Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bafs sensin değilmi nikinimi değiştin

geçmiş olsun canım böbrek taşı zor bir ola annemden biliyorum
evet canım ben bafs beğendin mi yeni nickimi gerçekten zor inşallah hayırlısıyla o parçalarda düşer kurtulurum 2 ay sonra kontrole çağırdı korunmana gerek yok dedi gebelik için ama takip yapalım dedi bakalım düşürdüğüm parçayıda ağrısız attım ama çok kustum kanala inince bulantı kusma yaparmış dr öyle dedi

sevinç nerelerdesin seni merak ediyorum Beydağlıyı derini başağıda neredesiniz kızlar
evet ya topik çok sessiz sen neler yapıyorsun epey oldu görüşemedik

Selamun aleyküm kızlar
Ben geldim evime. 2 ay kaldım.
Ailemin yanında eşimi arar oldum..
O da bizi çok ozledigini söyledi en çokta çocukları sanırım. Neyse bende eşimi özledim. Desteğini çok aradım. Insanin evi gibisi yok. Bu tatil bize iyi geldi...

Sizler Nasılsıniz
Çok özledim hepinizi
Burnumda tutuyorsunuz :)))

Hoşgeldin canım evine donmene esinle aranızdaki buzların erimesine sevindim

Evett insanın evi gibi yok insan ayrı kalınca daha iyi anlıyor esinle sana olumlu sonuçlar dogurmus bu ayrılık cok sevindim Rabbim yuvalarimiza bol muhabbet mutluluk huzur versin inşallah amin...TOPIGE HOSGELDINNN DEROSSS umarim topigimiz eski heyecanli günlerine kavuşur bol bol hamisimiz saglikli bebisimmizle dolar topigimiz eee bu yolculugun ardindan kocanla halveti hakettiğini düşünüyorum

Herkes rapor versin bakeeem
Rapor veriyoree bizde izine ciktik ama feri cagirdilar yapamadan eşim döndübuarafa ben gebe kkaldığımı öğrenip orada kaldım kimyasal gebelikmis kanamayla son buldu mecburi ayrılık sonrasi eve döndüm ve doner dönmez yine hastaneye yolum düştü taş düşürdüm kontrole gittim dusurdugum gibi 4 5 parça daha varmış 2 ay sonra kontrole çağırdı bunların dışında evdeyim havalar sıcak aksamlara yürüyüşe çıkıyoruz gunduzleride gidersek denize gidiyoruz gelen giden aynen devam kocisle gecen hafta yine bi gittik memlekete biz biraz fazla kaldık yine oglusla sonra kocis gelip aldı oglusun okul tatilinide uzatmislar bir müddet daha böyle de am eder bakalım bu arada ben korunmadim bu sefer Rabbim e emanetim Hakkimda hayirlisini sagliklisini versin inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder ve radikal bir karar aldım bu sefer gebe kalırsam igne ilaç kullanmayacagim

sevinç nerelerdesin seni merak ediyorum Beydağlıyı derini başağıda neredesiniz kızlar
Canimmmmm tatile gittik geldik topige gir cik kimse yok sinir oldum girmedim sen nasilsin cokkk ozledimm

derosss hosgeldin evinede topikede
insallah birdaha araniz heec bozulmaz canim

[QUOTvinc007, post: 42293420, member: 190560"]Miami kizz o bobrek tasindan ne cektikkk kurtulduk sukur darisi basina bu arada sagsalim gebe kalirsin insallahhh[/QUOTE]
Aminn canım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim inşallah bi parça düşürdüm diger kalanlarda böyle zahmetsizce düşer inşallah Rabbim kimseyi zorda koymasin

İyiyim canim benim
Çocuklarla uğraşıyoruz
Sen nasılsın
sıcaklldı mi biraz
Diğer kızlar nerde yaaaa
Evet rahatladik artik o bunaltici sicaklar gitti tatli bir sicak var gecw denize girmiyoruz artik esinti oluyor gunduz devam ama.Birara bende ugrayamaz olmuştum kizlarda başı kalabalık zaarr ugramiyorlar ne zamandır gercekten özledim bende.Bugun temuzlik yapiyorum suan moladayim cokk yoruldum yaa iş biriktirmeyeceksin zor uyor yoksa yaptiklarimi saymiyim carsaf gibi yazmam lazim kalanlar camasirlar yerine yerlesecek yemek yapilacak az da utum var onuda aksam yaparım artık. İş güç hiç bitmiyorr ev işi çok nankör çok kkkk

Kimsecikler uğramış yinede rapor veriyim denize gittik dönüşte balikcida balık yedik sonra eve geldik duş aldık cay demledik ictik tv izledik bi makine çamaşır yikadim serdim uzaniyorum hala uykum yok

Nazarlara gelen topigimin kaybolan hatunlari merhaba ben geldim ki.se yoksa yok gece gec yattım sabah erken kalktım kahvaltı yapıp geri yattım kalktim tekrar oglusla yemek yedik sonra ev supurdum yemek yaptım kek cirptim profiterol yaptım akşam çayın yanında yerim diye yemek menum az bugün çayın yanina tatli yicem diye Kıymalı patlican oturtmasi ve pirinç pilo yaptım yaa bi yığın utum var günlerdir erteliyorum bugün gece yada yarın gündüz mecbur yapmam lazım artık gözümde büyüdü resmen başka da bişey yok yorulmusum herif gelene kadar uyumayi hakettigimi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…