Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo kankam gelmişş yaaaaaaa
kuzum sen kocanı bırakıp nası geldin bu saatte
ancakj yaşayan bilir zorluğunu bayağı bir zor bir durum anlaşılan canım bu da sizin bi sınavınız mış demek ççok şükür kurtulmuşşsunuz. hani erkekler bu durumu yaşayamadıkları zaman sinirli oluyorlar daha sabırsız oluyorlar. o yüzden daha çok stres yaşar insan. inşallah tez zamnda bebiş gelir merak etmee
evet allaha sukur esımın sayesınde atlattık cnm esım hıcc sıtres yapmadı hatta ben aglrdım o tamam askım uzulme bos ver derdı allah razı olsun 2 ay once falan alatan muane oldum yumutrtalıklarım temızdı sukur bı sorunum yoktu sonra adet oldum sancılı acıle gttm kıs var dedı (43: ılac verdı araya bayram grdı ılacı almadım ustune de dusmek de ıstemedım basıt kıs dedı kan falan verdım temızdı adet donemınde cıkan kıs dedım bu ay adet gunum 28 kasımdı ama 19 kasımda adet oldum bugun yumutlama gunum ıns bebsım tutmusturr
ne burun kıvırıyon beğenmedin galiba benikocam yeğenleriyle yattı uyudu bende eltimlen beraber çay içtim birazdan da kahve içice bi bakayım knka napıyo dedimm
ancakj yaşayan bilir zorluğunu bayağı bir zor bir durum anlaşılan canım bu da sizin bi sınavınız mış demek ççok şükür kurtulmuşşsunuz. hani erkekler bu durumu yaşayamadıkları zaman sinirli oluyorlar daha sabırsız oluyorlar. o yüzden daha çok stres yaşar insan. inşallah tez zamnda bebiş gelir merak etmee
cnm hoş geldiinnnn kendini tanıttığın içinde çok tşkler. bizim felsefemiz "neşeyle yumurtluyoruz zevkle doğuruyoruz" bu cümle bizi coşkulandırıyoburda tırnak yemek yok endişelenmeden bekliycez inşallah Rabbim tez zamanda senin de sıpanı yollasıın
ne burun kıvırıyon beğenmedin galiba beni
kanka orrtalık bana kaldı diye sevinmiyom. yanımda senin de olmanı istiyorum biz bu yola beraber çıktık:127:
evet allaha sukur esımın sayesınde atlattık cnm esım hıcc sıtres yapmadı hatta ben aglrdım o tamam askım uzulme bos ver derdı allah razı olsun 2 ay once falan alatan muane oldum yumutrtalıklarım temızdı sukur bı sorunum yoktu sonra adet oldum sancılı acıle gttm kıs var dedı (43: ılac verdı araya bayram grdı ılacı almadım ustune de dusmek de ıstemedım basıt kıs dedı kan falan verdım temızdı adet donemınde cıkan kıs dedım bu ay adet gunum 28 kasımdı ama 19 kasımda adet oldum bugun yumutlama gunum ıns bebsım tutmusturr
aa ne güzel eşinden Allah razı olsun gerçekten herkes o kadar sabırlı olmaz. düşünsene her gece yanında bi çıtır yatıyo fakat hiçç bişey yapamıyo adamcağızz
zorr bi durum
ateş ölçümü yap bebeğim iyi oluyo çatlama gününü tespit ediyorsun o gün ilişkiye girmen şansını artırıyor . belki bu şekilde tam olarak gününü tutturamıyabilirsin. şimdi siz kaç aydır rahat rahat yapıyosunuz bu işi
hoşbuldum canımmm neşeyle yumurtladım şimdi bebiş gelsin diye bekliommmm gelincede zevkle doğururum inşallah canımmmm
aaaaaa gören de seni hep kıskanıyorm sancak hahayyytttttttt hiçte kıskanmam. şimdi ben de çağırırım eltimi biz de kahve içerizyok beeeee
kıskanıyonya ondan dedim kıskan diyee
şükür cnm. ama ne güzel bi duygu dimi. ekimden beri ilişkinize heyecan geldiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyy:124::124::124::124::124:ekımden berı cnm sukur artk sorunum kalktııı
şükür cnm. ama ne güzel bi duygu dimi. ekimden beri ilişkinize heyecan geldiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyy:124::124::124::124::124:
keyfini çıkarın anam.. hatta suyunu çıkarın yapın enerjiniz bitene kadar
vay hatuna bak çatır çatır yumurtlamış bile. valla kuzum biz yumurtluyamıyoruz. yumurtlamak nasıl bi duyguu
aaaaaa gören de seni hep kıskanıyorm sancak hahayyytttttttt hiçte kıskanmam. şimdi ben de çağırırım eltimi biz de kahve içeriz
vay hatuna bak çatır çatır yumurtlamış bile. valla kuzum biz yumurtluyamıyoruz. yumurtlamak nasıl bi duyguu
aaaaaa gören de seni hep kıskanıyorm sancak hahayyytttttttt hiçte kıskanmam. şimdi ben de çağırırım eltimi biz de kahve içeriz
herşey olabilir bebişim hiç bir yorum yapamayız. doktora gidin bakalım.evet yenı evlı gıbıyız
benle dugunu olanlrn bebısı var herkez bu lafı soyluyo cook uzuluyrm esım hafta ıcı ızın alack dok gıdecez bıde erekn adet oldum 3 gun az az oldum acep dıyorum rahım kendınımı hazrlıyo hamısmıyım
YEŞİL33 avatarın çok tatlı. sıpaya bak yaaaaaaa
herşey olabilir bebişim hiç bir yorum yapamayız. doktora gidin bakalım.
hamiileliğin herşeyden önce ilk ve en erken belirtisi neymiş biliyo musunuz kızlar;
kendini hamile gibi hissetmekmiş
ben her ay kendimi öyle hissediyorum ama hiç bişi yok
bencede çok tatlı canım senin gerçek adın başak mı ? canım
çağırda bi okey çevirelim dördücü osunnn
evet hep kıskanıyosunn
öbür topikte kayıtlı belgeler
amin cnm. benim de yumoşlar ilaçla gelişiyor. gelişme sorunları var. İnşallah Rabbimin izni ile geçick:114::114::114::114:valla canım bende bu ay anladım yumurtladığımı ovulasyon testiyle :) güzel bi duyguymuş canım darısı başınıza gıd gıd yumurtlayın inşallahhhh
seninle değil okey pişti bilem oynamam. hem benim eltim yok. sana inat olsun diye hayali elti yaptım.
amin cnm. benim de yumoşlar ilaçla gelişiyor. gelişme sorunları var. İnşallah Rabbimin izni ile geçick:114::114::114::114:
sen ilaç kullandın mı