Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bencede çok tatlı canım senin gerçek adın başak mı ? canım
evet cnm başak

evet kuzum ya bende sankı hamıleymıısm gıbı davranıyorum bıde ole dusunuppp kırmızı kartı yıyınceee artık goz yaslrım durmak bılmıyo
yok canım artık ağlamak yok lütfen .kkapattık sızlanmaları.
ben de öyle davranıyorum böyle yavaş yürümeler ağır kaldırmayım diye çabalar falan
adet oluyorum hala öyle davranıyorum artık alşkanlık yaptı.. hamile rolü oynamak

başak bak senin tipinde bi sorun var sanırsam herkes adını soruyoo
yalancı gibimi duruyon acep:26:
aşk olsun erenayım tipimin nesi var mış bee
samimi geliyorum ismimle cismimle avatarımla nickimle. bazıları da çatır çatır çatlıyor orta yerinden

GAMZELAL cim nickin çok güzel LAL ismine bayılırım. acaba çocuğumun adını lal mi koysam.
aman çocuk oldu da sanki koyması kaldı

cnm tapik süper neşeli maşallahh gebe kalıncada burdan dewam ederiz inşallah kanka olarak :)
LAL ismini bende çok sewiyorum bence kızın olursa koy çok kibar zarif bi isim bende düşünüyorum
buarada yumurtlayamadığımı tam olarak bilmiyorum doktora gittim ama hiç bir sorun yok dedi öle bidurum olsaydı sölemezmiydi acaba:44:

canım sadece hayıt hapı içmeye başladım bi 10 gündür 2 aydırda folikasit içiyorum başka bişey kullanmıyorum canım...inşallah en kısa zaman da dileğin olur canım

kim kim kim çatlıyooo
alooo kim çatlıyo sööleyin hele

sordum çünkü benimde adım başak hoşuma gitti bi başak daha görmekkk

ayyy başak topiğimiz ne kalabalık olduuuuu
kızlar hoşgeldiniz bize şeref verdinizz
güncel liste yayınlasana görelim kayıtlı kaç kişi oldukkk

ee peki tedavi görüyo musun???
bu arada inşallah bırakmayız burayı sıkı dost olasım varrrrr birileriyleee

canım sadece hayıt hapı içmeye başladım bi 10 gündür 2 aydırda folikasit içiyorum başka bişey kullanmıyorum canım...inşallah en kısa zaman da dileğin olur canım
canım bu hayıt hapı ne yaaa tohumunu içtim ama hapını bilmiyorum. bide folikasit ne iş yapıyo

lıste ypın kızlar basınada benı yazın erkenldm sanırsam 19 arlık yenı adet gunum

kızlar bende varım 1 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir deniyoruz olmuyor.doktorlara göre tüplerim yumurtalıklarımdan bağımsız haldeymiş.yani tüplerimin bi ucu batıda bi ucu doğudaymış tüpler yumurtalarımı yakalayamıyormuş.ameliyat olmam gerekmiş.şu anda çalışmıyorum.24 yaşındayım şekercikler benide listeye ekleyin.ha bu arada mayısta kimyasal gebelik yaşadım.

Son düzenleme:
bıde sogan kurunu bılen var mı kızlarrrr ıcen hamıs kalıyomu
soğan kürünü biliyorum ama canım onunla hamş kalan var mı bilmiyorum onun topiki var ya muhtemelen orda yazmşlardır. ama demekki hamiş bırakıyo yoks a rağbet olmazdı. bende kürler falan denemeyi düşünme aşamasındayım
kim kim kim çatlıyooo
alooo kim çatlıyo sööleyin hele
anladın sen onu
sordum çünkü benimde adım başak hoşuma gitti bi başak daha görmekkk
hadi yaaaa aaaaa Başaaakkkkk.. huu huuuuuuuuu erenaaayyyyyyyy çatlaaaa bak bi Başak daha
aramızda dilek tut

ayyy başak topiğimiz ne kalabalık olduuuuu
kızlar hoşgeldiniz bize şeref verdinizz
güncel liste yayınlasana görelim kayıtlı kaç kişi oldukkk
kuzum aşşağıda ki isimleri gördükçe ben de heyecanlanıyorum
bilgi verenleri koyiyim hemen annemmmm yavrum benimmmm

lıste ypın kızlar basınada benı yazın erkenldm sanırsam 19 arlık yenı adet gunum

canım bizim bat sat listemiz yokkkk
bizim tanıtım listemiz var başakçım yayınlar birazdan görürsün
yaş,kaç yıllık evlisin,düşük varmı,ne kadardır bekliyon bebeğini .....
bööle bizim liste
biz bat sat bekleyerek stres yapmıcaaazzzz
neşeli olcaz bu tarihleri unutçazzz vee hamile kalıcazzz

işte o hayıt tohupunun ilaç hali canım tamamen bitkisel hap haline getirmişler...folikasitte gebe kalmadan önce en az 2 ay içilmesi gereken ve gebe kalıncada 3 ay devam etmen gereken ilaç. bebeişte oluşabilecek anormalileri büyük ölçüde engelliyomuş dr tavsiyesi canım bende size tavsiye ederim için mutlaka

hoşgeldin canımm
umutsuzluk yok yumurtalarını eğitiriz yolu öğretirizz sende hamiş olursun.....

evet hemen listeyi güncelle
pınar ve dolunayıda çağıralımmm

hepp gulucuk ha bursı bana baya ıyı gelecek gıbı canlarr ıns unutrm kırrmızlar ohhhh

aynen cnm benimde çok sıkı dost olasım war gerçek dost......:):13:
tedawi wermediki doktor tahlil fln yaptı yok bişi dedi
banada folik asit werdi dr.ilk zamanlar ama içmeyi bıraktım
ne zaman ki mercimeği fırına wericem o zaman başlıcam içmeye
başakcımm yaş kaç senin??

erenayefe: 24 yaşında, 6yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtluyamıyor ve bebek istiyor...

basakss: 24 yaşında, 2.5yıllık evli, iş hatunu (maalesef), yumurtluyamıyo ve bebek istiyor...

maonyaaa: 23 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu yumurtluyamıyo, bebek istiyor...

akandeniz: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 10 aydır bebek çalışmaları yapıyor, içinde saat var...

41zeynep: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 9 yıldır bebek çalşmaları yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var (bir gün başaracak), yumutluyamıyor, bebek istiyor...

gamzelal: 25 yaşında, 14 aylık evli, evlendi evleneli bebek istiyor...

belinaysu: 1.5 yıllık evli fakat aktif olarak 4 aydır çalışmalara başladı ve son gaz bebek istiyorr...

yeşil33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 4ay önce bir düşük yaşadı ve bebek istiyor...

hadi yaa folikasit içmek şart o zaman . e peki niye benim doktor vermedi?? hain karı
ama var ya hayıtın hapının çıkması iyi olmş çünkü çayı içilmiyor:120:

24 canımcım ben de2.5 yıldır korunmuyorum ama bebekim içme kaçmış çıkmak bilmiyor

tmm canım hoş geldin safalar getirdinnn çok mutlu olduk seni de ekliyorum......
eroşum liste yapsak mı ki ne??? bilemedim.

ne guzel bat bekleme yok yupbıııı kırmızları unuttum ne zman gelecekkk
hepmız hamıs kalırz ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…