Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bbenımde gozlerım gıdıyo cıtır hattunlarımmm hepnıze ıyı geceler görusmek uzere

cnmlarım aynen bende takmiyim diorum ama kendimden geçiyorum ...
yaşadıklarımı unutuyorum böle başit şeylere cnmı sıkıyorumm aklıma geldiği an kendime geliyrumm uşaklar :)
gerçektn ölümden başkası yalann bi ölümün çaresi yok bitek kaybettiklerimizi geri getiremiyoruzz offf offfffffffffff
çok dertliyim uşaklarr çokkk şu 25 yıllık hayatımda 50 yıllık şeyler yaşadımm anlatması zorr ...
hayatımı yazsam roman olur derler ya işte öle bi hayat yaşadımm ben.....
yinede halimize çokkkkk şükür yaa rabbimmmm .................

ahh yine psikopata bağladım kusura bakmayınn canlarr ....

bananeee ben haklıyım işte bananeeee bananeeeee
çok mızıkçıyımdırrr

bende inatçıyımdır ama öyle çileden çıkarandan değil dediğimi yaptırırım genelde ama karşımdaki kendi dediği oldu sanar...hem ben çözdüm olayı konuya cevap yazarken aşağıda isim görünmüyor az önce yine kopyalayayım gönlün olsun dedim hatun yine yoktu cevap yazıyomuş

ben çöziyimmiiii:26:

yasananların hepsı bızler ıcın bır sınav onemlı olan sınavı ıyı notla gecmek ınsallah. Allah yardımcımız olsun.

ama ben inatçı değil mızıkçıyımmmmm ondan benim dediğim olsada olmasada farketmez hertürlü arızaya bağlarım durumu

olay oldu benım ısmımın cıkıp cıkmaması :) haklı olabılırsın baska bı sayfa acılıyor nede olsa cvp yazarken belkı oyuzden cıktı dıye gozukuyor olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…