- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Bafscim
Senin hassasiyetini anlayabiliyorum
Benim annemde ben düşükler yaşarken habire bana başkalarının akrabalarin hatta benim tanımadığım ama kendisinin tanıdığı falancanın gelini kızı 2. Ye 3. Ye hamileymis vs vs dediği olurdu bende hassas dönemde çok sinirlenirdim sanki yarama tuz basiyorlardi. Tabiki içlerinde kötü niyet yok annelerimizin ama işte empati kuramiyorlar. Bizde ne kadar derin yaralar olduğunu farketmiyorlar.
Şimdi mesela aynı şey. Oğlumun kilosu için yapıyorlar oğlum biraz zayıf. Iste ikide bir bana ffalancanin çocuğu Tosun gibi. Falancanin çocuğu yürüyor Falancanin çocuğu konuşuyor senin ki hala konuşmuyor vs vs bir sürü şey duyuyorum...
Zaman zaman hala moralimi alt üst edenler var yok değil. Sakinligimi korumaya çalışıyorum yeri geldiğinde cevap veriyorum yeri geldiğinde umursamiyorum. Ne yapacaksın. Yapacak bişey yok tatlım.
Sen yinede annenin gönlünü al bence
O da.şimdi içi parcalaniyordur senin uzuldugunu görünce
insanlar konuşmak isteyince ne yapaesan yap mutlaka konuşacak birşeyler bulurlar o yüzden yapabiliyosan takmayacaksın yapamıyosan cevaplarını vereceksin yerlerine oturacaklar ama ben o anda ne demem gerektiğini unutuyorum sonrada niye demedim diye kendimi yiyorum