Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet deroş hiç canım istemiyor bakalım artık bir dahaki ay belki giderim belki...canim ne diyeyim hayırlısı. Gitmek istemiyorsan bu ay doktora gitme. Inşallah bi dahaki ay gitmene gerek kalmadan Hamis kalırsın.
Eşinin zorlamamasida iyi. Bence çoğu erkek kadını bunalıma sokar böyle konularda.
şimdiden allah kabul etsin kuzum iyi düşünmüsün. Rabbim korusun. Kardeşinede çok geçmiş olsun
evdeyik
yatıliya misafirim var...
daha da kötüsü ben grip oldum
daha da kötüsü Alış çok kötü ateşi var....
Diş çıkartıyor yine..
Yinede şükürler olsun.
Yavrimun ateşi düşer inşallah yaaa
Çocuk mahvoldu.. ne kadar zormuş bu arka köklü dişler
heee kuvvetlidir![]()
amin saracım inşaallahcanım çok sağol gözümden kaçmışsa kusuruma bakma nolur bu aralar kafam pek yerinde değil biliyosun üstüste şansızlıklar yaşadım ama inşallah geçti tekrar çok sağol canım arkadaşım
sende üzme kendini bazen herşeyi akışına bırakmak zamana yaymak ve unutmak en iyisi oluyo böyle olunca müdahale etmeyince herşey kendiliğinden oluveriyo bakarsaın önümüzdeki ay ikimiz birden hamile kalırız
kimbilir neler karıştırıyonGunayyyyyyydiiiiiiiinnnnnnnnnn diyemedimdi
Tunayyydiiiiiiinnnnnnnn![]()
geçmiş olsun hayatımcanim ne diyeyim hayırlısı. Gitmek istemiyorsan bu ay doktora gitme. Inşallah bi dahaki ay gitmene gerek kalmadan Hamis kalırsın.
Eşinin zorlamamasida iyi. Bence çoğu erkek kadını bunalıma sokar böyle konularda.
şimdiden allah kabul etsin kuzum iyi düşünmüsün. Rabbim korusun. Kardeşinede çok geçmiş olsun
evdeyik
yatıliya misafirim var...
daha da kötüsü ben grip oldum
daha da kötüsü Alış çok kötü ateşi var....
Diş çıkartıyor yine..
Yinede şükürler olsun.
Yavrimun ateşi düşer inşallah yaaa
Çocuk mahvoldu.. ne kadar zormuş bu arka köklü dişler
heee kuvvetlidir![]()
Gunayyyyyyydiiiiiiiinnnnnnnnnn diyemedimdi
Tunayyydiiiiiiinnnnnnnn![]()
Sağol canim. Nerden yakalandımsa bu hastalığa. Bayagi zorluyor beni...ewet deroş hiç canım istemiyor bakalım artık bir dahaki ay belki giderim belki...
bu halinle yatılı misafirmi ağırlıyon kim geldiki
sanada alişede çok geçmiş olsun canım..
amin saracım inşaallah
yok kuzum ne kusuru insanlık hali böyle zamanlarda olabilir böyle şeyler...
kimbilir neler karıştırıyon![]()
Canim bu azı dışınden bir sonraki diş.geçmiş olsun hayatım
yatılı misafir nerden çıkmış yahu karnı gözüne gelmiş Bi gebeye eziyet değil mi.
bizim çocuk doktoru uyarmıştı bizi deroş
azı dişler çıkarken ayvayı yediniz demişti
hakikaten yemiştik
Kizlaaaarrrrr miraç yürüyor maasallah![]()
Nazlı sessizDeroş Nasil oldun kiz nazli Nasil aliş Nasil oldu
Kizlaaaarrrrr miraç yürüyor maasallah![]()
Evi tuttum gönlüme göre oldu ama tek kusuru var amerikan mutfak bugun boya yapilacak bende eşya toplayacagim cok yorgun ve uykusuzum seperatör baktim dun mutfakla salonun arasina bulamadim bulursam rahatliycam evin yeri cok guzel ilköğretim okulu yanı oglani getir gotur rahat olacak balkondan siniflara kadar goruyorum esimin isyeride arka sokakta hastanede camdan gorunuyor tam karsisi cocuk parki carsi pazar desen 2 adim şükürler olsun bu sefer oldu sanırım. .. binada 4 senelik tertemiz...boya temizlik bitsin gecicem insallah.heryerim agriyor ama değdi. ..su seperatoru nerde bulurum kizlar koctasa baktim yok.
dün hava çok güzeldi,iyi yaptınBeydoş ne karistirimcarsilari arsinladim
teyzesi mirgaca baktı
![]()
iyi o zaman halden anlayan yardımcı olan biriyse senin için iyi olur...Sağol canim. Nerden yakalandımsa bu hastalığa. Bayagi zorluyor beni...
Canim akrabam kalıyor. Allahtan halden anlayan biri. Bana zararı değil yararı dokunuyor Allah razı olsun ondan...
maaşşalllahhhhKizlaaaarrrrr miraç yürüyor maasallah![]()
hayırlı olsun canım insanın içine sinen tertemiz yeni bir evde oturması ne güzel,hem herşeyede yakınmış...Evi tuttum gönlüme göre oldu ama tek kusuru var amerikan mutfak bugun boya yapilacak bende eşya toplayacagim cok yorgun ve uykusuzum seperatör baktim dun mutfakla salonun arasina bulamadim bulursam rahatliycam evin yeri cok guzel ilköğretim okulu yanı oglani getir gotur rahat olacak balkondan siniflara kadar goruyorum esimin isyeride arka sokakta hastanede camdan gorunuyor tam karsisi cocuk parki carsi pazar desen 2 adim şükürler olsun bu sefer oldu sanırım. .. binada 4 senelik tertemiz...boya temizlik bitsin gecicem insallah.heryerim agriyor ama değdi. ..su seperatoru nerde bulurum kizlar koctasa baktim yok.
günaydın hatunlar![]()