evet cnm başakbencede çok tatlı canımsenin gerçek adın başak mı ? canım
yok canım artık ağlamak yok lütfen .kkapattık sızlanmaları.evet kuzum ya bende sankı hamıleymıısm gıbı davranıyorumbıde ole dusunuppp kırmızı kartı yıyınceee artık goz yaslrım durmak bılmıyo
aşk olsun erenayım tipimin nesi var mış beebaşak bak senin tipinde bi sorun var sanırsam herkes adını soruyoo
yalancı gibimi duruyon acep:26:
GAMZELAL cim nickin çok güzel LAL ismine bayılırım. acaba çocuğumun adını lal mi koysam.
aman çocuk oldu da sanki koyması kaldı
seninle değil okey pişti bilem oynamam. hem benim eltim yok. sana inat olsun diye hayali elti yaptım.
amin cnm. benim de yumoşlar ilaçla gelişiyor. gelişme sorunları var. İnşallah Rabbimin izni ile geçick:114::114::114::114:
sen ilaç kullandın mı
evet cnm başak
yok canım artık ağlamak yok lütfen .kkapattık sızlanmaları.
ben de öyle davranıyorum böyle yavaş yürümeler ağır kaldırmayım diye çabalar falan
adet oluyorum hala öyle davranıyorum artık alşkanlık yaptı.. hamile rolü oynamak
aşk olsun erenayım tipimin nesi var mış bee
samimi geliyorum ismimle cismimle avatarımla nickimle. bazıları da çatır çatır çatlıyor orta yerinden
evet cnm başak
yok canım artık ağlamak yok lütfen .kkapattık sızlanmaları.
ben de öyle davranıyorum böyle yavaş yürümeler ağır kaldırmayım diye çabalar falan
adet oluyorum hala öyle davranıyorum artık alşkanlık yaptı.. hamile rolü oynamak
aşk olsun erenayım tipimin nesi var mış bee
samimi geliyorum ismimle cismimle avatarımla nickimle. bazıları da çatır çatır çatlıyor orta yerinden
cnm tapik süper neşeli maşallahh gebe kalıncada burdan dewam ederiz inşallah kanka olarak :)
LAL ismini bende çok sewiyorum bence kızın olursa koy çok kibar zarif bi isim bende düşünüyorum
buarada yumurtlayamadığımı tam olarak bilmiyorum doktora gittim ama hiç bir sorun yok dedi öle bidurum olsaydı sölemezmiydi acaba:44:
canım bu hayıt hapı ne yaaa tohumunu içtim ama hapını bilmiyorum. bide folikasit ne iş yapıyocanım sadece hayıt hapı içmeye başladım bi 10 gündür 2 aydırda folikasit içiyorum başka bişey kullanmıyorum canım...inşallah en kısa zaman da dileğin olur canım
sordum çünkü benimde adım başakhoşuma gitti bi başak daha görmekkk
soğan kürünü biliyorum ama canım onunla hamş kalan var mı bilmiyorum onun topiki var ya muhtemelen orda yazmşlardır. ama demekki hamiş bırakıyo yoks a rağbet olmazdı. bende kürler falan denemeyi düşünme aşamasındayımbıde sogan kurunu bılen var mı kızlarrrrıcen hamıs kalıyomu
anladın sen onukim kim kim çatlıyooo
alooo kim çatlıyo sööleyin hele
hadi yaaaa aaaaa Başaaakkkkk.. huu huuuuuuuuu erenaaayyyyyyyy çatlaaaa bak bi Başak dahasordum çünkü benimde adım başakhoşuma gitti bi başak daha görmekkk
kuzum aşşağıda ki isimleri gördükçe ben de heyecanlanıyorumayyy başak topiğimiz ne kalabalık olduuuuu
kızlar hoşgeldiniz bize şeref verdinizz
güncel liste yayınlasana görelim kayıtlı kaç kişi oldukkk
lıste ypın kızlar basınada benı yazınerkenldm sanırsam 19 arlık yenı adet gunum
ee peki tedavi görüyo musun???
