Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben soğan krünü haftada 4kez diye okudum ama....
aa evet ya benimde klomenle yumoş oluşuyor, bide çatl. iğnesiyle çatlatıyos. ama ben de adet düzensizliği yok. tıkır tıkır işler maaşalah

yok canım 15 gün boyunca hergün yapıyosun. benimde aynı durum canım adet problemim yok ama klomensiz yumurta büyümüyo, ovitrellesiz de çatlamıyo

yok canım 15 gün boyunca hergün yapıyosun. benimde aynı durum canım adet problemim yok ama klomensiz yumurta büyümüyo, ovitrellesiz de çatlamıyo
o zaman ben demi pkoyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah benimde olur arkadaşlar...
hoş geldin safalar getirdin canımcııııııııımmmmmmmmmmmmm. bende aşağıda bi kontes bize bakıyo ama konuşmuyo demiştim.

nazemir
seray
gamzelal
nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeşim sen Ankara'nın neresindensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

kan testi yaptırdın mı hiç canım? lh hormonu fsh hormonundan fazla olursa pko oluyomuş
yaptırdım da o dediğin 2 hormondan birisi dengesüzdü ama hangisiydi hatırlıyamıyom. eve gidince bi bakiyim. doktor pkosun falan demedi ama. kadınlık hormonun da düzensizlik var dedi. :44::44:

canımcım bende ilk defa bu ay almıştım netten gg den ovulasyon testlerini baya uyguna aldım canım ama 20 tane var içinde 6 da gebelik var 22 tl ye aldım.birazdan ovuşasyon testlerinden birini bi yapayım bakalım ne çıkacak. alamam valla öyle tanesini 20 tl den eczaneden falan bende adetim geçsin öyle yaparım yaparsam gebeliğide inşallah dayanabilirim

yaptırdım da o dediğin 2 hormondan birisi dengesüzdü ama hangisiydi hatırlıyamıyom. eve gidince bi bakiyim. doktor pkosun falan demedi ama. kadınlık hormonun da düzensizlik var dedi. :44::44:

doktor ilk bana da demedi. sonra ben netten araştırdım buldum bi daha gittiğimde sordum ben böyle böyle okudum diye. o zaman anca evet pko var dedi. sanırım hastanın kafasını karıştırmamak için söylemiyor bazı doktorlar. çünkü pkonun bir tedavisi yok.

nazemir
seray
gamzelal
nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeşim sen Ankara'nın neresindensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmişi okudum anca bitti sabah sabah nerden bu neşe bende daha anca ayıldım

neyse ben biraz evi toplayayım sonra gelirim yine hem yeğenim gelecek onada bişeyler hazırlayayım

evet olabilir kafa karışmasın diye. ayrıca ben özel hastahaneye gittiğim halde istediğim ilgiyi bir türlü bulamıoyrum. özel hastane dedğin hastanın her sorsnu yanıtlar, uzun uzun konuşur. ama artık özeller de devlet gibi oldu alelacele yolluyolar hastayı sinir oluyorum...
ayrıca kuzum pkonun tedavisi var. neden öyle dedin
geçmişi okudum anca bitti sabah sabah nerden bu neşe bende daha anca ayıldım
hoş geldin kzum naber yaa. burdaki kızlar böyle valla sayfalar nasıl ilerliyor anlamıyorum. nasılsın anlat bakimm

poffffffff hiç canım iş yapmak istemiyoorrrr ev süpürmem lazım kızlarrr ama hiiçç kalkasım yokkk çok uyudum ya bugün uyuşukluk çöktü sanırsammmm

yeşiiiiiiiiiiiiilllllllll niye değiştirdin avatarıııııııııııııııı
o bebek sanamisafir getircwkti dahaaaaaaaaa

Son düzenleme:
canım ne anlatayım dün burdan kalkıp iş yapmadım bugün yapmam lazım yoksa eşim beni döver
ne kahvaltısı hatun uyan uyan biz öğle yemeğini yedik. tabii kocan seni azarlar. hakediyormuşsun sn

ev hanımlığını nimetleri bende yeni kalktım kahvaltıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…