Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saracım haklısın sağımız solumuz doktor oldu ama yinede mecburuz onlara...
fıtık bu ihmale gelmez ballımm:)belki başlangıçsa tedavide edilir...
çook geçmiş olsunn tatlım:KK34:

ne yaptın adama kız bi de sen hastaydın . dimi hiç acıması da yokmuş. niye bağardııııııııııı
yok huzursuz olmuşşşş
anlıyom onuda ben hastada olsam pek bööle yıkılmam ama bu sefer fecii olduumm napiimmm
neyse akşam küs gibi yaparım gelir özü diler herhaldeeeee
ayyy canımı sıkılıyo böle olunca ben alışkın değilim böle huuzrsuzluklara

yaa şimdi ben pazar gününden beri hastayımm yaaa
"niye hastaymışım,evin huzuru yokmuş,anca yatıyomuşum,bu neymiş,benim hasta olmama dayanamıyomuşş,
ilaçta içmezmişim ööle yatıyomuşum"
tabi alıştı ben evde muhabbet kuşu gibi cır cır alıştırdımm onuu
jennifer lopez gibi gezerken şimdi battaniyeyle geziyomya........

bosver takma kuzumm naz yapıyoz sanıyolar hep kendileri ilgi istiyolar sana gelince bıkıyolar aksama bir jennifer olda görsün ama ilk önce pas verme nazlan sonra verirsin gerisi sze kalmıs kuzummm:KK9:

oyyyy tatlım benimmm yaaaaa derdin bu olsun:)işte böyle bağımlılık yaratırsan adam naapsın:)
alışmış adam erenayıcığının jenifır lopez hallerine:)

seni okadan seviyoki hasta olmana bile izin vermiyooo:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Allah nazarlardan saklasınnnn sizi vede hepimizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"niye hastaymışım,evin huzuru yokmuş,anca yatıyomuşum,bu neymiş,benim hasta olmama dayanamıyomuşş,

yok huzursuz olmuşşşş
anlıyom onuda ben hastada olsam pek bööle yıkılmam ama bu sefer fecii olduumm napiimmm

saracım haklısın sağımız solumuz doktor oldu ama yinede mecburuz onlara...
fıtık bu ihmale gelmez ballımm:)belki başlangıçsa tedavide edilir...
çook geçmiş olsunn tatlım:KK34:

haklısın tatlım gidecem kolumu bile kaldırırken ağrıyo boynum yaaaa

yok huzursuz olmuşşşş

tatlım menim size nazarmı değdi
erkekler hepsi aynı canım üzülme akşama gelir özür diler barışırsınız aslında onlarda bizi hasta görmek istemiyo ama sanki biz hasta olmak için can atıyoz yani

üzülme bebeğimmmmmmmmm...geçer sakın takma..ben ödeşirsiniz die dedim ama...tabiki bağırmak çözüm değil ...kısa sürüyo kocişle küslük..akşama bişe olmamış gibi gelir öper seni..:KK66:
zaten öle olcak ama üzüldümmm
oda dayanamıyo gece 50 defa uyanıyo(bana bakarken benide uyandırıyo) bana bakıyo huzursuz oda napsınnn

yapıma ters napiyim bacımm:)

hemmm okadar aşıktımki zangır zangır titriyodum onu görünce bide karşısına çıkıp seni seviyom mu diyeydim:KK9:

Allah kalbinize göre versin:)aslında en ideali bi kız bi erkek ama Allahımmm bilir,duy sesimizi yüce mevlammmm:)

çatır çutur doğururum valla..:)

epidural bile taktırmam,o acı benimmm başımın tacııı....:KK9:

ay kesin gülden ağır bişey demiştir kocası ona takılmıştır eranay:)
dalga geçmesene bacımm
burda memleket meselsi olmaya çalışıyom bi izin vermiyonnnn

bosver takma kuzumm naz yapıyoz sanıyolar hep kendileri ilgi istiyolar sana gelince bıkıyolar aksama bir jennifer olda görsün ama ilk önce pas verme nazlan sonra verirsin gerisi sze kalmıs kuzummm:KK9:
veremem regl dönemimdeyim ilgi gösteriyo da ben karşılık veremiyommm nyse bu akşam galince bakalımm nasıl olcakk..
belkimde akşama kalmaz telefon eeder dayanamaz oo..

boşver canımmmm kaldır yerlerden moralini..sende ona bağırırsın ödeşirsiniz :KK66: ayy keşke bende ev hanımlığına terfi etsemmm Allahımmmm duy sesimiiii :KK70:
duyuyor Rabbim merak etme kuzum ben de o hasreti çekiyom bigün bizde terfi etçezzzzz.
kuzum bu erenay kocasına bağırmaz asla normalde kocası da ona bağır maz ama artık erenay naptıysa bu kadar damarına bastı herifin galiba
ne oldu kuzum siz mükemmel cifttiniz :nazar: degdi size valla niye bagırdıki pek bu basakk heppp :KK9:
ohhh atın bana b.k ları bakalım atın:KK9::KK9::KK9:

