Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin kizlar aksam yine acildeydik miro gribi bir turlu atamadi soguk buhar verdilerde rahatladi biraz

Ayyyy benim herifi 3 gun evde tutsan intihar eder garip biz durum Allah yardimcin olsun sende cocugunla gez dolas :110: herifte eve gomulup kalsin delimi ne :63: bunun arkadaslari dami yok :eek:

aynen canım benim eşimde evde durmayı hiç sevmez ben azıcıkda evde otur gime derim yok mümkünmü

Bafscim
kimyasal gebeliğim dusuklerimin arasında oldu sanırım. Yani tam net hatırlamıyorum. Ama sanırım ondan sonra ben düşük yaşamaya devam ettim... malesef.
Rabbim herseyin hayırlısınu versin.
amin canım sevo mirodan önceymiş değişiyor demekki benim her gebeliğimde hafta küçüldü ya aklıma kötü kötü düşünceler geldi ondan sordum rahim tutmuyor mu artık ilerlemiyor diye ama kimyasaldan sonra gebe kalanda çok gibi hayırlısı

Bafscim
Senin belkide iğnelere daha erken başlaman lazım yani yumurtlamadan hemen sonra.

Vücudun gebeliği düşman gibi görüyor ve disliyor atıyor vücut gebeliği. Benimde düşÜkler ilki 9 haftalik 7 haftalik 2 tane 6 haftalik kimyasal yani 10. Haftanın üstüne cikamadim.

benim herif bide kendisi gibi anlayışlı bi koca olmadığını iddia ediyo sevoş. Ne desem derdimi anlatamıyorum. Hep yorgun hep bitkin. Uç gundur evdeydi dışarı çıkalım diyorum gozum almıyo yorgunum diyo. Vallahi çok zor Allah bana sabır versin. Bu nasıl Bi yaşam tarzı içi çurumuş resmen.çok bunalıyorum biri beni kurtarsın

bahar temizliğimi bu şimdi zamanı geldimi geldiyse bizde yapak daha erken değilmi

benim adama yalvarsamda uyuma diye nafile
Gunduz uykusu şarttır uyumazsa bitkin oluyo

inşallah cnm daha yeni başlamışsınız bence kaç yıllık evlisiniz
Böyle hissettigini anlatsana
Ya da sen kendine arkadaş çevresi kur
Oğlunu al arkadaslarinla birlikte dışarı çık
O da catlasin evde

Kızlarrrrr Allah ıma şükürler olsun...eşimin ileri tetkikleri çıktı ve ilk yapılanı bugün annem tahlil verirken oda tekrarlatmış aile hekimi demiş senin tahlilinde bir sorun var gibi bu 2 değer birlikte pozitif çıkmaması lazım diye nitekim eşimin ilk yapılan tahlili yanlış bakılmış hepatit yokmuş ileri tetkikide bunu doğruluyor zaten aşılı çıkmış tahlilde. Çok ama çok mutlu olduk yarın hepatit diyen doktora gidip tahlillerin hepsini göstereceğiz.

Bafscim
Senin belkide iğnelere daha erken başlaman lazım yani yumurtlamadan hemen sonra.

Vücudun gebeliği düşman gibi görüyor ve disliyor atıyor vücut gebeliği. Benimde düşÜkler ilki 9 haftalik 7 haftalik 2 tane 6 haftalik kimyasal yani 10. Haftanın üstüne cikamadim.
sen iğnelere gebelik öncesimi başlamıştın evet buda ihtimal dahilinde olabilir canım doktorla konuşacağım en azından gebelik öncesi corasprin içeceğim ben onuda gebe kalınca başlıyordum ama buay benim yumurtam yeterince büyümemişti ve çok geç gelişmişti biliyorsun kalitesiz yumurta oluncada kimyasal gebelik görülürmüş ben ona bağladım benim sadece mthrf 677 heterezigot doktorlar bana senin sadece b12 ve folik takviyesi ihtiyacın var diyolar bu iğne ve corasprini benim zorumla veriyolar zaten :KK51:

Bafscim

buarada eşimin hepatit testini yanlış bakmışlar belkide benim tahlilide yanlış bakmışlardır aklıma o geldi adetim sadece 1 gün gecikti çünkü ama bu sayede eşimle doktorumada karar vermiş olduk doktorda çok ilgili tek tek anlatıyor herşeyde bir hayır vardır şimdi korunma derse gebelik öncesinde takibe başlamış olacağız belki yumurta takibimide yapar öncesinde corasprine başlayacağım bu sefer zaten iğneyi sorarım yaa deroş inşallah öyle birşey değildir moralim bozuldu bak şimdi ama bunu hiç sorunu olmayan insanlarda yaşıyor kötüye yormayayım

Kızlar bulasik makinesi aldık
Çok rahatmış yaaa :KK76::KK49::21::KK71:
Bunca yıldır boşu boşuna bulasik yikamisim.. :KK14:
hayirli olsun cnm gule gule kullanin miss vallaaa
Sewos
Nasıl oldu Miraç? Havalar isinsada şu pis salgın bi gitse artık:110:
cnm bugun daha iyi cok sukurr
Kızlarrrrr Allah ıma şükürler olsun...eşimin ileri tetkikleri çıktı ve ilk yapılanı bugün annem tahlil verirken oda tekrarlatmış aile hekimi demiş senin tahlilinde bir sorun var gibi bu 2 değer birlikte pozitif çıkmaması lazım diye nitekim eşimin ilk yapılan tahlili yanlış bakılmış hepatit yokmuş ileri tetkikide bunu doğruluyor zaten aşılı çıkmış tahlilde. Çok ama çok mutlu olduk yarın hepatit diyen doktora gidip tahlillerin hepsini göstereceğiz.

cnm gozunaydin ohh rahatlamissinizdir

Gözün aydın canım Allah dert veripte derman aratmasın

Kızlar bugün akşama kadar elektrik yoktu malum. Sevoştada yokmuş
Giremedim nete
Hayatta durdu bi nevi vallahi

BAFSSSSS CIM GOZUNUZ AYDIN TATLIMMM

DEROOOOŞŞŞ GULE GULE KULLAN CANIMMM
SEN İKİ ÇOCUKLA BİDE BULAŞIKMI YIKIYODUN KUZUM YAAAAA

SEVOOOŞ:110:

X