- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
doğru walla saracım bende seni özledim..ne yapıyorsun annenler nasıl,kızkardeşin nasıl oldu,kur an okuttunmu..günaydın canım özledim seni kaç gündür denk gelipte sohbet edemedik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru walla saracım bende seni özledim..ne yapıyorsun annenler nasıl,kızkardeşin nasıl oldu,kur an okuttunmu..günaydın canım özledim seni kaç gündür denk gelipte sohbet edemedik
Canim sana noldu ki? Gecmis olsun inan kacirmisim biliyorsun kac gundur yazip cikiyorum okuyamiyorumama bişey demeden geçemeyeceğim burada zaten bi avuç arkadaşız bafs bana bi geçmiş olsun bile demedi hani sağlık olsun demek zorundada değil ama insan arkadaşlarından bekliyor yani![]()
günaydın canımGünaydın kizlarrr
doğru walla saracım bende seni özledim..ne yapıyorsun annenler nasıl,kızkardeşin nasıl oldu,kur an okuttunmu..
Canim sana noldu ki? Gecmis olsun inan kacirmisim biliyorsun kac gundur yazip cikiyorum okuyamiyorum
tabi canım iyice iyileşsin kızkardeşin daha iyi olur...bunada şükür RABBİM beterinden korusun...inşaallah buda hemen geçer...annemler iyiler kızkardeşimin dizkemiğinde ödem oluşmuş üzerine basarken zorlanıyo doktorda gerekirse koltuk değneğiyle gezeceksin dedi bir müddet inşallah geçer
Kuran okutmadım henüz haftasonu okutmayı düşünüyorum ama kardeşimin ayağıda böyle ya o iyileştikten sonrada okutabilirim ama kesin okutacam
tabi canım iyice iyileşsin kızkardeşin daha iyi olur...bunada şükür RABBİM beterinden korusun...inşaallah buda hemen geçer...
kızlar ne pişreceksiniz bugünnn![]()
Ay bilmem mi saracim bizde aynı durumj yaşamıştik kardeşim kaza geçirdiginde ailede hasta olunca mecburen saklıyor sun ama zor oluyor tabi...seninde etkisinde olman çok normal benim kardeşimde haftalarca kendine gelemedi..amin canım inanırmısın hala etkisindeyim üstüne kardeşimide duyunca iyice kötü oldum annem tansiyon ve şeker hastası bu yüzden ondan gizliyoruz evi,n içinde konuşurken falan çok zor yani
guzel olmazmi hem anne yemeği hemde eve gidince herseyi hazır bulmak şahane. .insanın anası gibi yok...menü de güzelmiş annenin ellerine sağlıkannem sarma ve kuru biber dolması yapacak anne yemeği yiyorum kaç gündür ooohhh mis
biliyomusun canım eve gidipte yemeği hazır görmek harika bişey
guzel olmazmi hem anne yemeği hemde eve gidince herseyi hazır bulmak şahane. .insanın anası gibi yok...menü de güzelmiş annenin ellerine sağlıkBende belki karışık Kızartma ve çorba yaparım. .
Yengem ooglene çiğköfte yapacak aksama kuru fasulye pilav yapiyi anacimkızlar ne pişreceksiniz bugünnn![]()
evet ya kapıyı bir açanın olması eve girince masanın hazır olması gibi güzel bir şey yok Allah eksikliklerini vermesin hiç
canim yaa Allah beterinden Esirgesin. Çok basmasin dizinin üzerine. Yormasin kendini. Inşallah en kisa zamanda geçerannemler iyiler kızkardeşimin dizkemiğinde ödem oluşmuş üzerine basarken zorlanıyo doktorda gerekirse koltuk değneğiyle gezeceksin dedi bir müddet inşallah geçer
Kuran okutmadım henüz haftasonu okutmayı düşünüyorum ama kardeşimin ayağıda böyle ya o iyileştikten sonrada okutabilirim ama kesin okutacam
eminim zordur. Anneler ne kadar zaman kalacaklar..? Bi yönden de moral olmuştur sana. Ailenin yanında olması.amin canım inanırmısın hala etkisindeyim üstüne kardeşimide duyunca iyice kötü oldum annem tansiyon ve şeker hastası bu yüzden ondan gizliyoruz evi,n içinde konuşurken falan çok zor yani
annem sarma ve kuru biber dolması yapacak anne yemeği yiyorum kaç gündür ooohhh mis
biliyomusun canım eve gidipte yemeği hazır görmek harika bişey
Ye bol bol..Yengem ooglene çiğköfte yapacak aksama kuru fasulye pilav yapiyi anacim
Aminnnnnn
Aminnnnnñevet ya kapıyı bir açanın olması eve girince masanın hazır olması gibi güzel bir şey yok Allah eksikliklerini vermesin hiç
Güle güle otur canim benim...Evi tuttum gönlüme göre oldu ama tek kusuru var amerikan mutfak bugun boya yapilacak bende eşya toplayacagim cok yorgun ve uykusuzum seperatör baktim dun mutfakla salonun arasina bulamadim bulursam rahatliycam evin yeri cok guzel ilköğretim okulu yanı oglani getir gotur rahat olacak balkondan siniflara kadar goruyorum esimin isyeride arka sokakta hastanede camdan gorunuyor tam karsisi cocuk parki carsi pazar desen 2 adim şükürler olsun bu sefer oldu sanırım. .. binada 4 senelik tertemiz...boya temizlik bitsin gecicem insallah.heryerim agriyor ama değdi. ..su seperatoru nerde bulurum kizlar koctasa baktim yok.
musakka pilav cacıkkızlar ne pişreceksiniz bugünnn![]()
Yengem ooglene çiğköfte yapacak aksama kuru fasulye pilav yapiyi anacim
Aminnnnnn
canim yaa Allah beterinden Esirgesin. Çok basmasin dizinin üzerine. Yormasin kendini. Inşallah en kisa zamanda geçer
eminim zordur. Anneler ne kadar zaman kalacaklar..? Bi yönden de moral olmuştur sana. Ailenin yanında olması.
Kaynosun görmeye geldimi annenleri?
ne güzel Ohhh
Tadını çıkar![]()