- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
Kaç gün kalıyo kadın hastenedeKiymalo yumirta yayla corbasi
Hepsini hallettim hastaneye yemek bile yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün kalıyo kadın hastenedeKiymalo yumirta yayla corbasi
Hepsini hallettim hastaneye yemek bile yaptim
canım o günden sonra bende hastalandım şimdi gördüm cevabını, Allah yardımcınız olsun annene şifa versin.. Ama tamamen yatmıyor artık dimi ?inşaallah canım RABBİM umutlarını boşa çıkarmasın,yasemin o düşükten sonra hamile kalamamıştı dimi haber alamıyordum çünkü..
dumanım, annemin kemik erimesi çok ilerledi çenede hiç kemik kalmamış neredeyse o yüzdende dişleri tutmuyor sürekli dişçiye gittik geldik ve kemik ağrıları çok fazlalaştı...2 gündürde tansiyonu yükseliyor yine bende çok üzülüyorum hayattan zevk almaz oldum nerdeyse ama RABBİM e şükrediyorum ve yalvarıyorum bundan geri koymasın tüm hastalara ve benim anneme acil şifalar versin...
senin oğlanda büyümüş maaşşalllah kime benziyor sanamı babayamı...
ellerine sağlık canımbir kase sütlaç gönder
canın çektiyse yap tabiii
aminn...çok geçmiş olsun canım
heeee eyi olurdu
seninde cuman mübarek olsun canım
Sen varsın genç diye kalkmamıştır kız canım :))Beydoşcum ankaradan bildiriyorum hayatım.
Dun akşam habersiz geldik.
Sürpriz yaptık bizimkilere. Evin kapısına gelince annemi aradım napıyısunuz felan diye.
Sonra zile bastım. Anne zil çalıyo galiba sen kapıya bak sonra konuşuruz dedim telefonu kapattık.annem kapıyı açınca şok oldu
Bu akşamda gelin gız geldi oturmaya.
Kız hiç bişeye elini surmedi. Ne kadar ilginç yaaa
Evde bi gelinin olup olmadığı hiç belli değil.
Oturuyo koşeye bize bakıyo.
Bizim oğlanda kızın g.tonden ayrılmıyo
Tobe Yarabbim
İyisi bizi bulmaz zaten
sanada kolay gelsin canım...Kolay gelsin canım utu bendede var ama ben yarın yapacam
aaaa çok güzel bir sürpriz olmuş,tıpatıp aynısını bende aileme yapmıştım çok yıllar önce çok güzel oluyor gerçekten..Beydoşcum ankaradan bildiriyorum hayatım.
Sürpriz yaptık bizimkilere. Evin kapısına gelince annemi aradım napıyısunuz felan diye.
Sonra zile bastım. Anne zil çalıyo galiba sen kapıya bak sonra konuşuruz dedim telefonu kapattık.annem kapıyı açınca şok oldu
Tobe Yarabbim
İyisi bizi bulmaz zaten
sağol canım amin,çok şükür canım tam yatmıyor....sanada çok geçmiş olsun bidenem neyin varki...canım o günden sonra bende hastalandım şimdi gördüm cevabını, Allah yardımcınız olsun annene şifa versin.. Ama tamamen yatmıyor artık dimi ?
Oğlan bana benziyo canım :)
Yeni nesil boyle sanirim cigdemgilde gelin aldi bizim gelinde sus cicegi gibi oturuyilar hic rahatsiz felanda olmuyirlarBeydoşcum ankaradan bildiriyorum hayatım.
Tobe Yarabbim
İyisi bizi bulmaz zaten
Bugun ciktilar cok sukurKaç gün kalıyo kadın hastenede
canım o günden sonra bende hastalandım şimdi gördüm cevabını
, Allah yardımcınız olsun annene şifa versin.. Ama tamamen yatmıyor artık dimi ?
Oğlan bana benziyo canım :)
Gunaydin hayirli cumalarrrrgünaydın kızlar
Nerdesiniz beeeee
Yasemin şimdi haftaya sonuç alacak onu bekliyor canım.sanada kolay gelsin canım...
aaaa çok güzel bir sürpriz olmuş,tıpatıp aynısını bende aileme yapmıştım çok yıllar önce çok güzel oluyor gerçekten..
annen ne kadar sevinmiştir....gelin kız kendini ağırdan satıyoo kardeşinin yanındada işe yarıyor baksana..
sağol canım amin,çok şükür canım tam yatmıyor....sanada çok geçmiş olsun bidenem neyin varki...
kızı benzetemedin ama neyseki oğlan benzemiş böyleside güzel...yaseminden haber varmı dumanım...
aaa yok artık ilk defa seni duydum Babasına benzeten aynı ben bu kez tamamen bana benziyo son halini görmedin sen :)Yeni nesil boyle sanirim cigdemgilde gelin aldi bizim gelinde sus cicegi gibi oturuyilar hic rahatsiz felanda olmuyirlar
Bugun ciktilar cok sukur
Sanami benziyorrrrrrrr anaammm babasinin kopyasi kiz sadece gozler sen kucuk okan bence
ben hastayım sevincim bana noluyo bende bilmiyorum çok iyiyken birden bire içim çekiliyor ayaklarım titriyo ayağa kalksam bayılacak gibi oluyorum şekerilacınıda içmiyorumki o yapıyo desem noluyor bilmiyorum bu tiroit ilacını içmeye başladıktan sonra bu peydah oldu Allah sağlık versin gerisi hiç bişeyin önemi yok aksi gibi yarına misafirimde var evde her yer her yerde daha hiçbir hazırlık yapmadım Allahım bana ve tüm hastalara sağlık versin
Gonderde bakalim tosunumun son halineYasemin şimdi haftaya sonuç alacak onu bekliyor canım.
aaa yok artık ilk defa seni duydum Babasına benzeten aynı ben bu kez tamamen bana benziyo son halini görmedin sen :)
Cnm cok gecmis olsun rabbim sifa versin
Ilacin yan etkisidir belki
Dr soylede degistirsin bari
Misafir icinse allah kolaylik versin cnm
inşaallah hayırlı sevindirici sonucu alır...Yasemin şimdi haftaya sonuç alacak onu bekliyor canım.
aaa yok artık ilk defa seni duydum Babasına benzeten aynı ben bu kez tamamen bana benziyo son halini görmedin sen :)
yok kuzum baktıramadım,ama kolların ağrısı boyun fıtığındandır çünkü benimkide çok ğrıyor,geçmiş olsun canım ALLAH tüm hastalara şifa versin bizlerede...beydoş d vitaminine baktırdınmı benim 8 olan değerim 35 e yükselmiş ikinci iğneyide içtim bakalım bu ay kaç çıkacak ama kollarımın ağrısının d vitaminiyle ilgisi yok çünkü şimdi ikisi birden ağrımaya başladı bıktım yaaaaa
Anladim cnm evet olabilir agir geliyordur belkisevinç normalde benim tirpit sorunum yok değerlerim referans aralığında sadece tüp bebek tedavisinde 2,50 nin altında olması gerek diye ilaç kullanıyorum acaba ilaç bu yüzden ağır geliyor olabilirmi
Selam tombis sewos