Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar duşumu aldım pazarı gördüm geldim birazdan yerleştireceğim oğlan okuldan gelsin önce bi karnımızı doyurur sonra hem akşam yemeğini yapar hemde pazarı dolaba yerleştiririm buarada bi milyoncuyada uğradım abuk subuk para harcadım yine :KK48:
vaay demek sendede para b.k
abuk sabuk para harcama lüksü guzell

:110::110: ayy daha demin çatal meraklısı sevoydu şimdi kankin olmuş paranın gözü kör olsun :63: para insanları çok değiştiriyy :110::KK48:
ayol sadece çatal meraklısı demedim ki ben ona
neler neler söyledim, takılmadan olur mu hiç
Bi dovuşuruk Bi sevişirik

valla ben oğlana bile alamadım geçen yazdan beri bir bütçe denkleyemedik havalar ısınmaya başladı derdi düştü yine neyseki anneannesi alacakmış geçen söyledi oğlana karne hediyesi alamadım ne isterki diye maaş gününü bekliyor ahh ahh sevo gibi dost edinemedik ki doğumgünümüzde bisiklet getiree :KK59:
kız bu zamanda kim kime pisiklet alıyo
anneanne haricinde

Amaan para pul espri yapıyoruz sevo yine alınır malınırda neme lazım konuyu kapatıyım.
Allah daha çok versin , olmayana da versin, paranın hayırlısını nasip etsin. Once sağlık ama sağlık olunca herşey oluyo

Aha bizimde var sevo gibi dostumuz.
sevooooş yavruum bizim oğlana pisiklet aldık ama 3tekerlekli. Sende teyzesi olarak 21viteslisinden alıver be yavrum.
ha bide şu çocuk masa sandalyesi varya resimli olanlardan. Bizim oğlanın gözü kalıyo hediyenin büyüğü küçüğü olmaz bide ondan alırsan bende sana karşılığını veririm
hadi oğlumun teyzesi seni çok seviyoruk biz ailenecek
Alirik ne var :110: olmek zaaar okadarla
bafsa bak nerdeyse butun evi yeniledi cicuka bisiklet almamis :110:
kız bu zamanda kim kime pisiklet alıyo
anneanne haricinde
:KK3::KK3::KK3: bende baza aldirdim 650 tl girdi babaannesine:21:
:

sevoş üstündeki kıyafet yeni miydi heç bahsetmedin
Arkadasin kina gecesi icin aldimdi bir defa giydiydim kaynosun ve borulcenin gozu ayrildi gorunce onlar gormemisti:21:

Arkadasin kina gecesi icin aldimdi bir defa giydiydim kaynosun ve borulcenin gozu ayrildi gorunce onlar gormemisti:21:
bazende söylemek lazım yuzsuzgineli. Yoksa anlamıyokar.
iyi girmiş babaannesine

hayat ne kadar boş ve bir o kadar da acımasız ,hiç bir şey planladığınız gibi olmuyor..bir anda, bir saniyede herşey,koca gencecik, bir hayat sönüyor ...
sabahın 5 inde bir telefon geldi, eşimin kuzeni öğretmendi ,32 yaşındaydı ve 4 yaşında bir oğlu vardı ama o küçük çocuğun bir babası yok şimdi çok acı ,çok yakından tanımıyordum ama çok hemde çok üzülüp etkilendim sadece bir kaç kez görmüştüm,başka bir yerde öğretmenlik yapıyordu....aniden bacağında bir rahatsızlık olmuş ve 3 gün içinde kalbine atan pıhtıyla öldiü ALLAH rahmet eylesin...mekanı cennet olsun...

Hee para

Hee tam pisiklet alicedik para bitti :110:

hayat ne kadar boş ve bir o kadar da acımasız ,hiç bir şey planladığınız gibi olmuyor..bir anda, bir saniyede herşey,koca gencecik, bir hayat sönüyor ...
sabahın 5 inde bir telefon geldi, eşimin kuzeni öğretmendi ,32 yaşındaydı ve 4 yaşında bir oğlu vardı ama o küçük çocuğun bir babası yok şimdi çok acı ,çok yakından tanımıyordum ama çok hemde çok üzülüp etkilendim sadece bir kaç kez görmüştüm,başka bir yerde öğretmenlik yapıyordu....aniden bacağında bir rahatsızlık olmuş ve 3 gün içinde kalbine atan pıhtıyla öldiü ALLAH rahmet eylesin...mekanı cennet olsun...
hadi yaa Allah rahmet etsin inşallah günahlarını affetsin.
eşine ailesine sabır versin.
öyle Bi dalıyoruz ki dünyaya sanki sadece bu dünya için yaratılmışız gibi.
çevremizde biri ölünce Bi durup düşünüyoruz. Her şey çok boş...

Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin cok üzücü hayatin tek gercegi bu aslinda ama nasilda unutuyoruz Allah im olumunde hayirlisini nasip etsin hayatinda eninde sonunda hepimizin gidecegi yer bi avuc toprak

Başınız sağolsun canim. Allah rahmet eylesin. Çocuk şimdi babasız kaldı. Allahın takdiri işte. Yapacak söyleyecek bişey olmuyor malesef. Rabbim ailesine yakınlarına sabır versin.

hadi yaa Allah rahmet etsin inşallah günahlarını affetsin.
eşine ailesine sabır versin.
öyle Bi dalıyoruz ki dünyaya sanki sadece bu dünya için yaratılmışız gibi.
çevremizde biri ölünce Bi durup düşünüyoruz. Her şey çok boş...
aynen basakcim.. böyle durumlarda anlıyoruz hayatın ne kadar boş olduğunu. Gereksiz şeylere takıldığımızı. Ufak tefek şeyleri sorun ettiğimizi... ama bu sadece bi süre sürüyor sonra geri dünyevi boş şeylerle uğraşıyoruz.

Mirac ateslendi yinee poffffff
yine mi. Kuzum yaaaa Kıyamam. Ateş düşürücü veriyomusun sewos?

Allah rahmet eylesin cnm mekani cennet olsun Hayatin bir gercegi bugun variz yarin yokuz ama olumsuz gibiyiz Rabbim kalanlarina sabirversin insallah

Deros ates dusurucu veriyorum cnm gece fitil verdi surup verdik surekli elini yuzunu bacaklarini yikadik bir saatte zor dustu gece 3-5 nibetimiz vardi:cry: simdide huzursuz virvir yedi omrumu:KK42:

Deros ates dusurucu veriyorum cnm gece fitil verdi surup verdik surekli elini yuzunu bacaklarini yikadik bir saatte zor dustu gece 3-5 nibetimiz vardi:cry: simdide huzursuz virvir yedi omrumu:KK42:
ayyyy sewos walla ömrümüzü yiyorlar ama Allahım bizlere bagislasin yavrularimizi.
Bizim kizda 24 saat oldu kakasini yapmadı huzursuz. Bu da şimdiden başladı:KK48:

Allah yardimcimiz olsun duman nasıl bas ediyor acaba. Biz yine buraya gelip yazıyor paylaşıyoruz.

Sewos ateş düşürücü ve fitil şurup isimlerini yazarmisin bende geldiğimde alacağım stok yapıcam. Burda vermiyorlar fitil.

X