Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ne anlatayım dün burdan kalkıp iş yapmadım bugün yapmam lazım yoksa eşim beni döver:KK4:

ev hanımlığını nimetleri bende yeni kalktım kahvaltıdan
:KK1: evet ev hanımlığına terfi edenler bilir ancak. öyle herkes bu saatte kahvaltı yapamaz.
hadi kalk biraz iş yap evini topla için rahat etsin. biz burdayız. sonra gelirsin çayını da alırsııııııııııınnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh sohbet ederisss:nazar:

:KK1: evet ev hanımlığına terfi edenler bilir ancak. öyle herkes bu saatte kahvaltı yapamaz.
hadi kalk biraz iş yap evini topla için rahat etsin. biz burdayız. sonra gelirsin çayını da alırsııııııııııınnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh sohbet ederisss:nazar:

ben 14 senedir ev hanımlığına terfi ettim yakında emekliye ayrılcam....çayımıda sizi okurken içtim ama sohbete hayır demem

Tünaydın kızlarr :)
nasılsınızz geçmişe bi bakim dedim 14 sayfa ilerlemişş 100 de bırakmıştım dün gecee :KK6:
Kaynnatmışsınız yine :KK16::KK16:
Bende doktora gittim sabah ama kendi doktoruma diil burda dewlet hstnesine bi baksın die
neyse sağ yumurtam büyümüş çatlıcak heran dedi 17 mm miş 22 olunca çatlıyomuşş pazartesi yine çağırdıı bakarız çatlamışmı die dedi ayy heyecanlandım yyaa :KK53::KK53::KK53::KK9::KK9:
çalışmalara dewam ediyim dimi kızlarr ???:KK17::KK17:

nasılsınızz geçmişe bi bakim dedim 14 sayfa ilerlemişş 100 de bırakmıştım dün gecee :KK6:
Bende doktora gittim sabah ama kendi doktoruma diil burda dewlet hstnesine bi baksın die
neyse sağ yumurtam büyümüş çatlıcak heran dedi 17 mm miş 22 olunca çatlıyomuşş pazartesi yine çağırdıı bakarız çatlamışmı die dedi ayy heyecanlandım yyaa :KK53::KK53::KK53::KK9::KK9:
et tabii kuzum utanmana gerek yok:KK9: ama hangi gün çatlıcak acaba . ona göre çalışma yapardınız

:KK1::KK1::KK1:nesi oluyosun yenge mi hala mı teyze mi dayı mı amcamı? seni gidi seniiiiiiiiii yeğen de seni uyuyor sanıyordu yazık:KK12:

teyzeyim beni çok sever annesi gelir bana sarılıp durur...onun sayesinde 7 senedir yapamadığımız çocuğu yaparız belkim heyacanlı oluyor öyle görev gibi olmuyor hem:KK19:benimki bayılır zaten biri varken beni sıkıştırmaya

tünaydınn canımcımmm :KK16:
süper haberrrr ohhhhhhh büyüsün büyüsünde çatlasıınnn bebişide kapsın hemennnn inş..
tabi tabi çalışmalara devam adet olana kadar devam kızlar adetten bigün önce bile tutuyomuş devam devam :KK16::KK16:

ne kahvaltısı hatun uyan uyan biz öğle yemeğini yedik. tabii kocan seni azarlar. hakediyormuşsun sn
kızım kahvaltıya misafir gelince bu saatlere kalınıyo herhaldeeee
sen kahvaltı keyiflerini bilmessin tabiiii evde kalamadığın için:63:
poffffffff hiç canım iş yapmak istemiyoorrrr ev süpürmem lazım kızlarrr ama hiiçç kalkasım yokkk :KK50::KK50: çok uyudum ya bugün uyuşukluk çöktü sanırsammmm :KK50:

aynen bende canım eve bakmak bile istemiyoorrrrr:KK50:
bööle giderse iyileşince büyük bi temizlik yapmmam gerekecekkk:KK50:

teyzeyim beni çok sever annesi gelir bana sarılıp durur...onun sayesinde 7 senedir yapamadığımız çocuğu yaparız belkim heyacanlı oluyor öyle görev gibi olmuyor hem:KK19:benimki bayılır zaten biri varken beni sıkıştırmaya
:KK9::KK9::KK9:hep zaten gizli saklı yapınca eğlenceli oluyo o işleeeeerrrrr.
tünaydınn canımcımmm :KK16:
süper haberrrr ohhhhhhh büyüsün büyüsünde çatlasıınnn bebişide kapsın hemennnn inş..
tabi tabi çalışmalara devam adet olana kadar devam kızlar adetten bigün önce bile tutuyomuş devam devam :KK16::KK16:
ohhhoooooooooo adet olana kdar mı?:KK53: kuzum halvet olmaktan bi hal olduk yeter yavvvvvvv

ohhhoooooooooo adet olana kdar mı?:KK53: kuzum halvet olmaktan bi hal olduk yeter yavvvvvvv

bak bu konuda sana katılıyorrummm kanka
derilerim yüzülüyo hergü yıkanmaktann:KK60::KK60:
kışın zatürre ollcam diye ödüm patlıyo yaaa:18::18::18:

ammannnn boşşşverrrrrrr :) akşam yemek var zaten oraya gitcez bugünnn yapmicam bişi zati hafiften başım ağrıyorrrr :KK50:
sende otur dinlen boşver :KK1:

hahaaaaaaaayttttttttt hesaplasan topu topuna 2 yıldır çalışıyomdur. ondan önceleri hep keyif yapardımmmmmmmm. sen ne zaman totonu kaldırıp temizlik yaptın ki. hep burda çene yarıştırıyon. ondan sonra ev alıyo başını gidiyo

haklısınız canlarım ama napalım herşey bebiş için :KK16:
hele benim canımmm hiç istemiyorrr yawww :KK17:
alışkın değilim öyleee sık sıkkk :KK17:

X