- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
ayyy senin oglan seviyi zaaarrrr benimkiler sevmez kakali doni 2.5 yasinda hayla bezlimiPeki çocuk kaka yaparsa ve değiştirtmezse okulda nolcak.
Malum bu yaşlarda çocuklar kakayla gezmeyi seviyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy senin oglan seviyi zaaarrrr benimkiler sevmez kakali doni 2.5 yasinda hayla bezlimiPeki çocuk kaka yaparsa ve değiştirtmezse okulda nolcak.
Heee nolmuş paraya kıyıp bez alabiliyoruk.ayyy senin oglan seviyi zaaarrrr benimkiler sevmez kakali doni 2.5 yasinda hayla bezlimi
İnşallah Allah şifa versin.geçen geceden beri ağrım var hafif hafif yarında kontrolüm var bakalım ne diyecek taş kıpırdamış mı yerinden. Sizler napıyorsunuz ben evdeki işlerimi hallettim yemek yapacağım sonrada akşamüzeri babanneyle yürüyüşe gidicez bikaç yere uğrayıp birşeyler alıcaz
büyük ihtimal aileyi cagirirlar başa cikamazlarsa. Bilmiyorum daha başıma gelmedi...Peki çocuk kaka yaparsa ve değiştirtmezse okulda nolcak.
Seninki kaç yaşında alıştıayyy senin oglan seviyi zaaarrrr benimkiler sevmez kakali doni 2.5 yasinda hayla bezlimi
daha anne demeden çişini söyledi zaarSeninki kaç yaşında alıştı
Aynen yaaa deroş sormabüyük ihtimal aileyi cagirirlar başa cikamazlarsa. Bilmiyorum daha başıma gelmedi...
Bizim oğlan bi de her kaka yapmaya bi ton gözyaşı döker.. altını da zor actirir... ben bile zorla açıyorum..
Pesss nerden vurdun nerden ciktinHeee nolmuş paraya kıyıp bez alabiliyoruk.
Sizin gibi çocuğun bezinden kısmıyoruk.acelesi yok
Yaza öğrenir
Benm oğlan seviyi valla kakalı kakalı gezicektim neden açtın diye ağlıyi
2 yasinda ogrendi cok sukur 15 gun icinde gece bezinide baglamadimSeninki kaç yaşında alıştı
mirac bile kaka yaptinmi diyom bezini gostetiyor biraksam oda ogrenecekdaha anne demeden çişini söyledi zaar
gunaydin cnm amin seninde kandilin mubarek olsun canimgünaydın kızlar herkesin Miraç Kandili mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzel ve iyi niyetli dilekleri kabul etsin
AMİN
amin inşallah ..
hıhPesss nerden vurdun nerden ciktin
2 yasinda ogrendi cok sukur 15 gun icinde gece bezinide baglamadim
mirac bile kaka yaptinmi diyom bezini gostetiyor biraksam oda ogrenecek
gunaydin cnm amin seninde kandilin mubarek olsun canim
amin amin amin
hıh
----
Kaka yaptıktan sonra her çocuk söyler
Kakanın ne olduğunu nerde biriktiğini biliyolar yani