Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bizim o kadar borcumuz var
ogluna markali bot ve spor ayakkabi birde bisiklet almistik cnm tabiki hediyenin buyugu kucugu olmaz onemsememesi sinir bozucu

Anaaaaammmm giiiizzzz camasir yika yika bitmiyooooo. Dogum gunu ertesi evi temizlediydik yemek tkm larini felan yerlestirdik hep beraber sosyeteye gittik carsiya gittik:21: yengem yemek yapti yogunlugum vardi yoksa hepberaber yaptik yedik ictik bulasigi bile ben yikamadim yoruldun cocugunla ilgilen dediler insanin kendi ailesi gibisi yok valla:21:

sağol canım tavuksuyuna şehriye çorbası yaptım bolca limon sıkıp içtim şimdi daha iyiyim ama başım boşlukta gibi halsizim

sanada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
sağol saracım ben daha iyileşemedim alerjik bronşit dedi doktor öksürmekten fıtıkları şişti valla...
Gecmisi tam didikleyemedim saros beydos hastamisiniz gecmis olsun evi dip bucak temizledim wc banyo heryeri dezenfekte ettim camasir yika katla yerlestir simdi miraci uyutuyom cok yorgunum sabahta asimiz varrr:eek::eek:
sağol sevoşş...
Gunaydin kizlarrr.... griple alerji birbirine karisti resmen öluyorumm. Haftasinu igrenc gecti o kdr hastaydimki kaynam bile canimi sikamadi dun acile gittik doktor igne , serum, ilac fakan verince hamile olabilirim 7 gun vardi reglime betahcg 0,80 cikti yani bu ayda tutturamadik moralim sifir valla:KK51: bir yandanda bu hastalik oksururken icim disima cikiyo sanki. gecmise bakamadim bi dalip geliyorum
ay seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım öksürük çok kötü walla,birde bu haldeyken misafir çekilmez..

Eve kadın aldım temizlik yapıyor dip bucak yapamıyorum iki bebekle:110:
iyi yapmışsın deroşum:KK19:
Saros beydos lilos nasil oldunuz
sarosum mirac icin yaptiklarini gordum cok saol teyzesi cok tsk ederiz:KK19:
Beydosum sonuclariniz iyi cikmis canim cokk sevindimmm eeeee belinize kuvvettt
sağol sevoş hayırlısı artık bakalım,iki üç ay daha dener olmazsa belki direk aşılamaya gideriz bilmiyorum...

maaşşallah sevoo hepiniz ve herşey çok güzel görünüyor:nazar::nazar:
Anaaaaammmm giiiizzzz camasir yika yika bitmiyooooo. Dogum gunu ertesi evi temizlediydik yemek tkm larini felan yerlestirdik hep beraber sosyeteye gittik carsiya gittik:21: yengem yemek yapti yogunlugum vardi yoksa hepberaber yaptik yedik ictik bulasigi bile ben yikamadim yoruldun cocugunla ilgilen dediler insanin kendi ailesi gibisi yok valla:21:
ewet insanın ailesi gibi yok gerçekten...

Dedikodulari yetistirecdm dediydim
kaynosgile yogun baskilarimla miracin odasina baza aldirdim :21:
Borulce 3 lu takim almis :110:
Koskoca muhendis kaynim sweet:110:
Teyzesi yatagina uyku seti almis mcgueenli:21:
Dayisi para verdi istedigini al dedi
misafirlerden dolar euro ve altin geldi:21:

Babasiyla ben altin bileklik taktik abiside kumbarasini verdi icinden 200 tl cikti :KK19:
oooo hediyeler bereketliymiş maaşşallah başağın dediği gibi nerdeyse düğün gibi olmuş,hakan kendi kendine karar verdiyse aferin ona abilik yapmış çok güzel bir hareket...

saracım sana geçen gün yazacaktım unuttum fox ta bir haber yayınlandı gördünmü tüp bebek denemeleri başarısız olanlarda intalipid diye bir serum tedavisi uyguluyorlarmış başarılı olmuş bir kadında doktoruna bir sor istersen...

saracım sana geçen gün yazacaktım unuttum fox ta bir haber yayınlandı gördünmü tüp bebek denemeleri başarısız olanlarda intalipid diye bir serum tedavisi uyguluyorlarmış başarılı olmuş bir kadında doktoruna bir sor istersen...

Daha once bunu duymamistim canım arastirayım sağol haber verdigin icin

Ayrica cok gecmis olsun beydosum ılık bir bardak siya bir tatlı kaşığı bal ve bir kac damla limon sık iç alerjik öksürüğe cok iyi geliyor

Daha once bunu duymamistim canım arastirayım sağol haber verdigin icin

Ayrica cok gecmis olsun beydosum ılık bir bardak siya bir tatlı kaşığı bal ve bir kac damla limon sık iç alerjik öksürüğe cok iyi geliyor
Beydos yazınca bende merak edip baktım tekrarlayan düşük içinde yapiliyormus bu serum bagisiklik baskilayiciymis gecen haberlerde vermislerdi haberin sonuna yetismistim düşük yapanlara serum diye geciyordu buymus demekk bende adamakilli bir doktor bulursam kendim icin soracagim mutlaka

iyi yapmışsın deroşum:KK19:

sağol sevoş hayırlısı artık bakalım,iki üç ay daha dener olmazsa belki direk aşılamaya gideriz bilmiyorum...
Insallah gerek kalmazzz cnm
oooo hediyeler bereketliymiş maaşşallah başağın dediği gibi nerdeyse düğün gibi olmuş,hakan kendi kendine karar verdiyse aferin ona abilik yapmış çok güzel bir hareket...
evet cnm ozellikle biriktirdi kac zamandir

Off off son günlerde hic yataktan cikasim gelmiyor yine zor kaldırdım kendimi pazara gidilecek adet olamadim yine gec yumurtlayinca adetimde geckiyor heray nasil düzene girecek bu ya soğan kuru deniycem ama hic canım almiyor

X