Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selammmm hosgeldin kuzum bitti mi konserve kışlık hazırlıkları.BBugün çok mutsuzum iyi ki geldin.Biraz önce test baktım ve nagatif gördüm kimyasaldan sonra adet tarihi değişiyor mu ? Bugün normalde adet olmam gereken gün hamilelik olsa çıkardı dimi korunmamistim bu sefer.Tam 2, 5 sene oldu ve bu arada 4 düşük bugün ilk defa umutsuzluğa kapıldım hüngür hüngür Ağlıyorum 1 saattir. Ütü leri yaptım aglarken simdide gidip börek pisirecegim.

Heray umitlenip 2016 mart anneleri nisan Mayıs hiçbirine yazamadım artık diyorum olmayacak hirpalama kendini aslinda ilk defa bu ay bukadarkötü oldum.Sanirim buay kendimi kandirmisim cok inandirmisim fazla umutlu olmakta iyi birsey değilmiş

Böreği fırına koydum nerlerdesiniz kızlar yaaa saraa sevoo basak deros beydagli nerdesiniz sizinle konusmak bile rahatlatiyormus topik eski gunlerine kavussun bizde bebeklerimize inşallah.Birtek burada kendimi rahatlatabiliyorum kimseye birsey demedim 2, 5 senedir ne yasadiysam sizlerle paylaştım lütfen geri dönün burda birlikte ağlayıp birlikte Gülelim size ihtiyacım var.Siradan seyleri ev isleri dahil yazıp konusmalarimiz bile kafamı dagitiyor seviyorum sizi daha ne diyeyim

Selammm

Miami
Canim cok güzel gözüküyor eline sağlık
Sağol tatlım tadına cok güzeldi pasta borege sardim bu ara adetim yaklaştıginda olurum öyle gerco adetim gecti gelen giden yok hala kimyasal geciktirdi sanırım test te baktim negatif bekliyorum çok üzüldüm bu sefer Allah hayirlisini bersin insallah

Hayırlısi canim herseyin
Rabbim çok bekletmesin göndersin kızını inşallah tez vakitte gobusun dolsun

Ben iyiyim canim benim
Evdede durumlar Allaha şukur iyi canim
Eşim yokluğumuzda çok zor günler geçirdim dedi
Allah bozmasin inşallah

Aminn cok sevindim canim bu tatil her iki tarafada iyi geldi Allah bozmasin herkesin yuvasina saglik huzur mutluluk versin inşallah. ..Kizini yazmışsın o nerden çıktı

Sewos
Basos
Saros
Beydos nerdesiniz be yaaaaa

Oooo benle Miami olmasak topik yerle bir
Topigi ayakta tutmaya calisiyosss siz gezin
Reva mi bu bize

Kızlar hadi yazın
Merak ediyorum hepinizi neler yaptiniz bu iki ay boyunca
Inanın türkiyede olunca hiç aklıma gelmediniz
Tek aklıma gelen bi kişi oldu onu da soylemem

Benim oğlan çizgi film izliyo
Kız uyuyor
Bende burda boşu boşuna buraya yaziyom
Allah bana da akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…