Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar nasılsınız? sabah spermiyogram vermeye gittik benimde taşım için rutin kontrolüm vardı kaç gündür meme uçlarım acıyordu yine adetimde geciktiya doktora girmişken dedin beta hcg de isteyebilirmisiniz sonucum çıkmış 15,5 çıkmış.bende hemen foilk asit başladım akşamda coraspirin başlayacağım saat 4 e randevu aldım kadın doğuma ben hamile miyim şimdi? inşallah öyledir Rabbim sağlıkla göndersin bebeğimi inşallah.

Ayy canim inşallah yaaa süper bi haber

başınız sağolsun beydoşum Allah mekanını cennet etsin kalanlara sabır versin

gözün aydın canım çok güzel bir haber bu Allah kucağına almayıda nasip etsin

amaniiiiiinnnnnn herifi kandirdinmi kiz yine gozunaydin insallah degerinde yukselir cnm sagsalim kucagina alirsin

Kizlar doktor ilac yazdi vitamin igne vs kimyasal gebelik olabilir yada gec dollenme olabilir dedi ilaclarimi icicem pazartesi bidaha tahlil bakilacak hayirlisi keske buraya yazip sizide umutlandirmasaydim pisman oldum kocamada dedim bi yuzunu gulduremedim diye Allah büyük

Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin cok üzücü hayatin tek gercegi bu aslinda ama nasilda unutuyoruz Allah im olumunde hayirlisini nasip etsin hayatinda eninde sonunda hepimizin gidecegi yer bi avuc toprak

Allah rahmet eylesin cnm mekani cennet olsun Hayatin bir gercegi bugun variz yarin yokuz ama olumsuz gibiyiz Rabbim kalanlarina sabirversin insallah

başınız sağolsun beydoşum Allah mekanını cennet etsin kalanlara sabır versin

sağolun kızlar ,amin...

çok sevindimm BAFSSSS ALLAH tamamına erdirsin canım,rüyam çıktımı ne...
sakın umutsuzluğa kapılma zaten geç yumurtlamıştın dolayısıyla geç döllenemdir ve bu değerde çıkmasıda gayet normal sen kendini yorma ve olumlu düşün...
spermiyogram sonucuda çıkmış anlayan var mı
neye yarıycaksa artık
zaten hamilesin demekki normal, ama istiyorsan yaz yinede ..

Dun dr donusude kaynosa ugradik ugramaz olaydik dogum gununden beri ne arayan var ne soran cocuk 3 gundur yaniyor asi yapildi umurlari degil hala borulcenin veletinin pesinde dort donuyorr sacma sapan bir yemek yapmis ac kaldik borulcenin kocasi miraca carpti cocuk beyin ustu yere cakildi bayildi resmen herif sinirlendi 8 de kalktik eve geldik yemek yedik heriflede birbirimize girdik odadan kovdum sabaha kadarda miracla ugrastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…