmezse doktor yolu gözüküyo offf ya

günaydın Saracımmmm:)

Pınarım sende hoşgeldinnn:)
hosbulduk tatlımm
nasılsınız kızlar

kurban olsun dolunayın sana:)hayır olsun kız nasıl gördün?:13:

napim canım çalışamıyorum bi türlü sizlerleyim ve mutluyum...Allah bozmasın..Aminnn...sen napıosun canımmm.

günaydın Saracımmmm:)

Pınarım sende hoşgeldinnn:)

nasılsınız kızlar

günaydım tatlım menim nasılsın

biz evde eşimle aklımıza estimi kalkıp dans ederiz canım siz dans etmezmisiniz :26::26::26::26::26::26:

kızlaaaaarrrrrr bu sabahta sıcak poğaçalar benden , çayı kim demleyecek hadiiiiiiiiiii.
ben poğaçaları almaya gidiyorum

ben işteyim demleyemem ama söylerim hatta söyledim bile buyurun çaylaaaaaaar

kardeşime yazdığın dilekler için teşekkür ederim bitanemmm...haftaya yapcam planımı kesin ama kırmızılar gelirse tahmin edilen bir son olmaz ama okadarıda yeter napalımm..

iş güç igrenç gidiyo cıkmak istiyorum işten ama nisana kadar dayanmam lazımm kuzum yaa bir yahudi patronum var sinir ediyo beni herifff keline ettigim herifi.30: kusura bakmayın kızlar yaa cok sinirliyim bugun

kurban olsun dolunayın sana:)hayır olsun kız nasıl gördün?:13:
valla kuzum hani bazen bi rüya uyanır uyanmaz aklında olur da bi kaç dakika sonra aklından pırrrr diye uçuverir ya aynen ööle. rüyanın konusunda dair aklımda hiç bişi kalmadı. fakat yine senle burda yazışıyoduk napiyim yüzünü bilmiyom ki görem kuzum.
butopikten başka bir geçmişimiz yok seninle.

hakkında haıyrlısı olsun canım ama bence işten çıkma be güzelim daha çok gençsin şimdi çalışmayıp ne zaman çalışacaksın çocuk da yaparım kariyer de sözü nerede kaldı dimi ama senin fikrine saygım sonsuz ama ben hep üretmekten çalışmaktan yanayım ayaklarımın üzerine sağlam basabilmeli ekonomik özgürlüğüm olmalı hep böyle düşündüm bu yüzden işim hep ön planda oldu benim için bu yüzden geç evlendim ama olsun bi şikayetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…