haklısın tatlım gidecem kolumu bile kaldırırken ağrıyo boynum yaaaa

tatlım menim size nazarmı değdi
erkekler hepsi aynı canım üzülme akşama gelir özür diler barışırsınız aslında onlarda bizi hasta görmek istemiyo ama sanki biz hasta olmak için can atıyoz yani

yok benim kocam o aynı olan erkeklerden değil saracımmm
o mükemmel bi koca ama yaptı bi hata işte
şimdik aradıı bende duygu sömürüsü yaptımm
kusura bakma seni hasta görmeye dayanamıyom dediiii
barıştım ....
..banada baksana önceki mesajda başka şimdi başka...
bi dakkam bi dakkamı tutmutyoö

aşkitommmm tamam tamammm:)susuyommm sen büüyüt meseleyi rahat rahat Alla Alla:)
bu arada regl dönemleri için B planınız yokmu sizin:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
oda bayaa makbule geçiyo:KK1:anlattırma bana:86:

zaten öle olcak ama üzüldümmm
oda dayanamıyo gece 50 defa uyanıyo(bana bakarken benide uyandırıyo) bana bakıyo huzursuz oda napsınnn

dalga geçmesene bacımm
burda memleket meselsi olmaya çalışıyom bi izin vermiyonnnn

veremem regl dönemimdeyim ilgi gösteriyo da ben karşılık veremiyommm nyse bu akşam galince bakalımm nasıl olcakk..
belkimde akşama kalmaz telefon eeder dayanamaz oo..

he ya erkek milleti var ya kendileri hasta olsun mızmızın önde gideni olurlar. ama eşleri hasta olunca "seni hasta görmeye dayanamıyom" ayağına yatarak bağırır çağıırlar. hep yalan. halbuki evde işlerini yapan hizmetçinin yatmasına sinir oluyo onlar. tembeller:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::113::113::113::113::113::113:

bu da kendini jennifer sanıyomuş.jennifer a bak:63:

kadınlar kulubunun sunduğu Dolunayla arızalı dakikalar da kısa bir ara....

başağın deyimiyle tüfekhane ye gidiyommmm :KK1:

aşkitommmm tamam tamammm:)susuyommm sen büüyüt meseleyi rahat rahat Alla Alla:)
bu arada regl dönemleri için B planınız yokmu sizin:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
oda bayaa makbule geçiyo:KK1:anlattırma bana:86:
valla o b planına ihtiyacımız olabilir azıcık kıyıdan köşeden örnek veriver:KK1:

eee nasıl diyim...şimdi öncelikle..hmmm yav topiğin kapanabilir:)

ben uyarayımda:KK9:

kızımmm eşlerimiz bekarken napıyosa aynısı ama siz yardımcı oluyosunuz..offfff:KK17:

valla o b planına ihtiyacımız olabilir azıcık kıyıdan köşeden örnek veriver:KK1:

efsane oldum duy erenay duuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK35::KK35::KK35:

yok benim kocam o aynı olan erkeklerden değil saracımmm
o mükemmel bi koca ama yaptı bi hata işte
şimdik aradıı bende duygu sömürüsü yaptımm
kusura bakma seni hasta görmeye dayanamıyom dediiii
barıştım ....
..banada baksana önceki mesajda başka şimdi başka...
bi dakkam bi dakkamı tutmutyoö

bak gördünmü biliyolar bizler kolay affediciyiz..çok duygusalız...hemen barışırız..beyler sayesinde bi dakkamız bi dakkamızı tutmuyo işte:KK66:

eee nasıl diyim...şimdi öncelikle..hmmm yav topiğin kapanabilir:)

ben uyarayımda:KK9:

kızımmm eşlerimiz bekarken napıyosa aynısı ama siz yardımcı oluyosunuz..offfff:KK17:
haaa tamam canım evet evet anladım zaten o kaçınılmaz bişi. yoksa adam 1 hafta boyunca reglin bitmesini bekleyemiyo.
kızzzzzzzz hatuuuuuuuuuuuun edepli ol azcııııııık topikim daha yeni
kapattırmaaaaa şimdi toipikimi

hoşgeldinnnn canımm :)

günaydın kızlaaaarrrr :KK3:

başak kız sende soruyon,cevabı alınca da car car bağrıyon :KK33:bişi olmaz topikine:)ben tüm konuşmalarımı önce rütüğe bildiriyom
onaylanınca yazıyom:KK1:

haaa tamam canım evet evet anladım zaten o kaçınılmaz bişi. yoksa adam 1 hafta boyunca reglin bitmesini bekleyemiyo.
kızzzzzzzz hatuuuuuuuuuuuun edepli ol azcııııııık topikim daha yeni
kapattırmaaaaa şimdi toipikimi

aynenn yaa ,ama kocalarımızında hakkını yemiyek,
benimki Allahtan kinci değil,bi gülüşüme oda hemen unutuyo küslüğü:KK17:

bak gördünmü biliyolar bizler kolay affediciyiz..çok duygusalız...hemen barışırız..beyler sayesinde bi dakkamız bi dakkamızı tutmuyo işte:KK66:

Son düzenleme:
X