- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
Yardımcı oluyor sağolsun gece o bakıyor daha çok. O da çok uykusuz kalıyor malesef ama yinede çok şükür tabi..rahat rahat uykuya ikimizde hasret kaldıkamin canım inşallah duaların kabul olur
açık havada yürümek iyidir her zaman insanı rahatlatır
geçer canım geçerde sen yoruluyosun o oluyo eşin yardımcı oluyormu canım
hayırlısı beydoşum inşallah bu sene hamila kalacaz hepimiz inanıyorum bu yönde dua ediyorum olacak olacak
maşallah büyümüş seninki.. 2.5 ay var seninkiyle benimki arasında.Sağol canım zor valla sen daha iyi bilirsin :)
canımm bugün yapıldı transferi bakalım inş sonucu güzel olur.. Bu arada aklıma geliyo hep unutuyorum annen nasıl ??
4,5 aylık oldu Cnm, bende çok yorgun hissediyorum sözde evdeyim ama hiç dinlenemiyorum..
amin canimBaşım ağrıyor çok halsizim hasta olmak cok fena bisey Allahım hepimize sağlık versin
sana da geçmiş olsun canim. Haftasonu iyice bi dinlen2
yürüyüşe çıkmak için hazirlanmamiz bile yarım saat sürüyor en az. Ama bana iyi geliyoriyi geceler kızlar akşam menüleri verilmişsevoyla başaks birbirine suratsız surat yapmış vs vs deroş açık hava gibisi var mı çok iyi yapmışsın çocuklarla havalar düzelince düzenli çıkmaya çalış bence özellikle senin için çok iyi ben sabah 7 de düştüm yollara oğlanı dişçiye götürdüm ordan babama geçtim kahvaltı yaptık oradan eve geldim oğlanı giydirdim okula götürdüm reçetesini aldım eve ekmek vs alışveriş yaptım geldim sonra yemekleri yaptım ortalığı topladım kociş gececi olunca evdeydi çay demledim içtik az dinlendim sonra oğlanı okuldan aldım akşam yemeği yedik tekrar çıktım çöpleri attım geldim nihayetinde oğlanla annem ödeve oturdu kociş işe gitti bende uyuyup kalmışım saat şekerleme yaptım eve gir çık feleğim şaştı bugün herkes akşam menüsü yazmış eksik kalmıyım ıspanak sapı çorbası yumurtalı ıspanak yimeği salçalı makarna yoğurt vardı menüde sara bizdede dün karnıbahar vardı bende fırında seviyorum ellerine sağlık canım beydoşş sen nerlerdesin kuzum yazını atladım heralde öpüyom senide
amin canim senin anneciginede acil şifalar diliyorum kuzum. Rabbim başımızdan eksik etmesin onları. Hayırlı sağlık li uzun ömürler versin. Allah korusun yokluklarini düşünmek bile istemiyorum. Annen hasta olunca dolaysıyla sende moralsiz oluyosun. Allah yardimcin olsun. Yine de kafan biraz burda dagiliyordur.inşaallah canım RABBİM umutlarını boşa çıkarmasın,yasemin o düşükten sonra hamile kalamamıştı dimi haber alamıyordum çünkü..
dumanım, annemin kemik erimesi çok ilerledi çenede hiç kemik kalmamış neredeyse o yüzdende dişleri tutmuyor sürekli dişçiye gittik geldik ve kemik ağrıları çok fazlalaştı...2 gündürde tansiyonu yükseliyor yine bende çok üzülüyorum hayattan zevk almaz oldum nerdeyse ama RABBİM e şükrediyorum ve yalvarıyorum bundan geri koymasın tüm hastalara ve benim anneme acil şifalar versin...
senin oğlanda büyümüş maaşşalllahkime benziyor sanamı babayamı...
ellerine sağlık canımbir kase sütlaç gönder
canın çektiyse yap tabiii
aminn...çok geçmiş olsun canım
heeee eyi olurdu
seninde cuman mübarek olsun canım