- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Gunaydinlaaaaaarrrrrrrrr
merhaba geçmiş olsun miraca aşı yapılınca çocuklar bi kaç gün huzursuz oluyolar ama herşey onların sağlığı için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinlaaaaaarrrrrrrrr
Evet cnm yarinida bir atlatirsak insallahmerhaba geçmiş olsun miraca aşı yapılınca çocuklar bi kaç gün huzursuz oluyolar ama herşey onların sağlığı için
Hee Spiral taktiracak herkes o catala oturur kimse keyfine catala cikmiyy sen gibi miz mizlanarak bisiy olmiyii herseyin bir bedeli varPoff kızlar spral taktırmak istiyorum. Bugün regl oldum. Yarın taktırmak için uygun gün.
ama bugun arayıp söylemem lazım sağlık ocağına. Kararsızım aslında taktırmak istemiyorum ama çocuk istemiyosam taktırmam gerek poff .
sevoş olsa hemen çatala oturur ben korkuyom
eyi dolmuşun heH
Hee Spiral taktiracak herkes o catala oturur kimse keyfine catala cikmiyy sen gibi miz mizlanarak bisiy olmiyii herseyin bir bedeli var
Sevoo catala bayilmiyyy herkes hic tanismadan omur gecsin oster o catalla ama bende defalarca cikmak zorunda kaldim sinir kupuyum bugun adetimide olamadim zaten.. çatal mevzundann sana dalmiyim basooo get millete satasmadan nerne ne taktiriysen taktirr töbe töbe[/QUOTE][QUOTEkss, post: 40124505, member: 309493"]Poff kızlar spral taktırmak istiyorum. Bugün regl oldum. Yarın taktırmak için uygun gün.
ama bugun arayıp söylemem lazım sağlık ocağına. Kararsızım aslında taktırmak istemiyorum ama çocuk istemiyosam taktırmam gerek poff .
yuhh bisikletmi aldınııızzzzBizim o kadar borcumuz var
ogluna markali bot ve spor ayakkabi birde bisiklet almistik cnm tabiki hediyenin buyugu kucugu olmaz onemsememesi sinir bozucu
eyi dolmuşun he
HEE PARA B.K SEVO BU ALIRyuhh bisikletmi aldınııızzzz
valla ben oğlana bile alamadım geçen yazdan beri bir bütçe denkleyemedik havalar ısınmaya başladı derdi düştü yine neyseki anneannesi alacakmış geçen söyledi oğlana karne hediyesi alamadım ne isterki diye maaş gününü bekliyor ahh ahh sevo gibi dost edinemedik ki doğumgünümüzde bisiklet getireeHEE PARA B.K SEVO BU ALIR
hayırlı olsun kutlaman Dayanamadin yineKesinlikle didikliciiiimm miraci asiya gotireyim bugun isim yok tek tek okurum
saol hayatim dun gecs ancak kutlayabildik
kiskanmiyo pek o duyguyu bilmiyo evet Alis varken ve hamile kalmamiskende yapamiyodum şimdi hiç yapamıyorumohh ne guzel canım
tek çocukla bile yapılmıyor anacım
aliş kuskanıyomu kızı
41 kere maşallah çok güzel gozukuyosunuz.
evet insanın ailesi gibi yok Nazı geçiyor istediğini isteyebilir söyleyebilir insan.. fesatlik yok dedikodu yok ne guzelAnaaaaammmm giiiizzzz camasir yika yika bitmiyooooo. Dogum gunu ertesi evi temizlediydik yemek tkm larini felan yerlestirdik hep beraber sosyeteye gittik carsiya gittik yengem yemek yapti yogunlugum vardi yoksa hepberaber yaptik yedik ictik bulasigi bile ben yikamadim yoruldun cocugunla ilgilen dediler insanin kendi ailesi gibisi yok valla
hayırlısı tatlım olacağına inanıyorumiyi yapmışsın deroşum
sağol sevoş hayırlısı artık bakalım,iki üç ay daha dener olmazsa belki direk aşılamaya gideriz bilmiyorum...
Geçmiş olsun benim kızında 2 hafta sonra ilk aşısı var simdiden kara kara düşünüyomMirac gece ateslendi bu asilar resmen trawma yasatiyor cocuga yaa
bende taktirmak istiyom başımıza bi kaza falan gelmeden taktirsaydik inşallah iyide ben adet görmüyom ne zaman takttiricamPoff kızlar spral taktırmak istiyorum. Bugün regl oldum. Yarın taktırmak için uygun gün.
Poff kızlar spral taktırmak istiyorum. Bugün regl oldum. Yarın taktırmak için uygun gün.
Sevoo catala bayilmiyyy herkes hic tanismadan omur gecsin oster o catalla ama bende defalarca cikmak zorunda kaldim sinir kupuyum bugun adetimide olamadim zaten.. çatal mevzundann sana dalmiyim basooo get millete satasmadan nerne ne taktiriysen taktirr töbe töbe[/QUOTE][QUOTEkss, post: 40124505, member: 309493"]Poff kızlar spral taktırmak istiyorum. Bugün regl oldum. Yarın taktırmak için uygun gün.
HEE PARA B.K SEVO BU ALIR
hayırlı olsun kutlaman Dayanamadin yine
kiskanmiyo pek o duyguyu bilmiyo evet Alis varken ve hamile kalmamiskende yapamiyodum şimdi hiç yapamıyorum
41 kere maşallah çok güzel gozukuyosunuz.
evet insanın ailesi gibi yok Nazı geçiyor istediğini isteyebilir söyleyebilir insan.. fesatlik yok dedikodu yok ne guzel
hayırlısı tatlım olacağına inanıyorum
Geçmiş olsun benim kızında 2 hafta sonra ilk aşısı var simdiden kara kara düşünüyom
bende taktirmak istiyom başımıza bi kaza falan gelmeden taktirsaydik inşallah iyide ben adet görmüyom ne zaman takttiricam
afiyet olsun bizde şimdi yedikyemekleri hazırladım çayıda demledim güzelce demlenmeye devam etsin yemek sonrası hazır olsun kocişi bekliyorum
ayy daha demin çatal meraklısı sevoydu şimdi kankin olmuş paranın gözü kör olsun para insanları çok değiştiriyyAha bizimde var sevo gibi dostumuz.
sevooooş yavruum bizim oğlana pisiklet aldık ama 3tekerlekli. Sende teyzesi olarak 21viteslisinden alıver be yavrum.
ha bide şu çocuk masa sandalyesi varya resimli olanlardan. Bizim oğlanın gözü kalıyo hediyenin büyüğü küçüğü olmaz bide ondan alırsan bende sana karşılığını veririm
hadi oğlumun teyzesi seni çok seviyoruk biz ailenecek