Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aminn canim inşallah evet ev genis butun odalarim büyük diger ev kucuktu esyalarim tıkış tıkıştı insallah Rabbim boyle bir Ev almayida nasip eder param olsa bu evi alirdim
inşaallah alırsınız canım,geniş ve ışık alan evler güzel oluyor gerçekten...

Beydos
Doğum günün kutlu olsun hayatım..nice mutlu yaşlara inşallah bebeklerinle beraber sağlık mutluluk huzur dolu günler geçirin esinle çocuklarınla
sağol canım benim,amin inşaallah

İade için teferruat falanda yok hayatım Bi tık la her şey beydoşum
öylemi diyorsun ,walla sen böyle yazınca çok cazip ve güzel göründü gözüme inşaallah bende cesaret edip alabilirim...
Beydoş keşke benm adamda beni yanıltsa Bi gun
parayı bahane etmese de özel Bi günü romantik Bi şekilde kutlasa
inşaallah canım..her seferinde mi parayı bahane etti halbuki gencecik insanlarsınız,daha kaç yıllık evlisinizki..bence insanın istemesi önemli yeterki istesin az paraylada bir çok hoşluk yapılabilir ,ama maalesef erkeklerin çoğu bunu bilmemezlikten geliyorlar...
yok kız görmedim dediğin sehpaları bakarım netten..
satıcının profilinidemi inceliyorsun o bilgilerde var hemi,walla sen bu işin kompedanı olmuşsun bebişim ben bu konuda cahilim...
gözün aydın canım testlerin temiz çıkmışş

tşlker yazdığın için cnm
gozyn aydın testinde trmz çıkmş

heee kompedan olduk sayılırbayağıdır alışveriş yapıyorum netten. Çokta hoşuma gidiyo mi tıkla ayağıma bişiler gelmesi
---
hep parayı bahane ediyo kuşum
guuuuya pahalı hediyeler alabilseymiş
romantik şekilde kutlarmışmışmışmış
hep uyduruk.
insanın içinde olsa gözlerinin içine bakıp kutlasa yeter. Ben hediye istrmiyorum
ama benim odun herif,anlamıyor Bi turlu.
aslında işine gelmiyo
onumsemiyo çünkü özel günleri
uyuzluk abidesi

beydagheeee:11ost: 39231571 .!.:
az ye az

çok güzel görünüyorellerine sağlık kardeşinin..bezelye ve pilavı anladımda diğerini çıkartamadım kardeşbeşamel soslu birşey..
bezelye et yemeginin sosu hasanpasa koftesi kiymayi canak seklonde yapip ivine patates puresi en ustede kasar rendeliyosun cnm
Sevoş çokmu yedin yine şişko[/
QUOTE]

Heeee heeer

Selam kızlar
Ne ediyonuz bakiiim?
uğraşıyoz işte sen ne ediyon
heee kimlerdi misafirin
13kişi yetişkin mi sadece
bide bebe belik varsa işin zormuştur
bebe beliklerde vardı ii zorlaştıranlarda onlar zaten ellenmedik yer bırakmamışlar,belim kırıldı..
teyzem,gelinleri ve çicukları kuzenlerimve çicukları,annem,kardeşlerim.
doğru söylüyosun canım bu her konuda böyle insanın yeterki içinde olsun ve istesin...
ben özel günleri çok önemserim,özel gün dediğim doğum günlerimiz ve evlilik yıldönümümüz ,bunu eşimede aşıladım..
Kizlar meraba sabah namazinda test yaocam uyku tutmadi yaa
inşaallah güzel sonuç alırsın canım..
bezelye et yemeginin sosu hasanpasa koftesi kiymayi canak seklonde yapip ivine patates puresi en ustede kasar rendeliyosun cnm
tadısı nasıl güzel oluyormu,ben hiç yapmadım bunu hoş fırında oluyo galiba..
Cuma dönüyorum
Poffffff boyle eyiydi
her güzel şeyin bir sonu vardır
Beydoş yarin perşembe pazarina gidicim orda karsilasirsak
hangi perşembe burda birsürü perşembe pazarı var,hem karşılaşsak bile ben seni tanırım sen beni tanımazsınki
ajan gibi takip ederim seni,arkanı kolla
çimmedin çoktan
alev alev yanıyondur şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…