Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet ev hanımlığına terfi edenler bilir ancak. öyle herkes bu saatte kahvaltı yapamaz.
hadi kalk biraz iş yap evini topla için rahat etsin. biz burdayız. sonra gelirsin çayını da alırsııııııııııınnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh sohbet ederisss

ben 14 senedir ev hanımlığına terfi ettim yakında emekliye ayrılcam....çayımıda sizi okurken içtim ama sohbete hayır demem

Tünaydın kızlarr :)
nasılsınızz geçmişe bi bakim dedim 14 sayfa ilerlemişş 100 de bırakmıştım dün gecee
Kaynnatmışsınız yine
Bende doktora gittim sabah ama kendi doktoruma diil burda dewlet hstnesine bi baksın die
neyse sağ yumurtam büyümüş çatlıcak heran dedi 17 mm miş 22 olunca çatlıyomuşş pazartesi yine çağırdıı bakarız çatlamışmı die dedi ayy heyecanlandım yyaa
çalışmalara dewam ediyim dimi kızlarr ???

et tabii kuzum utanmana gerek yok ama hangi gün çatlıcak acaba . ona göre çalışma yapardınız

nesi oluyosun yenge mi hala mı teyze mi dayı mı amcamı? seni gidi seniiiiiiiiii yeğen de seni uyuyor sanıyordu yazık

teyzeyim beni çok sever annesi gelir bana sarılıp durur...onun sayesinde 7 senedir yapamadığımız çocuğu yaparız belkim heyacanlı oluyor öyle görev gibi olmuyor hembenimki bayılır zaten biri varken beni sıkıştırmaya

tünaydınn canımcımmm
süper haberrrr ohhhhhhh büyüsün büyüsünde çatlasıınnn bebişide kapsın hemennnn inş..
tabi tabi çalışmalara devam adet olana kadar devam kızlar adetten bigün önce bile tutuyomuş devam devam

ne kahvaltısı hatun uyan uyan biz öğle yemeğini yedik. tabii kocan seni azarlar. hakediyormuşsun sn
kızım kahvaltıya misafir gelince bu saatlere kalınıyo herhaldeeee
sen kahvaltı keyiflerini bilmessin tabiiii evde kalamadığın için
poffffffff hiç canım iş yapmak istemiyoorrrr ev süpürmem lazım kızlarrr ama hiiçç kalkasım yokkk çok uyudum ya bugün uyuşukluk çöktü sanırsammmm

aynen bende canım eve bakmak bile istemiyoorrrrr
bööle giderse iyileşince büyük bi temizlik yapmmam gerekecekkk

hep zaten gizli saklı yapınca eğlenceli oluyo o işleeeeerrrrr.
ohhhoooooooooo adet olana kdar mı? kuzum halvet olmaktan bi hal olduk yeter yavvvvvvv

ohhhoooooooooo adet olana kdar mı? kuzum halvet olmaktan bi hal olduk yeter yavvvvvvv

bak bu konuda sana katılıyorrummm kanka
derilerim yüzülüyo hergü yıkanmaktann
kışın zatürre ollcam diye ödüm patlıyo yaaa:18::18::18:

ammannnn boşşşverrrrrrr :) akşam yemek var zaten oraya gitcez bugünnn yapmicam bişi zati hafiften başım ağrıyorrrr
sende otur dinlen boşver

hahaaaaaaaayttttttttt hesaplasan topu topuna 2 yıldır çalışıyomdur. ondan önceleri hep keyif yapardımmmmmmmm. sen ne zaman totonu kaldırıp temizlik yaptın ki. hep burda çene yarıştırıyon. ondan sonra ev alıyo başını gidiyo

haklısınız canlarım ama napalım herşey bebiş için
hele benim canımmm hiç istemiyorrr yawww
alışkın değilim öyleee sık sıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…