bu arada inşallah bırakmayız burayı sıkı dost olasım varrrrr birileriyleee
canım bu hayıt hapı ne yaaa tohumunu içtim ama hapını bilmiyorum. bide folikasit ne iş yapıyo
kızlar bende varım 1 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir deniyoruz olmuyor.doktorlara göre tüplerim yumurtalıklarımdan bağımsız haldeymiş.yani tüplerimin bi ucu batıda bi ucu doğudaymış tüpler yumurtalarımı yakalayamıyormuş.ameliyat olmam gerekmiş.şu anda çalışmıyorum.24 yaşındayım şekercikler benide listeye ekleyin.
soğan kürünü biliyorum ama canım onunla hamş kalan var mı bilmiyorum onun topiki var ya muhtemelen orda yazmşlardır. ama demekki hamiş bırakıyo yoks a rağbet olmazdı. bende kürler falan denemeyi düşünme aşamasındayım
anladın sen onu
hadi yaaaa aaaaa Başaaakkkkk.. huu huuuuuuuuu erenaaayyyyyyyy çatlaaaa bak bi Başak daha
aramızda dilek tut
kuzum aşşağıda ki isimleri gördükçe ben de heyecanlanıyorum
bilgi verenleri koyiyim hemen annemmmm yavrum benimmmm
canım bizim bat sat listemiz yokkkk
bizim tanıtım listemiz var başakçım yayınlar birazdan görürsün
yaş,kaç yıllık evlisin,düşük varmı,ne kadardır bekliyon bebeğini .....
bööle bizim liste
biz bat sat bekleyerek stres yapmıcaaazzzz
neşeli olcaz bu tarihleri unutçazzz vee hamile kalıcazzz
ee peki tedavi görüyo musun???
bu arada inşallah bırakmayız burayı sıkı dost olasım varrrrr birileriyleee
canım bu hayıt hapı ne yaaa tohumunu içtim ama hapını bilmiyorum. bide folikasit ne iş yapıyo
hadi yaa folikasit içmek şart o zaman . e peki niye benim doktor vermedi?? hain karıişte o hayıt tohupunun ilaç hali canım tamamen bitkisel hap haline getirmişler...folikasitte gebe kalmadan önce en az 2 ay içilmesi gereken ve gebe kalıncada 3 ay devam etmen gereken ilaç. bebeişte oluşabilecek anormalileri büyük ölçüde engelliyomuş dr tavsiyesi canım bende size tavsiye ederim için mutlaka
aynen cnm benimde çok sıkı dost olasım war gerçek dost......:):13:
tedawi wermediki doktor tahlil fln yaptı yok bişi dedi
banada folik asit werdi dr.ilk zamanlar ama içmeyi bıraktım
ne zaman ki mercimeği fırına wericem o zaman başlıcam içmeye
başakcımm yaş kaç senin??
kızlar bende varım 1 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir deniyoruz olmuyor.doktorlara göre tüplerim yumurtalıklarımdan bağımsız haldeymiş.yani tüplerimin bi ucu batıda bi ucu doğudaymış tüpler yumurtalarımı yakalayamıyormuş.ameliyat olmam gerekmiş.şu anda çalışmıyorum.24 yaşındayım şekercikler benide listeye ekleyin.ha bu arada mayısta kimyasal gebelik yaşadım.
eroşum liste yapsak mı ki ne??? bilemedim.canım bizim bat sat listemiz yokkkk
bizim tanıtım listemiz var başakçım yayınlar birazdan görürsün
yaş,kaç yıllık evlisin,düşük varmı,ne kadardır bekliyon bebeğini .....
bööle bizim liste
biz bat sat bekleyerek stres yapmıcaaazzzz
neşeli olcaz bu tarihleri unutçazzz vee hamile kalıcazzz