- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
kız belki bütçesi ona göredir hediyenin büyüğü küçüğü olurmu hiç
ama öyle üstüyle başıyla gelmesi özensiz oluşu pessss
canim guldurme beni butcesi bizi on defa satin alir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız belki bütçesi ona göredir hediyenin büyüğü küçüğü olurmu hiç
ama öyle üstüyle başıyla gelmesi özensiz oluşu pessss
sağol saracım ben daha iyileşemedim alerjik bronşit dedi doktor öksürmekten fıtıkları şişti valla...sağol canım tavuksuyuna şehriye çorbası yaptım bolca limon sıkıp içtim şimdi daha iyiyim ama başım boşlukta gibi halsizim
sanada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
sağol sevoşş...Gecmisi tam didikleyemedim saros beydos hastamisiniz gecmis olsun evi dip bucak temizledim wc banyo heryeri dezenfekte ettim camasir yika katla yerlestir simdi miraci uyutuyom cok yorgunum sabahta asimiz varrr
ay seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım öksürük çok kötü walla,birde bu haldeyken misafir çekilmez..Gunaydin kizlarrr.... griple alerji birbirine karisti resmen öluyorumm. Haftasinu igrenc gecti o kdr hastaydimki kaynam bile canimi sikamadi dun acile gittik doktor igne , serum, ilac fakan verince hamile olabilirim 7 gun vardi reglime betahcg 0,80 cikti yani bu ayda tutturamadik moralim sifir valla bir yandanda bu hastalik oksururken icim disima cikiyo sanki. gecmise bakamadim bi dalip geliyorum
iyi yapmışsın deroşumEve kadın aldım temizlik yapıyor dip bucak yapamıyorum iki bebekle
sağol sevoş hayırlısı artık bakalım,iki üç ay daha dener olmazsa belki direk aşılamaya gideriz bilmiyorum...Saros beydos lilos nasil oldunuz
sarosum mirac icin yaptiklarini gordum cok saol teyzesi cok tsk ederiz
Beydosum sonuclariniz iyi cikmis canim cokk sevindimmm eeeee belinize kuvvettt
maaşşallah sevoo hepiniz ve herşey çok güzel görünüyor
ewet insanın ailesi gibi yok gerçekten...Anaaaaammmm giiiizzzz camasir yika yika bitmiyooooo. Dogum gunu ertesi evi temizlediydik yemek tkm larini felan yerlestirdik hep beraber sosyeteye gittik carsiya gittik yengem yemek yapti yogunlugum vardi yoksa hepberaber yaptik yedik ictik bulasigi bile ben yikamadim yoruldun cocugunla ilgilen dediler insanin kendi ailesi gibisi yok valla
Dedikodulari yetistirecdm dediydim
kaynosgile yogun baskilarimla miracin odasina baza aldirdim
Borulce 3 lu takim almis
Koskoca muhendis kaynim sweet
Teyzesi yatagina uyku seti almis mcgueenli
Dayisi para verdi istedigini al dedi
misafirlerden dolar euro ve altin geldi
oooo hediyeler bereketliymiş maaşşallah başağın dediği gibi nerdeyse düğün gibi olmuş,hakan kendi kendine karar verdiyse aferin ona abilik yapmış çok güzel bir hareket...Babasiyla ben altin bileklik taktik abiside kumbarasini verdi icinden 200 tl cikti
canim guldurme beni butcesi bizi on defa satin alir
saracım sana geçen gün yazacaktım unuttum fox ta bir haber yayınlandı gördünmü tüp bebek denemeleri başarısız olanlarda intalipid diye bir serum tedavisi uyguluyorlarmış başarılı olmuş bir kadında doktoruna bir sor istersen...
Beydos yazınca bende merak edip baktım tekrarlayan düşük içinde yapiliyormus bu serum bagisiklik baskilayiciymis gecen haberlerde vermislerdi haberin sonuna yetismistim düşük yapanlara serum diye geciyordu buymus demekk bende adamakilli bir doktor bulursam kendim icin soracagim mutlakaDaha once bunu duymamistim canım arastirayım sağol haber verdigin icin
Ayrica cok gecmis olsun beydosum ılık bir bardak siya bir tatlı kaşığı bal ve bir kac damla limon sık iç alerjik öksürüğe cok iyi geliyor
Insallah gerek kalmazzz cnmiyi yapmışsın deroşum
sağol sevoş hayırlısı artık bakalım,iki üç ay daha dener olmazsa belki direk aşılamaya gideriz bilmiyorum...
evet cnm ozellikle biriktirdi kac zamandiroooo hediyeler bereketliymiş maaşşallah başağın dediği gibi nerdeyse düğün gibi olmuş,hakan kendi kendine karar verdiyse aferin ona abilik yapmış çok güzel bir hareket...
Gecmis olsun canımMirac gece ateslendi bu asilar resmen trawma yasatiyor cocuga yaa