- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Velet milleti iste
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Velet milleti iste
Velet milleti iste![]()
Başoş hafta sonu nasil doneceksin kara kış geri geldi![]()
Aşk yeniden dizisini izleyen varmi cok guzel ya romantik komedi
benimde 90,70,85 bebişimÖlçülerim 90 68 85 kızlar üstte eksiğim var ortada fazlam var
hadi sizde ölçün kızlarrrrrrrr
test yaptınmı tekrardan,belki hamişsindir.iyi geceler yine aynı şey adetim düzene girmeyecekmi benim30 günde bir saat gibi oluyordum bu ikinci düşükten sonra bir bozuldu düzelmedi yine gelmedi 35 gün oldu
progestan bitelide 6 gün oldu yine doktor yolu göründü
![]()
günaydın canım çok geçmiş olsun bir fıtıklı olarak seni çok iyi anlıyorum,saracım spor yaparken dikkat et yanlış hareketlerde kötü etkiliyor...günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
yokk izlemiyorum sende amma dizi izliyon,hiç birini kaçırmıyonAşk yeniden dizisini izleyen varmi cok guzel ya romantik komedi
ay ne güzel kar görmeyeli yılaar oldu..sabah uyandım her yer kar az yağmış ama ağaçların üstü dağlar bembeyaz üstünede güneş açtı çok güzel bir manzaraydı resim çekecektim ama boynumun ağrısından kıpırdayamadımki işe bile zor geldim
benimde 90,70,85 bebişim
test yaptınmı tekrardan,belki hamişsindir.
günaydın canım çok geçmiş olsun bir fıtıklı olarak seni çok iyi anlıyorum,saracım spor yaparken dikkat et yanlış hareketlerde kötü etkiliyor...
yokk izlemiyorum sende amma dizi izliyon,hiç birini kaçırmıyonhem sen özcanı izlemiyormuydun vefasız seyirci...
ay ne güzel kar görmeyeli yılaar oldu..
günaydınlarrrr efemmmmm![]()
evet ben baktım çok beğendim reyting kurbanı olmazsa izlerizAşk yeniden dizisini izleyen varmi cok guzel ya romantik komedi
gerek kalmadı sabah uyanır uyanmaz kırmızıları gördüm sevinsem mi uzulsem mi bilemedimbenimde 90,70,85 bebişim
test yaptınmı tekrardan,belki hamişsindir.
günaydın canım çok geçmiş olsun bir fıtıklı olarak seni çok iyi anlıyorum,saracım spor yaparken dikkat et yanlış hareketlerde kötü etkiliyor...
yokk izlemiyorum sende amma dizi izliyon,hiç birini kaçırmıyonhem sen özcanı izlemiyormuydun vefasız seyirci...
ay ne güzel kar görmeyeli yılaar oldu..
günaydınnnngünaydınlarrrr efemmmmm![]()
Fox sali gunleriizlemedim canım başladımı o dizi hangi kanalda ve hangi gün
nihat doğanı gördünüzmü kızlar,acun survıvordan çıkardı ,kulüpü ihraç etti,menejeride terk etti,daha da zor iş yapar...
hakketti...
Selam kızlar
Canlarim. Nasılsınız?
Dun gece uyutmadi bizim çocuklar biri uyanıyor o uyuyor diğeri uyanıyor... sersem gibiyim walla şuanda.
Üstünede kociş hasta oldu. Nezle kusma... inşallah çocuklara ve bana geçmez...
Yorgunum çok dunden kalmayım. Dün akşam misafirlerim vardı. Çocuk görmeye gelenler. Yaaa benmi böyleyim herkesmi böyle bilmiyorum ama biraz kendimi toparlayana kadar kimse gelmesin istiyorum...
Daha düzene giremedik çünkü.!
Selam kızlar
Canlarim. Nasılsınız?
Dun gece uyutmadi bizim çocuklar biri uyanıyor o uyuyor diğeri uyanıyor... sersem gibiyim walla şuanda.
Üstünede kociş hasta oldu. Nezle kusma... inşallah çocuklara ve bana geçmez...
Yorgunum çok dunden kalmayım. Dün akşam misafirlerim vardı. Çocuk görmeye gelenler. Yaaa benmi böyleyim herkesmi böyle bilmiyorum ama biraz kendimi toparlayana kadar kimse gelmesin istiyorum...
Daha düzene giremedik çünkü.!
Herifi bekliyom miracin kontrolu var dr gidecez ordanda avm ye gidecez hafta sonu dugun var elbise alacaz bana![]()