Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

olurmu hic kiz yumurtluyosun 14 mm kucumsenmez 17 mm olunca catlayabilir havuc ye bol bol havuc yumurtalara catlatma etkisi yapiyo ancak gec yumurtlamissin o yuzden gec buyuyebilir gun aşırı çalışmalara devam bakarsin bu ay bi mujdede sen verirsin bize
ben okuduklarımdan sonra pek ümitlenemiyorum ama Allah büyük derdimizden büyük Rabbimiz var o yüzden hep umutluyum hepp sağlıkla versin Rabbim inşallah...Sağol moral verdin canım:KK60:

kız sevinc sen hala burda mısın. ben gene hamileyim kızzzzzzzzzzzzz
merhaba sevinç vefalıdır maşallahhh hem doğuriyy hemde bizleri bırakıp gitmiyirr de siz kimsiniz? hayırlı olsun ne güzel bir haber sağlıcakla doğurun inşallahh

Canim saolasin insallah sonucuda guzel olur dua edin benim icin

Haftasonunu cok iyi degerlendirmem lazim:oops:hadi hayirlisi insallah

Canim bana sevos sogan kuru demisti onu yapiyorum acaba ondanmi oldu pazartesi gittigimde hicbisey soylememisti umutsuzdu doktor bugun o bile sasirdi

Ayyyy icim gitti ellerine saglik onlar nasil pogacalar oyleeee.... immmmm pogaca gorunce hic dayanamamm cok lezzetli gorunuyorlar pogaca yapamayan biri olarak tarif istiyorumm sevos

Aminnnnn basoss yumurtalayimm rabbim bana ekiz ekiz versin :anneadayı: esimin ananesi hep oyle derde ekizlerin olsun yavrumm diye sever

Kafam o kadar cok karistiki bugun doktora ben soruyum siz cevaplayin ben anlamiyorum dedikerinizi dedim. Ben yumurtlamiyormuyum dedimyok oyle bisey ama polikistik over dediniz dedim kistmi yani diye sordum o da dediki sende kist falan yok yumurtanin birinde birden cok yumurta var bunlarin hepsinin buyumesi cok zor buyuse bile kalitesi duser bebek olusmaz dedi zaten 15mm olanda pko olmayan yumurtadaymis halada anlamadim o kdr cok sey sordumki diger ay bekliyorum seni dedi :KK48:

bu saate kadr giremedim hastane okul derken bugun cok yogun gecti iyiki varsiniz :KK19:
canım hayırlısı evet soğan kürü çok kişi fayda gördü örnekleri çok koca totomu kaldırıp bi onu deneyemedim herşeye elim varıyor su soğanı haşlayıp suyunu içmeye üşeniyom :KK48: ya bu yumurtlama işini bende anlamadım o yüzden yorum yapamıyorum:KK51:

canım hayırlısı evet soğan kürü çok kişi fayda gördü örnekleri çok koca totomu kaldırıp bi onu deneyemedim herşeye elim varıyor su soğanı haşlayıp suyunu içmeye üşeniyom :KK48: ya bu yumurtlama işini bende anlamadım o yüzden yorum yapamıyorum:KK51:
Sevinc007 demisti hemen basladim bende tadi cok kotu deil iciliyo sabah cayin suyu kaynayana kadar oluyo valla

Yatmaya yakinda meyve yiyom :110: kuru kayisi son öğünüm üstünede su içip 1 saat sonra falanda yatiyorum meyve yemedigimdede oglanla beraber süt içip yatıyorum niyeki cok mu yiyom yani:kk77:
heeeeee:110:
kız sevinc sen hala burda mısın. ben gene hamileyim kızzzzzzzzzzzzz
hayırlı olsun gözünaydın...
Canim saolasin insallah sonucuda guzel olur dua edin benim icin

Haftasonunu cok iyi degerlendirmem lazim:oops:hadi hayirlisi insallah

Canim bana sevos sogan kuru demisti onu yapiyorum acaba ondanmi oldu pazartesi gittigimde hicbisey soylememisti umutsuzdu doktor bugun o bile sasirdi

Ayyyy icim gitti ellerine saglik onlar nasil pogacalar oyleeee.... immmmm pogaca gorunce hic dayanamamm cok lezzetli gorunuyorlar pogaca yapamayan biri olarak tarif istiyorumm sevos

