Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kuzm gelde kaynaşalım azcık. canım sed pko için bitkiael kür yapuyomsn

nerdesin hatunum sen yaaaaaaaaaaaa hamilelik yaramadı sana galiba unutuyon buraları:KK1:

yok kuzu,unutmak değilde,hatim yapıyorum ve yoğun oluyorum o yüzden,sonra da yoruluyorum tabiki,bi kaç güne dönerim gene sahalara
şimdilik çıkıyırum,baaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy

hoşgeldinnnn canımm :)

başak kız sende soruyon,cevabı alınca da car car bağrıyon :KK33:bişi olmaz topikine:)ben tüm konuşmalarımı önce rütüğe bildiriyom
onaylanınca yazıyom:KK1:

aynenn yaa ,ama kocalarımızında hakkını yemiyek,
benimki Allahtan kinci değil,bi gülüşüme oda hemen unutuyo küslüğü:KK17:

benimkide öyle walla bi gülüyom sırnaşıyom bitiyo herşey :KK70:

merhaba beniimmm güzell fıstıkkk arkadaşlarrııımmm nasılsınızzzz??
benim sağ yumurtalıktarafımda iğne gibi batmalar var bügünn canlarım ama geçen ayda sol tarafımda vardı :KK1:
buarada 1 hafta kadı benim bata :18:

hoşgeldinnnn canımm :)

başak kız sende soruyon,cevabı alınca da car car bağrıyon :KK33:bişi olmaz topikine:)ben tüm konuşmalarımı önce rütüğe bildiriyom
onaylanınca yazıyom:KK1:
ok o zaman sorun yok ​rütük amca onay verdiyseeeee

yok kuzu,unutmak değilde,hatim yapıyorum ve yoğun oluyorum o yüzden,sonra da yoruluyorum tabiki,bi kaç güne dönerim gene sahalara
şimdilik çıkıyırum,baaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
aaa Allah kabul etsin cnm tebrik ederim seni bir çocuğa terbiye anne karnında başlıyor:KK9:

benim sağ yumurtalıktarafımda iğne gibi batmalar var bügünn canlarım ama geçen ayda sol tarafımda vardı :KK1:
yumyurtluyo musun yoksa kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anaaaaaaaa yumurtalar çatlıyo kesin....boşgeçmeyin heeeee:KK9:

sağol canım Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)

olar tabi heleki benim gibi çalışan bayanlar için problemsiz gebelik en büyük hayalim...

:KK9::KK9::KK9:
tüm cilveleriyle çok güzel gidiyo canım,inşallah en yakın zamanda sizler de yaşarsınız ama cilveleri az olsun,öyle dua edin olar mı?:KK19:

tatlışlar ben öğle yemeğine gidiyorum,kendinize iyi bakın,afiyetler olsun hepinize:)

öğleyin kocoşumu görücem kısmet oluysa yuppiii:KK16::KK16::KK16::KK16:

anaaaaaaaa yumurtalar çatlıyo kesin....boşgeçmeyin heeeee:KK9:

sağol canım Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)

olar tabi heleki benim gibi çalışan bayanlar için problemsiz gebelik en büyük hayalim...

:KK9::KK9::KK9:

ayyy kızzz gerçekkkmii acepppp adete 1 hafta kala yumurtlanımı kız ben dün gece çalışmıştım yumurtluyosamda kaparım hemencik inşallahhhhh :KK16::KK16::KK16::KK16:

bilmemki canımcım 28 kasımda yumurtlamıştım acaba bidaha mı yumurtluyom kiii :)))
maaşallah yani ben bi tane yumurtluyamıyom sen maaşallah ardarda mı yumurtluyon. hain hatun söyleme bari çatlıyoz burdaaaaaa:KK19::KK19::KK19::KK19:
şaka bi yana çatlıyorda olabilir istersen bu gece çalşma yapın. sen de kocişle küs durumdaysan hemen barış. sonra yine küsrsin:KK1:

soğan kürü pkoya iyi geliyomş ööle okumştum muhtemelen onu da ypmşsındır. iyi geldimi acaba.

taabiki de yaptım. ama bana hiç iyi gelmedi klomene rağmen yumurtalarımı büyütmedi adetin 16. günü 12mm yumurtam vardı ve gelişmesi durmuştu ayrıca gününden şaşmayan adetimi 5 gün geciktirdi :KK43: ama yinede bırakmadım soğan suyunu devam ettim bakalım belki bu ay için işe yarar.

taabiki de yaptım. ama bana hiç iyi gelmedi klomene rağmen yumurtalarımı büyütmedi adetin 16. günü 12mm yumurtam vardı ve gelişmesi durmuştu ayrıca gününden şaşmayan adetimi 5 gün geciktirdi :KK43: ama yinede bırakmadım soğan suyunu devam ettim bakalım belki bu ay için işe yarar.
ne kadar süre yaptın pekii. sende de yumurta gelişme sorunumu var kuzum pkonun anlamını tam blmiyrm

maaşallah yani ben bi tane yumurtluyamıyom sen maaşallah ardarda mı yumurtluyon. hain hatun söyleme bari çatlıyoz burdaaaaaa:KK19::KK19::KK19::KK19:
şaka bi yana çatlıyorda olabilir istersen bu gece çalşma yapın. sen de kocişle küs durumdaysan hemen barış. sonra yine küsrsin:KK1:

yok canım buaralar küsmemek lazım :KK1:adet zamanı küserim küsersem:KK1: kız ne bilim yumurtluyomdur inşallah dün çalışmıştık başakcım bugünde mi çalışın diyon şimdi sen :KK17:

ne kadar süre yaptın pekii. sende de yumurta gelişme sorunumu var kuzum pkonun anlamını tam blmiyrm

15 gün öğlen ve akşam yemeğinden 10 dk önce yaptım canım. evet benimde yumurtalarım büyümüyo büyüse de çatlamıyo.

yok canım buaralar küsmemek lazım :KK1:adet zamanı küserim küsersem:KK1: kız ne bilim yumurtluyomdur inşallah dün çalışmıştık başakcım bugünde mi çalışın diyon şimdi sen :KK17:
ne bilim kuzum normalde süpermenler içimizde 2-3 gün yaşıyor. ama doktorlar tam yumurtlamanın olduğu gün ilişki olmalı. yumurtalyla süpermenler buluşmalı diyor

ayy kıslarrr ovulasyon testi mi yapsam aceppp ? ne dersiniz :KK23:
istersen bi test al bakalım cidden mumurtluyomusun:KK1: gerçi ben öyle testlere para vermeye karşıyım nedense hiç test almam. hamileliğmden şüphe bile etsem eczaneden test almam gider kan testi yaptırırım kesin sonç.
bilmem nedendir ovulasyon testlerine verilen paraya üzülüyom ben. 1-2 milyon da değilki. en az 20milyon vardır
15 gün öğlen ve akşam yemeğinden 10 dk önce yaptım canım. evet benimde yumurtalarım büyümüyo büyüse de çatlamıyo.
ben soğan krünü haftada 4kez diye okudum ama....
aa evet ya benimde klomenle yumoş oluşuyor, bide çatl. iğnesiyle çatlatıyos. ama ben de adet düzensizliği yok. tıkır tıkır işler maaşalah

X