Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ben bafs beğendin mi yeni nickimi gerçekten zor inşallah hayırlısıyla o parçalarda düşer kurtulurum 2 ay sonra kontrole çağırdı korunmana gerek yok dedi gebelik için ama takip yapalım dedi bakalım düşürdüğüm parçayıda ağrısız attım ama çok kustum kanala inince bulantı kusma yaparmış dr öyle dedibafs sensin değilmi nikinimi değiştin
geçmiş olsun canım böbrek taşı zor bir ola annemden biliyorum
evet ya topik çok sessiz sen neler yapıyorsun epey oldu görüşemediksevinç nerelerdesin seni merak ediyorum Beydağlıyı derini başağıda neredesiniz kızlar
Selamun aleyküm kızlar
Ben geldim evime. 2 ay kaldım.
Ailemin yanında eşimi arar oldum..
O da bizi çok ozledigini söyledi en çokta çocukları sanırım. Neyse bende eşimi özledim. Desteğini çok aradım. Insanin evi gibisi yok. Bu tatil bize iyi geldi...
Sizler Nasılsıniz
Çok özledim hepinizi
Burnumda tutuyorsunuz :)))
Evett insanın evi gibi yok insan ayrı kalınca daha iyi anlıyor esinle sana olumlu sonuçlar dogurmus bu ayrılık cok sevindim Rabbim yuvalarimiza bol muhabbet mutluluk huzur versin inşallah amin...TOPIGE HOSGELDINNN DEROSSS umarim topigimiz eski heyecanli günlerine kavuşur bol bol hamisimiz saglikli bebisimmizle dolar topigimiz eee bu yolculugun ardindan kocanla halveti hakettiğini düşünüyorumSelamun aleyküm kızlar
O da bizi çok ozledigini söyledi en çokta çocukları sanırım. Neyse bende eşimi özledim. Desteğini çok aradım. Insanin evi gibisi yok. Bu tatil bize iyi geldi...
Sizler Nasılsıniz
Çok özledim hepinizi
Rapor veriyoree bizde izine ciktik ama feri cagirdilar yapamadan eşim döndübuarafa ben gebe kkaldığımı öğrenip orada kaldım kimyasal gebelikmis kanamayla son buldu mecburi ayrılık sonrasi eve döndüm ve doner dönmez yine hastaneye yolum düştü taş düşürdüm kontrole gittim dusurdugum gibi 4 5 parça daha varmış 2 ay sonra kontrole çağırdı bunların dışında evdeyim havalar sıcak aksamlara yürüyüşe çıkıyoruz gunduzleride gidersek denize gidiyoruz gelen giden aynen devam kocisle gecen hafta yine bi gittik memlekete biz biraz fazla kaldık yine oglusla sonra kocis gelip aldı oglusun okul tatilinide uzatmislar bir müddet daha böyle de am eder bakalım bu arada ben korunmadim bu sefer Rabbim e emanetim Hakkimda hayirlisini sagliklisini versin inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder ve radikal bir karar aldım bu sefer gebe kalırsam igne ilaç kullanmayacagimHerkes rapor versin bakeeem
Canimmmmm tatile gittik geldik topige gir cik kimse yok sinir oldum girmedim sen nasilsin cokkk ozledimmsevinç nerelerdesin seni merak ediyorum Beydağlıyı derini başağıda neredesiniz kızlar
Selamun aleyküm kızlar
Sizler Nasılsıniz
Çok özledim hepinizi
slm tatlım nasılsınnnSelam kızlar
Evet rahatladik artik o bunaltici sicaklar gitti tatli bir sicak var gecw denize girmiyoruz artik esinti oluyor gunduz devam ama.Birara bende ugrayamaz olmuştum kizlarda başı kalabalık zaarr ugramiyorlar ne zamandır gercekten özledim bende.Bugun temuzlik yapiyorum suan moladayim cokk yoruldum yaa iş biriktirmeyeceksin zor uyor yoksa yaptiklarimi saymiyim carsaf gibi yazmam lazim kalanlar camasirlar yerine yerlesecek yemek yapilacak az da utum var onuda aksam yaparım artık. İş güç hiç bitmiyorr ev işi çok nankör çok kkkkİyiyim canim benim
Çocuklarla uğraşıyoruz
Sen nasılsın
sıcaklldı mi biraz
Diğer kızlar nerde yaaaa