Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet orası da doğruuuukimse tembellikte elime su dökemez
canim ben evlenince geldim esim burda yasiyodu gelmek zorunda kaldim ama guzel ne guzel herkesten uzak kaynana dan yani
kuşum avatarımın orjinalini koycaktım ya unutmadım ama yanımda yok evde koycam akşam gelirmsncanlarım ben kaçar hepiniz öpüyoruumm can sıkmak yoookkkk
her lafında bana b.k atmasan ölürsün dimibak kaynana deme başak dayanamazzzz
onun kaynanası varyaaa oooo bıktı ondannnn
kuşum avatarımın orjinalini koycaktım ya unutmadım ama yanımda yok evde koycam akşam gelirmsn
her lafında bana b.k atmasan ölürsün dimi
kuşum avatarımın orjinalini koycaktım ya unutmadım ama yanımda yok evde koycam akşam gelirmsn
daha msj yazmayı beceremiyo, çocuğu nasıl yapçaksabu mesaj kaç kere çıkmış yaaaa
evet orası da doğruuuu
yav kızlar valla psikolojinin müthiş etkisi var. öğrendiğime göre her ay yumurtlarımız büyüdükten sonra beyinden gelen bi hormon salgılıyormuşuz ve çatlatıyor muşuz. aslında herşey inançnaber tatlımm ya benim bugun baş dönmem oluyo tiroit hapı iciyorum 2gündürde sol elimi kullanamıyordum acaba haptanmı baska birseymi bilemiyorum yaa bat bekliyom 10gün var bakalımm ne olucakk kasıklarımdada agrı var ama psikolojikmi yapıyom diyom kendi kendime bilmiyorum valla
daha msj yazmayı beceremiyo, çocuğu nasıl yapçaksa
oyy gülan ağzını koparırım senin ne güzel güldün sen
yav kızlar valla psikolojinin müthiş etkisi var. öğrendiğime göre her ay yumurtlarımız büyüdükten sonra beyinden gelen bi hormon salgılıyormuşuz ve çatlatıyor muşuz. aslında herşey inanç
ne formülü kız?sen yazıyonda nolduuuuu
ayrıca bilmeyen dolunayyy
ateşi bi yerinden ölçerr,
camda leylek beklerr
ona öğret ben biliyommm denenmiş bi tane var bakk
daaa formülü unuttuk ne kaç gramdı bi hatırlasmm:44: