• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canim ne diyeyim hayırlısı. Gitmek istemiyorsan bu ay doktora gitme. Inşallah bi dahaki ay gitmene gerek kalmadan Hamis kalırsın.

Eşinin zorlamamasida iyi. Bence çoğu erkek kadını bunalıma sokar böyle konularda.

şimdiden allah kabul etsin kuzum iyi düşünmüsün. Rabbim korusun. Kardeşinede çok geçmiş olsun

evdeyik
yatıliya misafirim var...
daha da kötüsü ben grip oldum
daha da kötüsü Alış çok kötü ateşi var....
Diş çıkartıyor yine..
Yinede şükürler olsun.
Yavrimun ateşi düşer inşallah yaaa
Çocuk mahvoldu.. ne kadar zormuş bu arka köklü dişler
heee kuvvetlidir :KK51:
ewet deroş hiç canım istemiyor bakalım artık bir dahaki ay belki giderim belki...
bu halinle yatılı misafirmi ağırlıyon kim geldiki:110:
sanada alişede çok geçmiş olsun canım..
canım çok sağol gözümden kaçmışsa kusuruma bakma nolur bu aralar kafam pek yerinde değil biliyosun üstüste şansızlıklar yaşadım ama inşallah geçti tekrar çok sağol canım arkadaşım

sende üzme kendini bazen herşeyi akışına bırakmak zamana yaymak ve unutmak en iyisi oluyo böyle olunca müdahale etmeyince herşey kendiliğinden oluveriyo bakarsaın önümüzdeki ay ikimiz birden hamile kalırız
amin saracım inşaallah:KK19:
yok kuzum ne kusuru insanlık hali böyle zamanlarda olabilir böyle şeyler...
Gunayyyyyyydiiiiiiiinnnnnnnnnn diyemedimdi
Tunayyydiiiiiiinnnnnnnn:D
kimbilir neler karıştırıyon:110:

canim ne diyeyim hayırlısı. Gitmek istemiyorsan bu ay doktora gitme. Inşallah bi dahaki ay gitmene gerek kalmadan Hamis kalırsın.

Eşinin zorlamamasida iyi. Bence çoğu erkek kadını bunalıma sokar böyle konularda.

şimdiden allah kabul etsin kuzum iyi düşünmüsün. Rabbim korusun. Kardeşinede çok geçmiş olsun

evdeyik
yatıliya misafirim var...
daha da kötüsü ben grip oldum
daha da kötüsü Alış çok kötü ateşi var....
Diş çıkartıyor yine..
Yinede şükürler olsun.
Yavrimun ateşi düşer inşallah yaaa
Çocuk mahvoldu.. ne kadar zormuş bu arka köklü dişler
heee kuvvetlidir :KK51:
geçmiş olsun hayatım
yatılı misafir nerden çıkmış yahu karnı gözüne gelmiş Bi gebeye eziyet değil mi.

bizim çocuk doktoru uyarmıştı bizi deroş
azı dişler çıkarken ayvayı yediniz demişti
hakikaten yemiştik

ewet deroş hiç canım istemiyor bakalım artık bir dahaki ay belki giderim belki...
bu halinle yatılı misafirmi ağırlıyon kim geldiki:110:
sanada alişede çok geçmiş olsun canım..

amin saracım inşaallah:KK19:
yok kuzum ne kusuru insanlık hali böyle zamanlarda olabilir böyle şeyler...

kimbilir neler karıştırıyon:110:
Sağol canim. Nerden yakalandımsa bu hastalığa. Bayagi zorluyor beni...

Canim akrabam kalıyor. Allahtan halden anlayan biri. Bana zararı değil yararı dokunuyor Allah razı olsun ondan...

geçmiş olsun hayatım
yatılı misafir nerden çıkmış yahu karnı gözüne gelmiş Bi gebeye eziyet değil mi.

bizim çocuk doktoru uyarmıştı bizi deroş
azı dişler çıkarken ayvayı yediniz demişti
hakikaten yemiştik
Canim bu azı dışınden bir sonraki diş.
Bi kaç tane birden çıkıyor
Ve Çocuk mahvoldu resmen... :110:

Evi tuttum gönlüme göre oldu ama tek kusuru var amerikan mutfak bugun boya yapilacak bende eşya toplayacagim cok yorgun ve uykusuzum seperatör baktim dun mutfakla salonun arasina bulamadim bulursam rahatliycam evin yeri cok guzel ilköğretim okulu yanı oglani getir gotur rahat olacak balkondan siniflara kadar goruyorum esimin isyeride arka sokakta hastanede camdan gorunuyor tam karsisi cocuk parki carsi pazar desen 2 adim şükürler olsun bu sefer oldu sanırım. .. binada 4 senelik tertemiz...boya temizlik bitsin gecicem insallah.heryerim agriyor ama değdi. ..su seperatoru nerde bulurum kizlar koctasa baktim yok.

Evi tuttum gönlüme göre oldu ama tek kusuru var amerikan mutfak bugun boya yapilacak bende eşya toplayacagim cok yorgun ve uykusuzum seperatör baktim dun mutfakla salonun arasina bulamadim bulursam rahatliycam evin yeri cok guzel ilköğretim okulu yanı oglani getir gotur rahat olacak balkondan siniflara kadar goruyorum esimin isyeride arka sokakta hastanede camdan gorunuyor tam karsisi cocuk parki carsi pazar desen 2 adim şükürler olsun bu sefer oldu sanırım. .. binada 4 senelik tertemiz...boya temizlik bitsin gecicem insallah.heryerim agriyor ama değdi. ..su seperatoru nerde bulurum kizlar koctasa baktim yok.

gözün aydın güle güle otur canım

Beydoş ne karistirim :110: carsilari arsinladim:D teyzesi mirgaca baktı :D
dün hava çok güzeldi,iyi yaptın:110:bende kuzenimin kızını ziyarete gitmiştim hastaneye terledim walla...
Sağol canim. Nerden yakalandımsa bu hastalığa. Bayagi zorluyor beni...

Canim akrabam kalıyor. Allahtan halden anlayan biri. Bana zararı değil yararı dokunuyor Allah razı olsun ondan...
iyi o zaman halden anlayan yardımcı olan biriyse senin için iyi olur...
Kizlaaaarrrrr miraç yürüyor maasallah :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
maaşşalllahhhh:nazar::nazar:oğlan ilk adımını burda atacakmış demek...
hayırlı olsun canım insanın içine sinen tertemiz yeni bir evde oturması ne güzel,hem herşeyede yakınmış...
bende amerikan mutfak sewmiyorum,ama buda kusur olsun dimi..güle güle oturun...

ama bişey demeden geçemeyeceğim burada zaten bi avuç arkadaşız bafs bana bi geçmiş olsun bile demedi hani sağlık olsun demek zorundada değil ama insan arkadaşlarından bekliyor yani:110::110::110::110::110::110::110:

Back