zaten içtikten 2 saat sonra falan yan etkisi çıkıyor ortaya ben mutlaka yatardım yoksa geçmiyordu...Iyide ben yuruyemiyorum gece ystarkrn ocmistim sabah biseyim uoktu 11 de ictim suan yayiuorum kalkinca rv donuyo
gözünaydın saracım iyi gelişmeler bunlar inşaallah hep böyle gider ..belkide artık hatalarını anlıyolardır ne diyelim...Kizlar kaynanamlar annemleri gormeye geldiler sonrada kendilerine davet ettiler hatta dun gece onlarda kaldık kaynanam anneme ille gitme gece kalalim deyince kaldik cok ilgilendiler hemde hic beklemedigim kadar cok mutlu oldum insallah hep boyle oluruz
canım benim inşaallah çabuk toparlanırsın...Kızlar çok ağrım var
ağrı kesici verdiler hiç banamisin demedi...
Daha güçlü iğne yaptılar .ondan sonra biraz sizabilmisim
he kız annemgilde çok durdunuz diyorlar.heeeee
yok bidenem yaa şakalaşıyoruz işte ,çok güzel sayılmam eh işte şükür bütün uzuvlarımız yerinde ..ama sen beni öyle hayal etmişsin sağol
kıskanççç
yinemi angaraya gidiyon geç kaldın zaten
fon işini ne yaptın karar verdinmi
aboooovvvv ne kötü.Herif geldi gidiyok
ay ne güzel Bi duygu ya inşallah her şey karşılıklı işteKizlar kaynanamlar annemleri gormeye geldiler sonrada kendilerine davet ettiler hatta dun gece onlarda kaldık kaynanam anneme ille gitme gece kalalim deyince kaldik cok ilgilendiler hemde hic beklemedigim kadar cok mutlu oldum insallah hep boyle oluruz
Allah kolaylık versin cnmKızlar çok ağrım var
ağrı kesici verdiler hiç banamisin demedi...
Daha güçlü iğne yaptılar .ondan sonra biraz sizabilmisim
ıııykkk büyük vurgunCimemicem
Dun hastalandim
Kaynostayik
CAnum annem geldi türkiyeden yenihe kız annemgilde çok durdunuz diyorlar.
bu kez fazla kalmıycam ama sonra .ku çıkıyo.
herif kapris yapıyo bunalıyorum artık
en iyisi az ve öz
----
fon işi noldu bende bilmiyorum kuşum inan karar veremedim
sevoş kısa tüle fon olmaz zebra perde al en güzeli dedi.
oda bana, pahalı geldi şu durumda.
şimdilik rafa kaldırdım
eee sen ne alcan netten bakim.
gitti gidiyora üye ol
beğendiğini at sepete
aboooovvvv ne kötü.
neyse güzel yanından bak
bu aaşam çimecen
ay ne güzel Bi duygu ya inşallah her şey karşılıklı işte
Allah kolaylık versin cnm
ayrıntıları bekliyoruz sabırsızlkla
aliş nerelerde yavrum
ıııykkk büyük vurgun
ana kucağından kaynoş ocağına duşmek
Ayyyy içim rahatladi gozunaydin derosum anacin gelmişCAnum annem geldi türkiyeden yeni
Kızkardeşim de oğluma bakıyor sağolsun
Kaynos ve börülce grubu heç yalnız birakmamaya calisiuor....
Evet cnm ya eve geldim ise bile koyuldum ne cabuk geçti
41 kere mmaasallah hep boyle devam eder insallah
Ne guzel işte hiç beklenmedik gerçi ama inşallah hep böyle devam eder
gözünaydın saracım iyi gelişmeler bunlar inşaallah hep böyle gider ..belkide artık hatalarını anlıyolardır ne diyelim...
ay ne güzel Bi duygu ya inşallah her şey karşılıklı işte
CAnum annem geldi türkiyeden yeni
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim herkesin gönlünden geçen hem kendileri hem dünyadaki herkes için hayırlı ve güzel dilekleri kabul etsin
az kalman daha iyi tabi canım kocanı bunalıma sokma,yolculuk ne zamanhe kız annemgilde çok durdunuz diyorlar.
bu kez fazla kalmıycam ama sonra .ku çıkıyo.
herif kapris yapıyo bunalıyorum artık
en iyisi az ve öz
----
fon işi noldu bende bilmiyorum kuşum inan karar veremedim
sevoş kısa tüle fon olmaz zebra perde al en güzeli dedi.
oda bana, pahalı geldi şu durumda.
şimdilik rafa kaldırdım
eee sen ne alcan netten bakim.
gitti gidiyora üye ol
beğendiğini at sepete
yazık olduCimemicem
Dun hastalandim
Kaynostayik
canım keşke bir kanda gebelik baktırsaydın belli olmuyor bu işler...kızlar iyi akşamlar son regl tarihim 16ocak bu ay 13 civarı olmam gerekir adetime 8gün var ama pazar günü kahverengi kanamam başladı ve devem ediyor regl gibi değil başına böyle birşey gelen var mı? kasıklarımda ara ara sancılar var aşrı mide yanması çekiyorum pazar gününden beri günlerim iğrenç geçiyor hastaneye gitmeyede artık korkuyorum böyle bısey yasayan oldu mu
aayy ne güzel gözün aydın çok sevindim yalnız kalmadığına deroşşşCAnum annem geldi türkiyeden yeni
inşaallah canım herşey istediğin gibi olur,hep böyle devam eder...sağolun kızlar Allah sizlerden de razı olsun bu sefer gerçekten yıllardır beklediğim güzellikte oldu herşey yalan dünya işte hep böyle iyi niyetli hoşgörülü olsak karşılıklı olarak birbirimizden kusur aramasak dünya daha bir yaşanılır hale geliyor ben çok mutlu ve huzurluyum dilerim herkeste mutlu ve huzurlu olur Allah kimsenin huzurunu bozmasın şimdi geçmişi geçmişte bırakıp önümüzdeki güzel günlere bakma zamanı HERŞEY GÜZEL OLACAK ben buna inanıyorum
gerçi yarın kızkardeşim gidecek o yüzden bugün hiç bitmesin istiyorum ama zamanla yarışmayacağımıza göre anı yaşamak en güzeli
amin canım sanada hayırlı cumalar..günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim herkesin gönlünden geçen hem kendileri hem dünyadaki herkes için hayırlı ve güzel dilekleri kabul etsin
normal tabi ailene alıştın birkaç günün böyle geçerBir sürü is var geldiğimden beri baş ağrısından oluyorum. Valizleri yerleştirdim çamaşır yıkıyom ev dağınık değil sadece dip bucak istiyor ama hiç halim yok
ohhh ne güzel ev mantısı yapıyolarmış güzel mönü bence başka bişey gerekmezSadece corba yapicam babamlarin orada el yapimi manti satiliyor bayanlar kendi yapiyor gelirken ondan getirecekler corba manti yiyecegiz aksama yanina ne yapilir baska bilemedim
ellerine sağlıkOyy yoruldum evi dip bucak ettim wc banyo heryer toz da aldım.
Yarında balkonu temizleyecegim cam balkonu ancak silerim supur sil derken ancak
temizlik gibisi yok
menu
mantar sote
tereyağli bulgur pilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?