Olurmu hic en guzel basooo yaziydi yaa incecükmişşş manken gibimbeydaost: 39343948 .!.:merhaba saracım nasılsın
evettt
güzel düşüncelerin için sağol arkadaşımhem ben güzel değilim sevinç güzel ama en güzel deroş
ay çok yorucu dimiii
Cok sukur onumuzdeki ay bir yasina giriyorsende buyuttun çocuğu sevoş hadi bakalım
gunaydinlarrrrrrgünaydınlarrrrrr
hayat sana güzel optimum burnumun dibinde ama gidemiyorumevt cnm
şimdide optimumdan geldik
Ankaraya gidince dinlenirim diyorum daha çok yoruluyorum. Her gün fink fink geziyorz
cANım gündüz sSat başı emzirdim gece bebek uyandıkça,inşallah canim yaaa... sütum bol olur inşallah. Şimdilik mama destekli veriyoruz. SütüM yetmiyor çünkü.. sen saat başımı veriyordun. Geceleri zor oluyo sütüm artsin diyede devamli yiyom
heeee
hayat sana güzel optimum burnumun dibinde ama gidemiyorum
cANım gündüz sSat başı emzirdim gece bebek uyandıkça,
Hep anne sütümü veriyon canim sen.. Ek mama veriyonmu hiç?hayat sana güzel optimum burnumun dibinde ama gidemiyorum
aboww iyiki bi sinemaya gittik dillere düştüm 2 çocukla sinemaya gidiyo diye :)dogurana kadar sinemalardan cikmadin dogirdun hayla sinemaya gittin dahada gidemiyom diyon pesss
arada mama veriyorum Cnm gece yatarken çok huysuzsa rahat uyusun diye , stokta mutlaka mamam var yada sütüm bolsa sağıp onu saklıyorum veriyorumHep anne sütümü veriyon canim sen.. Ek mama veriyonmu hiç?
öylemiymişşşOlurmu hic en guzel basooo yaziydi yaa incecükmişşş manken gibim
bende bezelye ve bulgur pilavı yapacam yeter8.30 uyandik miroyu doyur ustunu basini degis geri uyudu bende birseyler yedim camasir katliyorum bir mak daha attim yikaniyi hava soguk kis geri geldi.
Menu
domates corbasi
zeytinyagli barbunya
bulgur pilavi
salata
aboww iyiki bi sinemaya gittik dillere düştüm 2 çocukla sinemaya gidiyo diye :)
arada mama veriyorum Cnm gece yatarken çok huysuzsa rahat uyusun diye , stokta mutlaka mamam var yada sütüm bolsa sağıp onu saklıyorum veriyorum
öylemiymişşş
bende bezelye ve bulgur pilavı yapacam yeter
Kızlar annemi yolculadim bugun kafam bombos sanki eve geldim ev bombos insanin istedigi zaman cabuk geciyorda istemefigi zaman gecmiyor bunu bir kez daha anladım sagolsun esim kafam dağılsin fiye aksama kadar gezdirdi hediyeler aldi yemege götürdü ama ben hep aglak modundayim gececek biliyorum kafami toplayayim araniza donecem yine
çok yorucu evet canim benim yattigin günlerin tadını çıkarmerhaba saracım nasılsın
evettt
güzel düşüncelerin için sağol arkadaşımhem ben güzel değilim sevinç güzel ama en güzel deroş
ay çok yorucu dimiii
saat başı mi ben iki saatte bir emziriyorum. Ya da mama veriyorum özellikle geceleri. Ve gündüz sütümun bittiği vakitlerde mecburen veriyorum.hayat sana güzel optimum burnumun dibinde ama gidemiyorum
bende gidip elektrikli pompa almak istiyorum.aboww iyiki bi sinemaya gittik dillere düştüm 2 çocukla sinemaya gidiyo diye :)
arada mama veriyorum Cnm gece yatarken çok huysuzsa rahat uyusun diye , stokta mutlaka mamam var yada sütüm bolsa sağıp onu saklıyorum veriyorum
amin canımAllah kavustursun canim gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?