Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bafscim
Senin hassasiyetini anlayabiliyorum
Benim annemde ben düşükler yaşarken habire bana başkalarının akrabalarin hatta benim tanımadığım ama kendisinin tanıdığı falancanın gelini kızı 2. Ye 3. Ye hamileymis vs vs dediği olurdu bende hassas dönemde çok sinirlenirdim sanki yarama tuz basiyorlardi. Tabiki içlerinde kötü niyet yok annelerimizin ama işte empati kuramiyorlar. Bizde ne kadar derin yaralar olduğunu farketmiyorlar.

Şimdi mesela aynı şey. Oğlumun kilosu için yapıyorlar oğlum biraz zayıf. Iste ikide bir bana ffalancanin çocuğu Tosun gibi. Falancanin çocuğu yürüyor Falancanin çocuğu konuşuyor senin ki hala konuşmuyor vs vs bir sürü şey duyuyorum...

Zaman zaman hala moralimi alt üst edenler var yok değil. Sakinligimi korumaya çalışıyorum yeri geldiğinde cevap veriyorum yeri geldiğinde umursamiyorum. Ne yapacaksın. Yapacak bişey yok tatlım.

Sen yinede annenin gönlünü al bence
O da.şimdi içi parcalaniyordur senin uzuldugunu görünce

insanlar konuşmak isteyince ne yapaesan yap mutlaka konuşacak birşeyler bulurlar o yüzden yapabiliyosan takmayacaksın yapamıyosan cevaplarını vereceksin yerlerine oturacaklar ama ben o anda ne demem gerektiğini unutuyorum sonrada niye demedim diye kendimi yiyorum

Cnm mirac oksuruyor iki gundur balgam atiyor kusmadik yer kalmadi ha bire biryerlerisilip camasir yikiyorum

cnm benim tarifte yumurta bir tane kabartma tizu yatim paket cunkj cok kabarmamasi lazim

miraca geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir

ben biraz kabarık seviyorum puf puf ondan bir paket kullanıyorum :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Kuru fasulye ve pilav var bugun
miracada sebze corbasi yaptim
oglum biraz rahatlasin diye dua ediyorum cocuk dogumgununden beri iflah olmadi
birde aşi grip diş poffffff

Bafscim
Senin hassasiyetini anlayabiliyorum
Benim annemde ben düşükler yaşarken habire bana başkalarının akrabalarin hatta benim tanımadığım ama kendisinin tanıdığı falancanın gelini kızı 2. Ye 3. Ye hamileymis vs vs dediği olurdu bende hassas dönemde çok sinirlenirdim sanki yarama tuz basiyorlardi. Tabiki içlerinde kötü niyet yok annelerimizin ama işte empati kuramiyorlar. Bizde ne kadar derin yaralar olduğunu farketmiyorlar.

Şimdi mesela aynı şey. Oğlumun kilosu için yapıyorlar oğlum biraz zayıf. Iste ikide bir bana ffalancanin çocuğu Tosun gibi. Falancanin çocuğu yürüyor Falancanin çocuğu konuşuyor senin ki hala konuşmuyor vs vs bir sürü şey duyuyorum...

Zaman zaman hala moralimi alt üst edenler var yok değil. Sakinligimi korumaya çalışıyorum yeri geldiğinde cevap veriyorum yeri geldiğinde umursamiyorum. Ne yapacaksın. Yapacak bişey yok tatlım.

Sen yinede annenin gönlünü al bence
O da.şimdi içi parcalaniyordur senin uzuldugunu görünce
beni anlamana sevindim canım yok ben anneme çok sertelmedim zaten sadece ruh halimi anlatıp neden böyle yapıyorsun düşüncesizliklerinden bıktım bilmek istemiyorum böyle şeyler ben kendimi uzak tutuyorum bu konulardan dedim odaya gidip ağladım tabi sesim yükseldi azıcık :KK22: küslük olmadı yani üzerine konuşulmadı birdaha ben kendi kendime yaşadım buraya yazdım duygularımı iyiyiz yani bir sorun yok aramızda...hatta demin çarşı pazar gezdik geldik sinema saatlerine baktık :KK51:

canım ben hemilelik belirtileriyle adet belirtilerinin aynı olduğunu biliyorum ancak ben adetime yakın üzerime kar yağarmış gibi üşürüm bu öyle değil sanki yanıyorum ama bakıyorum ateşim yok inşallah hamileyim
ahh saracım ya senin beydağlının ve beni şuradan hamiş günlerimiz gelse okadar istiyorum ki anlatamam inşallah :anneadayı::anneadayı:

Kuru fasulye ve pilav var bugun
miracada sebze corbasi yaptim
oglum biraz rahatlasin diye dua ediyorum cocuk dogumgununden beri iflah olmadi
birde aşi grip diş poffffff
kıyamam yaa Allah şifa versin menü süpermiş benimde köfteli patates bulgur pilavı menüm

