Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar görümcemin doğum yaklaştı ya başında ben kalacağım bir aksilik olmazsa bugün nst ye gittik gitmişken hala adet olamadığım için dr a sıra vardı girdim muayene etti ve pco var dedi ultrasondada gösterdi küçük küçük kistler vardı :KK14: Hayırlısı.. inşallah hamile kalmamda sorun olmaz.. çok üzüldüm .. sürekli bişeyler çıkıyor Rabbim beterinden korusun :KK43: benden haberler böyle hormon tahlili istedi perşembe gel sonuçlara bakalım dedi.Dün rüyamda oğlumun kardeşi olmuş oynaşıyorlardı erkekmiş seviyordum bebek arabasına koymuşum çok güzel bir rüyaydı inşallah birgün gerçek olur...

birde kaç gündür çok kötü midem bulanıyor korkmaya başladım yemek yedikten sonra oluyor :KK51: ürolojiye kontrole gittiğimde ona soracağım taşımdan değilse dahiliyeye gideceğim :KK51: doktora gitmek istemiyorum artık :KK43: hamile olup rutin kontrollerime gitmek istiyorum sadece :anneadayı: ahhhh ahhhh hayırlısı herşeye rağmen umudum var elhamdülillah deridimiz bize göre büyük Rabbimiz derdimizdende büyük...Derman Allahhh sifa Allahh La ilahe illallahh... Bugün doktor dediki hamile kalınca kan sulandırıcı kullan vs vs bi kulağımdan girdi diğerinden çıktı... hepsi bahane Rabbim in ol demesini bekliyor bebeğim benim. :emir_bebek:

günaydınn kızlar sonuçlarım çıkmış netten baktım bi sıkıntı yok iyi çıkmış çok şükür. bakalım perşembe doktor ne diyecek? bugün babama gideceğim birazdan evde yalnız 10 eylüle kadar yemek yaparım akşam orda oluruz dünde akşam gittik geç döndük eve benden haberler bu kadar...

Günaydın canim
Sevindim sonuçların iyi çıkmasına
Inşallah sorunsuz bir gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın

İnşallah canim pco hamile kalmakta sorun oluyor ya ona üzüldüm inşallah hamile kalabilirim tez vakit ve bu sefer bebegimi kucagima almak nasip olur Rabbim beterinden korusunE="derin_35, post: 42536545, member: 293429"]Günaydın canim
Sevindim sonuçların iyi çıkmasına
Inşallah sorunsuz bir gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın[/QUOTE]
Insal

Esim cok yoğun çalışıyor bu ara...bildigin sürekli çalışıyor uyku uyumaya bile vakti olmuyor Allah im kazadan beladan korusun inşallah. Esimi ve tum polis askerleri.Kac tane ocaga ates düştü. Hakkari de görev yaptigimiz camdan bakarak agladigim geceleri hatirliyorum.Allah im doguda suan görev yapan herkese kolaylik ver koru kolla yarabbim...Ama gercekten anlamiyorum canının söz konusu oldugu bir mesleği yapan insanlara nasıl uyku uyumaya bile vakit ayiramadigi bir calisma sistemiyle calistirirlar...Bazen diyorum ki polis ve asker ailecek yapılan bir meslekmis...Bayram bilmezsin, aile akraba bilmezsin.Gerekirse görevin icin senelerce insanlarin adini bilmedigi yerlerde yasarsin.Mahrumiyet cekersin.Hatta yıllık iznini bile kullanamazsin.Hep tetiktesindir hiç hayata dair planlar yapamazsin.Esim cok yorgun ve stresli ve doğal olarak bizde...En çok zoruma gidense sehit olunca gururumuz dedikleri polis ve askerimiz sabır diledikleri aileleri icin sadece çalışma saatlerini bile duzenlemiyor olmaları. Gerçekten bu meslek bu hayatı bir yandan uasayarak yapilamaz mi.Bir polisin ve ailesinin bayramı olamaz mi? cocuklari bayram nedir bilemez mi? Sehit oldugunda tabutunun başında goruntuleyip acidiginiz artik bizim evladimiz dediğiniz polis asker çocukları var ya onlarsadece bayramda babasının elini öpüp, bayramlasmak istiyor.Eski bayramlardada istedigi gibi babasi calistigi icin bayramlasamadigi icin.Umarim önümüzdeki kurban bayramı babasiyla bayramlasan mutlu polis ve asker cocuklariyla dolu olur.Sehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.Ailelerine de gani gani sabirlar versin Rabbim.Bayramda elini opemedigi babasini ozleyerek gecirecek yetimler var ya Allah im sen buna sebeb olanlari kahhar isminle kahreyle Yarabbim

