- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
anlıyorum ama değiştiremeyeceğimiz ve seçme şansımızın olmadığı tek şey ailelerimiz onları öyle kabul edip yoluna devam edeceksin boş ver takma kafana bak eşinde sana destek senin yanında daha ne olsun
ben biraz ütü yaptım akşama yemek yaptım sonra dışarı çıkıp gezdim biraz günüm güzel geçti akşamda eşim geldi gönlümü almaya çalıştı ama oralı olmadım hatasının farkında ama biraz daha nazlanmaya devam
Evet cnm ozellikle ayak tabanlarim yanardi
allah yardimcin olsun cok zor bir durum resmen bosanmadilar ama baban baskasiyla evli dimi
günaydın kızlarrr nihayet güneş açtı bugünn inşallah hepimiz için güzel musmutlu birgün olsun
maalesef öyle diyerek devam edemiyorsun gerçekten etkilenmemek için görüşmemek gerekiyor ki ablamda sürekli annemle hareket ediyor ve ablamlada sürekli sorunlar yaşıyorum ben gelir gelmez daha taşınırken kendimi olayların ortasında buldum ve ben annemle annem babamla babam kardeşimle kardeşim olarak görüşüp üstüme düşeni yapacağım böyle görüşmeyecekseniz görüşmeyelim dedim birbirleriyle küs problemli olan insanların hepsiyle tek görüşen benim ailede babaannemde buna dahil hepsiyle görüşen tek kişi benim...evet sevinç üstelik babam karar vermiş tam 13 sene sonra bu sene boşanacağım diyor bu ay bu yüzden ortalık çok alevlendi ve annem bende olduğu için çok etkilendim aslında bu hale gelmemize sebeb olan günü anlatmam gerek ama hiç hatırlamak istemediklerimden anlatırken hep kötü oluyorum ve ben o olaydan sonra 8 ay tedavi gördüm psikiyatr beni hastaneye yatırmak istedi ailem izin vermedi iyi kide vermemiş sonra eşimle tanıştım o dönemdi bana 2 tane birden sakınleştirici vurmuşlar 2 gün uyumuşum uyandığımda hiçbirşey hatırlamıyordum tek arkadaşımı aradım gel beni çıkar bu evden diye arkadaşımı annemler tanıyordu izin verdiler ortalığı parçalıyorum diye ona emanet edip yolladılar biz pizzacıya gittik konuşmak için o sırada eşimin arkadaşı benim arkadaşını tanıyormuş tesadüf onlarda berabermiş geldiler bizim masaya o gün tanıştık eşimle sonra zamanla ilaçları bıraktım sayesinde ve bana hep derki tanıştığımız gün çok buğulu bakıyordun bende takılırım gidip sakinleştici vurduralım 2 doz bakarım yine öyle sana derim neyse çok gevezelik yaptım yine aile sorunları yaşamamış anne babası beraber olanlara hep çok özenirim bu dünyada sahip olunacak en büyük hazine buna sahip olanlar gerçekten çokkk şanslılarr çokkkk