Elmalı kurabiye

malzemeler

4 tane orta boy elma
tarçın
ceviz
toz şeker
2 tane yumurta
bir su bardağı yoğurt
bir çay bardağı sıvıyağ
bir paket kabartma tozu
bir paket vanilya
un
pudra şekeri

yapılışı

önce elmaları yıkayıp kabuklarını souyup rendeliyoruz tarçını yarım çay bardağı toz şekeri ve cevizi ekleyip karıştırıp pişirmeye bırakıyoruz pişince ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz

sonra yumurtayı yoğurdu sıvıyağı güzelce çırpıp unu kabartma tozunu vanilyayı ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapıyoruz.bu hamurdan istediğimiz büyüklükte parçalar koparıp elimizle yada merdaneyle açıp ortasına elmalı harçtan koyup istediğimiz şekli veriyoruz 180 derecede altı pembe olana kadar pişiriyoruz üzerinin beyaz kalması önemli fırından çıkarıp servis yapacağımız zaman pudra şekeri serpiyoruz.

Püf noktası : sıcakken pudra şekeri serpersek eker üzerinde erir güzel bir görüntü olmaz servis ederken şekerini serpmek en doğrusu :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

ayrıca dikkat ettiyseniz hamuruna şeker koymadım çünkü hem elmanın içinde hemde üzerinde pudra şekeri olacağından şeker komasına girmeye gerek yok:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
saracım süpersin tarif için saol bebeğim :KK60:

Bafscim
Kimyasalmis üzülme kuzum kimyasal peşinden uzun surmuyor bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Mecbur iğne kullanmam gerektiği için erken ogrenmistim. Esime soylemistim cook mutlu olmuştu ertesi günde tabi kanama şeklinde olunca. Kimyasal yasadigimi anlamistik. Rabbim herseyin hayırlısıni versin.
yaa sanırım kimyasal çok sık görülen bir durum sevoda yaşamış senin ne zamandı kimyasal sonrasında aliş mi oldu

Bafscim
kimyasal gebeliğim dusuklerimin arasında oldu sanırım. Yani tam net hatırlamıyorum. Ama sanırım ondan sonra ben düşük yaşamaya devam ettim... malesef.
Rabbim herseyin hayırlısınu versin.

Selam kızlar ben yenî üye oldum. Mart ayında negatif bir tüp bebek deneyimim oldu dr mayısta bir daha öneniyor 2. Tüp bebeği bu kadar çabuk düşünmüyordum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ayyyyy yuh artik:120: benim herif dun aksam gec geldigi halde miraci parka indirdi 15 dakkada olsa hava alsin dedi:110:
benim herif bide kendisi gibi anlayışlı bi koca olmadığını iddia ediyo sevoş. Ne desem derdimi anlatamıyorum. Hep yorgun hep bitkin. Uç gundur evdeydi dışarı çıkalım diyorum gozum almıyo yorgunum diyo. Vallahi çok zor Allah bana sabır versin. Bu nasıl Bi yaşam tarzı içi çurumuş resmen.çok bunalıyorum biri beni kurtarsın

Yarinda perde yikicam saki gunu herif saliya gazoz doktuydu yikamaya gondermistim bugun geldi valla yeni alinmis gibi miss olnus hemen ustune polarimi serdim :110: mirac efendi kusar neme lazim:110:
bahar temizliğimi bu şimdi zamanı geldimi geldiyse bizde yapak daha erken değilmi

Kahvalti yaptik mutfagi topladik herife git biraz uyu dedim malum sabah kutlama vardi :21: erken uyandik miro uyuyorken :21:
Miroyu uyuttum kaave iciyom:KK50: melengic kaavesi:KK76:
benim adama yalvarsamda uyuma diye nafile
Gunduz uykusu şarttır uyumazsa bitkin oluyo

ayy insallah en kisa zamanda hamile kaliriz kizlar ya, 3 aydir deniyoruz ama tutmadi bir turlu :KK43:
inşallah cnm daha yeni başlamışsınız bence kaç yıllık evlisiniz

benim herif bide kendisi gibi anlayışlı bi koca olmadığını iddia ediyo sevoş. Ne desem derdimi anl
aatamıyorum. Hep yorgun hep bitkin. Uç gundur evdeydi dışarı çıkalım diyorum gozum almıyo yorgunum diyo. Vallahi çok zor Allah bana sabır versin. Bu nasıl Bi yaşam tarzı içi çurumuş resmen.çok bunalıyorum biri beni kurtarsın

bahar temizliğimi bu şimdi zamanı geldimi geldiyse bizde yapak daha erken değilmi

benim adama yalvarsamda uyuma diye nafile
Gunduz uykusu şarttır uyumazsa bitkin oluyo

inşallah cnm daha yeni başlamışsınız bence kaç yıllık evlisiniz
Ayyyy benim herifi 3 gun evde tutsan intihar eder garip biz durum Allah yardimcin olsun sende cocugunla gez dolas :110: herifte eve gomulup kalsin delimi ne :63: bunun arkadaslari dami yok :eek:

X