aynen cnm yaa ohhhadi gözün aydın patatesten mahrum kalmadın o kadar çokmu seviyosun patatesi
siz eskiden de ordamı oturuyodunuzYarin annemin arkileri gelecek benimde mahallemin teyzeleri heyy gidin onlari birak ben bile yaslandim neyse peynirli pogaca ispanakli börek kakaolu cikolata parcacikli ispanakli cevizli sade cevizli muffin hashasli pasta patates salatasi mantar kurabiye menu yarin foto paylasirim opuyorum hepinizi iyi gecelerrr
aynen cnm yaa ohh
sevmem mi yaaa kızartması kavurması salatası sulu ve fırında yemeği kumpirr
Günaydın kızlar
Dün yine misafirim vardı
Çoluk çocuklu Cümbüş mübarek
Bizim kızda habire sıçrayarak uyanıyor bu misafirlerden sonra
Doğru düzgün uyumuyor
Ne yapacaksam artık
Üstelik herif de iyileşmedi daha(
kız ne güzel doktorun var senin doktorlar telefona cevap zor verirken seninki mesaja bile cevap veriyor ne güzel valla böyle ilgili doktor bulmak çok zor...bencede korunma olacağı varsa olur canım hayırlısı...hayırlısı olsun ilk ayımda zaten taşınırken doktorun dediği yumurtlama günlerinide kaçırmıştık..sabah doktora mesaj çektim bu ayda progestan kullanayım mı diye bu ay dinlen dedi halbuki ben buay başlıcaktım daha teşekkürler dedim ama korunmayacağım burdan bi doktor bulup akışına bırakacağım artık nasibimde ne varsa beni bulur öyle yaa
kız yollar çok kötü yollar bu haldeyken gitme şimd şehrin içinde bile millet yolda kalmış görmedinmi..otobüsler gidiyi kotu istanbula
geçmş olan cnm Allah şifa versin
Bi buraya yağmadı kar
vaaaoov birbirimize çok benziyorz desene.
baksana şişko sevoş yazamıyo olçulerini
bak ben de onun yerine yazıyım
99 80 105
he acun tüm eski yarışmacılardan seçip yeni survıvor yapıyor hatta bu pazar il bölümü yayınlanacak,o herifte gidecekti ama bu sözlerinden ve halktan gelen tepkilerden sonra atıldı...sorvıvora bidahamı katılmışki
duydum ama hiç yemedim genelde yurt dışında tüketiliyor...Kızlar tatlı patatesi biliyomusnz yememişsinşzdir heralde
kadın kilo almak istiyor sen yakması için şurupmu tavsiye edeceksin..hem ne şurubuymuş bu böyle şeyleri kullanma ya ne olur ne olmaz...Bafs cnm istediğin kiloya geldinmi.
benm geçenlerde pantolonumun biri Game over oldu
onü kapanmıyo geçen gün ısrarla giydim ama yok olmadı burda çok yiyorm. Sende çok yiyodun dimi.
benm bildiğim Bi şurup vardı sana söyledim mi onu yediğini yaktırmıyı
oh ne güzel,fotoları merakla bekliyorum...Yarin annemin arkileri gelecek benimde mahallemin teyzeleri heyy gidin onlari birak ben bile yaslandim neyse peynirli pogaca ispanakli börek kakaolu cikolata parcacikli ispanakli cevizli sade cevizli muffin hashasli pasta patates salatasi mantar kurabiye menu yarin foto paylasirim opuyorum hepinizi iyi gecelerrr
günaydın canım ,bendende sana kucak dolusu sevgilergünaydın kızlar herkese kocaman sevgiler
ben en çok kızartmasını severim ama oda zararlı ve kilo yapıyor diye çok sık yapmıyorum artık ..zaten güzel olan herşey zararlıaynen cnm yaa ohh
sevmem mi yaaa kızartması kavurması salatası sulu ve fırında yemeği kumpirr
işin zor walla ALLAH yardımcın olsun..annen gittimi...Günaydın kızlar
Dün yine misafirim vardı
Doğru düzgün uyumuyor
Ne yapacaksam artık
cnm en yakin arkadasimin kardesi ama burda akraba gibiyiz ailecekkimin düğünü canım yakınınmı
sen şimdi akşam yemeğinide avm de yer gelirsin
sen avm den çıkma zati
he kesin pizza yer,çünkü dün DAVİK yedi
iyyyyyy hic sevmem kaynanam cok severKızlar tatlı patatesi biliyomusnz yememişsinşzdir heralde
gunaydin cnmgünaydın kızlar herkese kocaman sevgiler
Günaydın kızlar
Dün yine misafirim vardı
Doğru düzgün uyumuyor
Ne yapacaksam artık
töküyomBeydos bir cay doksene
hayırlı olsun güle,güle giy üstünde paralansınDun esim iki tane elbise begendi ikisinide aldi biri fusya rengi kollari dantelli kisa bir elbise
digeri siyah beyaz kareli ges kol diz ustu ikiside cok icime sindi
Beydos seni stadyumun ordaki pazarda gormusler
elbiselerin kaç beden,birde ges kol ne demek anlamadım
töküyom
hayırlı olsun güle,güle giy üstünde paralansın
senden haber çıkmayınca avm de yattın sandım
hee anladık fakir kolu biliyok42 beden birisi digeride L ges kol fakir kolda diyorlar dirsege kadar olan kol aciklayici oldumu
Dun esim iki tane elbise begendi ikisinide aldi biri fusya rengi kollari dantelli kisa bir elbise
digeri siyah beyaz kareli ges kol diz ustu ikiside cok icime sindi
Tesejkur ederim cnmgüle güle giyin canım iyi günlerde sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?