Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pskopata bağladım demişin ya çöziyimmm
hangi düğümle bağladınn ben çöziimmm:KK1:

CNMM hayat düğüm attı benim yüreğime çözen ancak rabbim olurr....

saoll cnmmm öptüm nanaktak :)

neyse kıslar ben duşa giriyim sonrada yatağa ...
sizde çalışmaları elden bırakmayın kuzucklarımm
iyi geceler hepinizeee :KK54::KK54::KK54:

CNMM hayat düğüm attı benim yüreğime çözen ancak rabbim olurr....

saoll cnmmm öptüm nanaktak :)

neyse kıslar ben duşa giriyim sonrada yatağa ...
sizde çalışmaları elden bırakmayın kuzucklarımm
iyi geceler hepinizeee :KK54::KK54::KK54:

vaayyyy vayyy vayy
lafımı çakarım voltamı atar kaçarım diyosunn:KK42::KK42:

aynen
allaha dua ediyoz
ama kabul olsun diye neler yapıyossss
hiiiiiiççççççç
nasıl geçicen sınavııı

sebepleri de yaratan Allah.
bizler sebepleri işliycez gerisini Allaha bırakıcaz.
imtahan şu;
isyan etmemek derdini ona buna anlatıp durmamak,ve dua etmek..

günaydın kızlarrrrrrrrrr hadi uyanın artık...walla ne yalan söyleyim iş olmasa bende kalkmazdım.vazgeçtim benim yerimede yatın..yağmur yağıo burda (adana) tam yatmalık hava...açacan tv yi türk filmi olcak..çekecen battaniyeyi yatcan ohhhh ne güselll ama nerdeeee :KK43::KK43:

Günaydınnnnnnn kızlar:)hayırlı uğurlu bir gün diliyorum hepimize:)

Karanfilcem nekadar haklı söylüyorsun...

bizim sabırlı olmamız lazım....zaten hayırlısıyla geleceklerde uygun zamanı bekliyo minik sıpaydiler:)
sebepleri de yaratan Allah.
bizler sebepleri işliycez gerisini Allaha bırakıcaz.
imtahan şu;
isyan etmemek derdini ona buna anlatıp durmamak,ve dua etmek..

hafta sonları aynen öyle oluyorum ben:):KK1:

yerimden kıpırdamıyorum desem yeridir,eee yoruluyoruz koca hafta dimi:)

neyseki bugünü saymazsak 1 gün kaldı tatilee:)

günaydın kızlarrrrrrrrrr hadi uyanın artık...walla ne yalan söyleyim iş olmasa bende kalkmazdım.vazgeçtim benim yerimede yatın..yağmur yağıo burda (adana) tam yatmalık hava...açacan tv yi türk filmi olcak..çekecen battaniyeyi yatcan ohhhh ne güselll ama nerdeeee :KK43::KK43:

günaydın canlarım. şimdik geçmişi okumam gerek dün gece hatunlar baya kaynattı bense katılamadım. okumazsam çatır çatır çatlarım. okiyim geliyom:KK55:

hoşgeldinnnnnn başağımmmm,

oku canım geçmişi hele..benim hakkımda da bişiler varsa haber et:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK51:
günaydın canlarım. şimdik geçmişi okumam gerek dün gece hatunlar baya kaynattı bense katılamadım. okumazsam çatır çatır çatlarım. okiyim geliyom:KK55:

günaydınn canlarımmm yen bir güne merhaba gene öbrümüzden bir günü daha atlattık hayat gecip gidiyo su gibi

günaydın neşeli topiğin neşeli hatunları herkese mutlu sabahlar

günaydın saracımm...sanada mutlu sabahlar ve mutlu günler..

günaydın başakcımmm mutlu umutlu günler...
hafta sonları aynen öyle oluyorum ben:):KK1:

yerimden kıpırdamıyorum desem yeridir,eee yoruluyoruz koca hafta dimi:)

neyseki bugünü saymazsak 1 gün kaldı tatilee:)

yoruluyoz tabi canım..bizim bide c.tesi yarım gün hikayemiz var ama saymıyom c.tesiyi zaten..az kaldı walla ohhh..

günaydın saracımm...sanada mutlu sabahlar ve mutlu günler..

günaydın başakcımmm mutlu umutlu günler...

yoruluyoz tabi canım..bizim bide c.tesi yarım gün hikayemiz var ama saymıyom c.tesiyi zaten..az kaldı walla ohhh..

nasılsın seraycım cumartesine az kaldı oh ne güzel :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

zaten tam dinlenemeden işe başladım evde olmak istiyorum şimdi yaaaaaa evde olsam üzerime yorganımı örtsem uyusam öğlene kadar sonra kalkıp keyifle kahvaltımı hazırlasam kahvaltımı yaptıktan sonra ooooooh tv yi açıp güzel bi sinema bulsam şöyle komedide olabilir güler stres atardım elimde yeşil çayımla sonra mutfağa geçip akşam yemeğimi keyifle hazırlasam masamı donatsam kocişim gelene kadar süslensem hazırlansam :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:güzel bir müzik eşiliğinde kocişimi karşılasam :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:yemek müzik dans veeee sonra sonrasını siz tahmin edin:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

sabah sabah ne hayaller kuruyorum dimi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

nasılsın seraycım cumartesine az kaldı oh ne güzel :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

zaten tam dinlenemeden işe başladım evde olmak istiyorum şimdi yaaaaaa evde olsam üzerime yorganımı örtsem uyusam öğlene kadar sonra kalkıp keyifle kahvaltımı hazırlasam kahvaltımı yaptıktan sonra ooooooh tv yi açıp güzel bi sinema bulsam şöyle komedide olabilir güler stres atardım elimde yeşil çayımla sonra mutfağa geçip akşam yemeğimi keyifle hazırlasam masamı donatsam kocişim gelene kadar süslensem hazırlansam :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:güzel bir müzik eşiliğinde kocişimi karşılasam :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:yemek müzik dans veeee sonra sonrasını siz tahmin edin:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

sabah sabah ne hayaller kuruyorum dimi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet canım az kaldı...bende çok isterdim o dediklerini yapmayı ama 2 haftadır c.tesileri evde yokuz:KK70: bu c.teside kardeşim askere gidecek asker yemeği var...bu haftada yatar o güzel gün...hayaller süperrrr...güzel bi c.tesi diliyorum size..:KK66:

iyiyiz fıstığımmm sen nasılsın?
ağrın falan yok inşallah?

nasılsınız kızlar

ohhh valla az kaldı bide giribim zaten:2::2::2::2:iyice dinlenirim

(hep bööle diyorum sonra bi elimde vileda,bi elimde domestosla buluyorum kendimi:44:)

X