Aminnnnn basoss yumurtalayimm rabbim bana ekiz ekiz versin :anneadayı: esimin ananesi hep oyle derde ekizlerin olsun yavrumm diye sever

Kafam o kadar cok karistiki bugun doktora ben soruyum siz cevaplayin ben anlamiyorum dedikerinizi dedim. Ben yumurtlamiyormuyum dedimyok oyle bisey ama polikistik over dediniz dedim kistmi yani diye sordum o da dediki sende kist falan yok yumurtanin birinde birden cok yumurta var bunlarin hepsinin buyumesi cok zor buyuse bile kalitesi duser bebek olusmaz dedi zaten 15mm olanda pko olmayan yumurtadaymis halada anlamadim o kdr cok sey sordumki diger ay bekliyorum seni dedi :KK48:

bu saate kadr giremedim hastane okul derken bugun cok yogun gecti iyiki varsiniz :KK19:
hepimiz birbirimiz için duacıyız canım,sen öğretmenmisin:KK19:

size de qünaydın kızlar
qerçi herkesin günü çoktan aymıştır heralde:cool:
ben pek giremedim dünden beri
Ege rahatsızdı yine boğaz enfeksiyonu olmuş. bu kez boynu şişmiş. sanırım bademcik sorunubu
kulak burun boğaz a götüreceğim randevu alıyım da
Ankarada randevusuz da gidilebiliyor devlete
ama burda devlette randevusuz sıra vermiyolar . bilmemkaç gün sonrasına randevu veriyolar, o da sıra varsa:cool:saçma sürtük işler

kadın parti önümüzdeki cuma mıydı
kardeşin önceden gelip yardım edecekmi
tek başına pasta börek işi hakkaten zor:cool:

bende bugün lahana sardım
sadece bir tabaklık 20 tane falandır heralde:p
herif yemek artarsa bi daha yemiyo da
yemek konusunda sıkıntı yapanla uğraşmak çok zor

Kizlaaaaarrrrrr..... doktordan ciktim simdi adetin 13. Gunu vee iki tane yumurtam varmis 13mm ve 15mm doktor biraz gec gidiyo ama gayet iyi dedi ayyy cok mutluyummm. Belki klomene gerek kalmazmis :21:
inşalllah soğanın faydası olur cnm
tadısı nasıl içebiliyosun çok şükür

Gecmise bakamadim ev toparliyom dolaplat mitfak balkon heryer dandini olmus
basak gelecek oluyor demek daha belli birsey yok bugunde gelebilirler gelemezlerde ne bilim kaynosun lafi size gelecek oluyok :63:

size de qünaydın kızlar
qerçi herkesin günü çoktan aymıştır heralde:cool:
ben pek giremedim dünden beri
Ege rahatsızdı yine boğaz enfeksiyonu olmuş. bu kez boynu şişmiş. sanırım bademcik sorunubu
kulak burun boğaz a götüreceğim randevu alıyım da
Ankarada randevusuz da gidilebiliyor devlete
ama burda devlette randevusuz sıra vermiyolar . bilmemkaç gün sonrasına randevu veriyolar, o da sıra varsa:cool:saçma sürtük işler
geçmiş olsun canım evet boğaz enfeksiyonlarında boyundaki lenfler tepki olarak şişlik yapabiliyor antibiyotik tedavisiyle düzeliyor şişliğin geri inmesi 1 2 ayı bulabiliyor yada ufak bir şişlik ömür boyu kalabiliyor ama korkulacak bir durum değil merak etme İnşallah Rabbim tez vakit şifa versin

geçmiş olsun canım evet boğaz enfeksiyonlarında boyundaki lenfler tepki olarak şişlik yapabiliyor antibiyotik tedavisiyle düzeliyor şişliğin geri inmesi 1 2 ayı bulabiliyor yada ufak bir şişlik ömür boyu kalabiliyor ama korkulacak bir durum değil merak etme İnşallah Rabbim tez vakit şifa versin
sağol cnm
geçmiyo mu o şişlik ayy , kız sürekli antibiyotik tedavisi uyguluyoruz zaten. Heray aynı şey
çocuk doktoru Na götürdük dün kulak burun boğaz a götürülecek Bi durum yok dedi.
ama bence var bademciklerin alınması falan gerekiyor ya bazı durumlarda
sıkıntı olabiliyormuş alınmazsa

X