ben soğan krünü haftada 4kez diye okudum ama....
aa evet ya benimde klomenle yumoş oluşuyor, bide çatl. iğnesiyle çatlatıyos. ama ben de adet düzensizliği yok. tıkır tıkır işler maaşalah
o zaman ben demi pkoyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyok canım 15 gün boyunca hergün yapıyosun. benimde aynı durum canım adet problemim yok ama klomensiz yumurta büyümüyo, ovitrellesiz de çatlamıyo
hoş geldin safalar getirdin canımcııııııııımmmmmmmmmmmmm. bende aşağıda bi kontes bize bakıyo ama konuşmuyo demiştim.inşallah benimde olur arkadaşlar...
inşallah benimde olur arkadaşlar...
o zaman ben demi pkoyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaptırdım da o dediğin 2 hormondan birisi dengesüzdü ama hangisiydi hatırlıyamıyom. eve gidince bi bakiyim. doktor pkosun falan demedi ama. kadınlık hormonun da düzensizlik var dedi. :44::44:kan testi yaptırdın mı hiç canım? lh hormonu fsh hormonundan fazla olursa pko oluyomuş
ne bilim kuzum normalde süpermenler içimizde 2-3 gün yaşıyor. ama doktorlar tam yumurtlamanın olduğu gün ilişki olmalı. yumurtalyla süpermenler buluşmalı diyor
istersen bi test al bakalım cidden mumurtluyomusungerçi ben öyle testlere para vermeye karşıyım nedense hiç test almam. hamileliğmden şüphe bile etsem eczaneden test almam gider kan testi yaptırırım kesin sonç.
bilmem nedendir ovulasyon testlerine verilen paraya üzülüyom ben. 1-2 milyon da değilki. en az 20milyon vardır
ben soğan krünü haftada 4kez diye okudum ama....
aa evet ya benimde klomenle yumoş oluşuyor, bide çatl. iğnesiyle çatlatıyos. ama ben de adet düzensizliği yok. tıkır tıkır işler maaşalah
yaptırdım da o dediğin 2 hormondan birisi dengesüzdü ama hangisiydi hatırlıyamıyom. eve gidince bi bakiyim. doktor pkosun falan demedi ama. kadınlık hormonun da düzensizlik var dedi. :44::44:
nazemir
seray
gamzelal
nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeşim sen Ankara'nın neresindensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet olabilir kafa karışmasın diye. ayrıca ben özel hastahaneye gittiğim halde istediğim ilgiyi bir türlü bulamıoyrum. özel hastane dedğin hastanın her sorsnu yanıtlar, uzun uzun konuşur. ama artık özeller de devlet gibi oldu alelacele yolluyolar hastayı sinir oluyorum...doktor ilk bana da demedi. sonra ben netten araştırdım buldum bi daha gittiğimde sordum ben böyle böyle okudum diye. o zaman anca evet pko var dedi. sanırım hastanın kafasını karıştırmamak için söylemiyor bazı doktorlar. çünkü pkonun bir tedavisi yok.
hoş geldin kzum naber yaa. burdaki kızlar böyle valla sayfalar nasıl ilerliyor anlamıyorum. nasılsın anlat bakimmgeçmişi okudum anca bitti sabah sabah nerden bu neşe bende daha anca ayıldım
ne kahvaltısı hatun uyan uyan biz öğle yemeğini yedik. tabii kocan seni azarlar. hakediyormuşsun snkahvaltıya misafirim var gelemiyom ama akşam üstü gelcem hatunlarrr
yeğenim dediğin şu kandırdığın çocuk muneyse ben biraz evi toplayayım sonra gelirim yine hem yeğenim gelecek onada bişeyler hazırlayayım
he yaaaaaa çok uyuyunca öyle oluyor insanpoffffffff hiç canım iş yapmak istemiyoorrrr ev süpürmem lazım kızlarrr ama hiiçç kalkasım yokkkçok uyudum ya bugün uyuşukluk çöktü sanırsammmm
canım ne anlatayım dün burdan kalkıp iş yapmadım bugün yapmam lazım yoksa eşim beni döverevet olabilir kafa karışmasın diye. ayrıca ben özel hastahaneye gittiğim halde istediğim ilgiyi bir türlü bulamıoyrum. özel hastane dedğin hastanın her sorsnu yanıtlar, uzun uzun konuşur. ama artık özeller de devlet gibi oldu alelacele yolluyolar hastayı sinir oluyorum...
ayrıca kuzum pkonun tedavisi var. neden öyle dedin
hoş geldin kzum naber yaa. burdaki kızlar böyle valla sayfalar nasıl ilerliyor anlamıyorum. nasılsın anlat bakimm
ne kahvaltısı hatun uyan uyan biz öğle yemeğini yedik. tabii kocan seni azarlar. hakediyormuşsun sn
yeğenim dediğin şu kandırdığın çocuk mu