• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ooooh afiyet olsun canım

amin canım sağol annemler 15 gün kadar kalacaklar

kaynanamlar beni arayıp gözün aydın dediler bide kaza için geçmiş olsun dediler ama henüz annemleri görmeye gelmediler :110::110::110::110::110::110::110:
iyi kaliyolarmis. Kaynoslarinda gelir görmeye muhakkak diye düşünüyorum

evet ya kapıyı bir açanın olması eve girince masanın hazır olması gibi güzel bir şey yok Allah eksikliklerini vermesin hiç
aminnn....
Yengem ooglene çiğköfte yapacak aksama kuru fasulye pilav yapiyi anacim :D

Aminnnnnn
iyice şişer gelirsin:63:
anneciğinin ve yengenin ellerine sağlık:kk77:
Güle güle otur canim benim...
Amerikan mutfağını niye beğenmiyosunki?
Seperator nasıl biseyki???

musakka pilav cacık
ellerine sağlık:kk77:

Evi tuttum gönlüme göre oldu ama tek kusuru var amerikan mutfak bugun boya yapilacak bende eşya toplayacagim cok yorgun ve uykusuzum seperatör baktim dun mutfakla salonun arasina bulamadim bulursam rahatliycam evin yeri cok guzel ilköğretim okulu yanı oglani getir gotur rahat olacak balkondan siniflara kadar goruyorum esimin isyeride arka sokakta hastanede camdan gorunuyor tam karsisi cocuk parki carsi pazar desen 2 adim şükürler olsun bu sefer oldu sanırım. .. binada 4 senelik tertemiz...boya temizlik bitsin gecicem insallah.heryerim agriyor ama değdi. ..su seperatoru nerde bulurum kizlar koctasa baktim yok.
oh maşallah gönlüne göre olmasına sevindim.
Amerikan mutfak olsun nolcakki
ayrıca seperator neymiş ayol
dur Bi netten bakim
Kizlaaaarrrrr miraç yürüyor maasallah :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yuruyo muu
hay maşşalah
dişsiz yürüyen bebek
darısı dişe

ama bişey demeden geçemeyeceğim burada zaten bi avuç arkadaşız bafs bana bi geçmiş olsun bile demedi hani sağlık olsun demek zorundada değil ama insan arkadaşlarından bekliyor yani:110::110::110::110::110::110::110:
bence bu konuda alınılacak son kişi bafs çünkü biliyoruz ki bafs geçmişi pek okumuyor.
bu yüzdendir bafsa cvp yazmaktan kaçınışım:KK70:
bafs bilerek yapmamıştır kuşum

Ayyy pelin Öztekin bile ne hale gelmiş nasıl erimiş o hatun öyle vay babaan anaan kemuune.

ama ışın karacaya kilo yakışıyordu şimdiki hali hortlak gibi olmuş
kocamanda açıyo ağzını

oh maşallah gönlüne göre olmasına sevindim.
Amerikan mutfak olsun nolcakki
ayrıca seperator neymiş ayol
dur Bi netten bakim
yuruyo muu
hay maşşalah
dişsiz yürüyen bebek
darısı dişe
Saol heeee dişi yok yuruyi
selam şişko kuş

sevoş düğün alışverişine çıktı mı kıız
abukat sevo

Bakiniyok mobilya felan gelin dotune kadar acik gelinlik bulmuş anam delleniyi:eek:

evi topluyorum akşama temizlikçi gelecek diğer eve bende burayı halledebilirsem yarına taşınırım inşallah...internetim olmayacak yani önümüzdeki günlerden cepten bakarım tabi işleri biraz olaylayınca topikte pek sessiz ben okuyamıyorum diye fazla yazmadınız zarr:-):-)

Back