Kimse yok yine ... Bugün doktora gitti hemsire haftaya persembe diyecekmis yanlış söylemiş nyse başka dr a girdim sonucuma bakti tahlillerin temiz gelir adetin bekle dedi sepetler gibi yolladı odadan uyuz oldum neyse sonra babamon yanina gittim dondurmaciya gittik oturduk dondurma yedik lafladık sonra babama gittik ordan birazda evde oturduk sonra eve döndük oglanla yemek yaptım annem geldi pazar ablamlarla dönecek geri.Aksam yemeği yedik çay iciyok kocis kanepede uyufu kaldı yine yorgun insallah memleketim eski güzel ginlerine kavuşur

[QUOTEin_35, post: 42572597, member: 293429"]Selam kızlar
Selam Miami!!!![/QUOTE]
Selam canım çok yoğun bir gündü uğrayamadım. Görümcemle son alışverişleri yaptık.Bebege ve gorumceme gecelik vs.Hastane çantasını hazırlıyoruz artık az kaldı. İnşallah herşey yolunda gider sagsalim kavusur bebeğine başında ben kalacağım bir aksilik olmazsa.Aksama kadar bunlarla ugrastik sonra eve geldik yemek yedik evine bıraktık.Birazdan yapacağım annem oglana baktı iyi denk geldi sicakta yorucu olurdu oglan icinde epey yürüdük çünkü. iyi geceler öpüyorum

Sinyali aldım geldim.
Merhaba ben topiğin yuce kurucusu büyük ustad TKB ....
burada kahkaha atan bi smile kullanmayı çok isterdim lakin benim tlfda smile çıkmıyor.
Bu işin şakası
Tanıştığıma çok memnun oldum hayatım.
Artık ara verdim nadide topiğimize
Çünkü benm tlfdan hiç eğlenceli olmuyor yazışmak.
Pcden fırsat bulup giremiyorum.
Android bi tlf a sahip olduğumda tekrar sahalara döneceğim.
Sizi seviyorummm
Bol bol çarpışınnnnn
Neşeyle yumurtlayınn zevkle doğurun inşalllaaahhh

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM
Benimde oldu oyle gerci düşük yaptım ama geç döllenme olabilir doktorunda tuhafmis normalde 2 gün sonra tekrar test yaptir bi bakalım demesi gerekirdi bence.Neyse sana tavsiyem bekle testi 1 hafta sonra tekrarla beta hcg yi yani.sonuca göre tekrar tabiki başka bir doktorla görüş derim

Benim adetim 1 hafta gectiginde 4.71 gibi biseydi sanirim negatif dediler sonra bi hafta sonra adtim hala gelmeyince dra gittim tahlil bakti 65.07 geldi gec döllenme dedi ama tutunamadi bebeğim belki gec dollenmedir seninde insallah tutunur seninki.Gebelik olmadiginda 0, 1 0, 2 falan ckkiyo geneld

Kızlar en son 30 temmuzda adet oldum bu ay yumurtlama olmamıs hala adet olmadım sökturucu kullanmaya korkyorum gebe olma ihtimali varmıdır ya kafam çorba gibi:KK43:

Kızlar en son 30 temmuzda adet oldum bu ay yumurtlama olmamıs hala adet olmadım sökturucu kullanmaya korkyorum gebe olma ihtimali varmıdır ya kafam çorba gibi:KK43:
selam canım bende en son 28 temmuzda adet oldum ve hala olamadım biraz önce doktordan geldim adet söktürücü verdi bence bi doktora görün

kızlarr derin_35 derin_35 nerlerdesiniz ben hala adet olamadım evin arkasındaki özel hastaneye gittim biraz pahalı bi yer diye gitmiyordum ama ddim gideyim böyle olmayacak neyse telefonla sordum önce doktorun ismini öğrendim ve internetten araştırdım güzel yorumlar okudum ve muayene oldum neticede adet söktürücü verdi adet görünce 5. gün klomene başla dedi ve o da bitince 1 gün ara ver ve kontrole gel dedi yumrtlama takibi yapacak anladığım kadarıyla korunmayacağız biz dedim o zaman klomen bitince kontrole geldiğinde bakacağım ve gebelik öncesi iğneye başlayacağız dedi ben kullanmayacağım derken bu seferde böyle doktora denk geldim herşeyde bir hayır vardır diyorum teslim oldum iyice bakalım ne olacak görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler...

TE="elvina000, post: 42718210, member: 690906"]Kullanacakmısın ben 8 eylülde gittiğimde kan negatifti usg de de bişi göremedi[/QUOTE]
Aynı gün gitmisiz ben once 8 eylül devlet hastanesine gittim usg bakti polikistik over dedi gebelik negatif kanda hormonlarida iyi çıkmış bekle gelir dedi baktım gelmiyor bugün oxlede gittim ozeldeki verdi evet icecegim

X