iyi ettin
ay doğurdunmuki deroşş ne alemdesin
SEVOŞ HANIM deroşun telefonu varmı sizde
olmaz mı hiç
tüm gebelerin tlfunu topluyo
He heeeYokkkolanlarida sildim
sana öyle gelmesine gerek yokBence doğurdu Deroş bana öyle geliy
Suyum bayağı gelmiş ti dedi yaDaha bekliyok dediydi bugün sezeryanmi olacam dediki
Aminn..Sagsalim kucagina alir insallah Allahim kimsenin emeğini boşa cikarmasin amin
Aileside yok gurbette Yavrucak
Bacida baci degilki
inşallah yaaAllah yardimcisi olsun Kaynosuna vicdan versinde kizi perişan etmesinler
beydloş kısa değil ki ya 160değilmiydi bu hatunO beni tabirbende kisa boylu kumral yesil gözlü kendini dünya güzeli sanan birini gordummu Beydoş sanirim
Heeee heeeee
etrafına bakıp bakıp devamlı abukatlık yapanniye ne olduki bir gün önce geliyor,tüh pazarada gidemicen
bende kazulet gibi esmer,çok bilmiş bir karı görecem
Canımmm gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün , Ozan da çok hapşırıyordu o hastalıktan olmazmış yada üşümekten , burnunda kalan amniyo sıvısını atıyormuş... Ismi ne oldu minik kızının ?Selam kızlar size yazdığım en son mesajdan sonra şarjım bitti. 6'ya doğru sezaryenden çıktım. Yarım saat önce de şarj aletini evden Getirdi.
Gelelim macera dolu güne
ALLAHIMA çok şükür kizim dünyaya geldi...
Nazlim can yoldasim.. kuzum Mis kokulum.
doğumdan çıktığından beri hapşıriyor(( !
. tum isteyenlere Rabbim versin tez zamanda bebislerini inşallah...beydos Saros bafsos nazos sewos başak...
Hepinizden Allah razı olsun
Hepiniz dualarumdasiniz...
çok Güzeldir benim arkadasım Beren saat gibi aynıinanmazsan inanma,hiç güzel değilim
MÜZEVİR MÜZEYYEN
Selam kızlar size yazdığım en son mesajdan sonra şarjım bitti. 6'ya doğru sezaryenden çıktım. Yarım saat önce de şarj aletini evden Getirdi.
Gelelim macera dolu güne
. tum isteyenlere Rabbim versin tez zamanda bebislerini inşallah...beydos Saros bafsos nazos sewos başak...
beydloş kısa değil ki ya 160değilmiydi bu hatun
160kısamı yaa hakaret valla
etrafına bakıp bakıp devamlı abukatlık yapan
uzun zamandır çimmediği için saçları yağlanmış
çarpışamadıpı için de buram buram yanmış yaka bağır açmış birini görürsen anlarsın bizim sevo oldupunu
aa dun gormeden çıkmşm msjı.ayy deroşum yaa yerim o kızıSelam kızlar size yazdığım en son mesajdan sonra şarjım bitti. 6'ya doğru sezaryenden çıktım. Yarım saat önce de şarj aletini evden Getirdi.
Gelelim macera dolu güne
waaaaaooowwwwne korkacam be senden korkan senin gibi olsun
adres veremem kusura bakma
...Yokkk ne kusura bakacam
Kaç defa tlf istedik arada kayboluyon merak ediyok ameliyat neyim oldun merak ettik bir msj atardik vermedin sen bilirsin tlf olan arkadaslarida rahatsız etmiyok gerek olmazsa
Yokkkolanlarida sildim
körle yatan şaşı kalkar accık kaptım senden bişiler abukatlık adınaBenim resimlerim var kizimmmm herkes tanir beniasil abukat sen oldun bakiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?