ne korkacam be senden korkan senin gibi olsun
adres veremem kusura bakma
aaa nerden nereye geldi kadına bak yaaa,eve dönüyon ya sinirlisin bana sardın ama iyi oldu bende sana sardımYokkk ne kusura bakacam
Kaç defa tlf istedik arada kayboluyon merak ediyok ameliyat neyim oldun merak ettik bir msj atardik vermedin sen bilirsin tlf olan arkadaslarida rahatsız etmiyok gerek olmazsa
Yaa kızlar kafam karıştı dün dra gittim ultrasonla bakip yumurtlama olmus arkasindada sıvı görünüyor dedi ama progesteron 5, 69 çıkmış ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi simdi ?
aaa nerden nereye geldi kadına bak yaaa,eve dönüyon ya sinirlisin bana sardın ama iyi oldu bende sana sardım
aaaaayyyyyyyyyyyyyyyy DEROŞŞŞŞŞŞ DOĞURUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRKızlar hastanedeyIm dualarınizi bekliyom..gece çok Su geldi benden
Kızlar hastanedeyIm dualarınizi bekliyom..gece çok Su geldi benden
cevap icin sagol canim drla gorustum yumurtladigimi soyledi belki referans araligi farklidir laboratuvarlarinslm lar görünce yazayım dedim 10 un altı yum olmuyo diye biliyorum ben.
aaaaayyyyyyyyyyyyyyyy DEROŞŞŞŞŞŞ DOĞURUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRNAZLI GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR ALLAH YANINDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIMMM
Ayyyyuu doğuruyor kariii
Rabbim yardimcin olsun cnm sagsalim kavuş kizina insallah saglikla sihhatle bize hbr et cnm
Deross Allah yardimcin olsunn saglicakla al yavrunu kucagina insallah canimm
Allah Allah bir tuhaflik var dun ultrasonda bakan dr gorunuyo yumurtlamissin dedi bugun memlrkettekinede test sonucunu soyledim yumurtlamissin dedi bu drlarin ikisindede mi tuhaflik varBafs 10 un alti yumurtlama olmuyi cnm bende öyle biliyorum
Amin kızlar
Daha hastanedeyiz
Bekliyoss
iyi ettinAnaaam herif dellendi bugün gelimmi diyoooyokkkk dedim
ay doğurdunmuki deroşş ne alemdesinAmin kızlar
Daha hastanedeyiz
Bekliyoss
olmaz mı hiçiyi ettin
ay doğurdunmuki deroşş ne alemdesin
SEVOŞ HANIM deroşun telefonu varmı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?