iyi kaliyolarmis. Kaynoslarinda gelir görmeye muhakkak diye düşünüyorumooooh afiyet olsun canım
amin canım sağol annemler 15 gün kadar kalacaklar
kaynanamlar beni arayıp gözün aydın dediler bide kaza için geçmiş olsun dediler ama henüz annemleri görmeye gelmediler
Neeeeeküçük bir trafik kazası geçirmiştik
Canim internete yaz jilda seperator diye cikar odalari ayirmak icin dekoratif urunGüle güle otur canim benim...
Amerikan mutfağını niye beğenmiyosunki?
Seperator nasıl biseyki???
musakka pilav cacık
aminnn....evet ya kapıyı bir açanın olması eve girince masanın hazır olması gibi güzel bir şey yok Allah eksikliklerini vermesin hiç
iyice şişer gelirsinYengem ooglene çiğköfte yapacak aksama kuru fasulye pilav yapiyi anacim
Aminnnnnn
ellerine sağlıkGüle güle otur canim benim...
Amerikan mutfağını niye beğenmiyosunki?
Seperator nasıl biseyki???
musakka pilav cacık
aminnn....
iyice şişer gelirsin
anneciğinin ve yengenin ellerine sağlık
ellerine sağlık
Perdecilere bak dediler tekzenede bakayım canım inşallah bulurumBafs Separatör tekzende görmüştüm cnm
oh maşallah gönlüne göre olmasına sevindim.Evi tuttum gönlüme göre oldu ama tek kusuru var amerikan mutfak bugun boya yapilacak bende eşya toplayacagim cok yorgun ve uykusuzum seperatör baktim dun mutfakla salonun arasina bulamadim bulursam rahatliycam evin yeri cok guzel ilköğretim okulu yanı oglani getir gotur rahat olacak balkondan siniflara kadar goruyorum esimin isyeride arka sokakta hastanede camdan gorunuyor tam karsisi cocuk parki carsi pazar desen 2 adim şükürler olsun bu sefer oldu sanırım. .. binada 4 senelik tertemiz...boya temizlik bitsin gecicem insallah.heryerim agriyor ama değdi. ..su seperatoru nerde bulurum kizlar koctasa baktim yok.
yuruyo muuKizlaaaarrrrr miraç yürüyor maasallah
bence bu konuda alınılacak son kişi bafs çünkü biliyoruz ki bafs geçmişi pek okumuyor.ama bişey demeden geçemeyeceğim burada zaten bi avuç arkadaşız bafs bana bi geçmiş olsun bile demedi hani sağlık olsun demek zorundada değil ama insan arkadaşlarından bekliyor yani
selam şişko kuşSelam kızlar
Saol heeee dişi yok yuruyioh maşallah gönlüne göre olmasına sevindim.
Amerikan mutfak olsun nolcakki
ayrıca seperator neymiş ayol
dur Bi netten bakim
yuruyo muu
hay maşşalah
dişsiz yürüyen bebek
darısı dişe
selam şişko kuş
sevoş düğün alışverişine çıktı mı kıız
abukat sevo
miraç yürümüş maşallahhhhhvay zaman nede çabuk geçiyor yaaa
selam şişko kuş
sevoş düğün alışverişine çıktı mı kıız
abukat sevo
kardeşin beğenmiş ise sorun yokSaol heeee dişi yok yuruyi
Bakiniyok mobilya felan gelin dotune kadar acik gelinlik bulmuş anam delleniyi
Neeeeesaracim cokkk buyuk gecmis olsun inan farkinda degilim okusam hic demezmiydim uzuldum simdi...ufak derken nasil oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?