Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeşin beğenmiş ise sorun yok![]()
Saol cnm evet dissiz prens yuruyuMiraç yürüyomuuuuu gözün Aydın
sevinç
Dişide peşinden gelir inşallah ne şanslısın diş sancısına erken başlamadın :)yokkk o cok acik olur dedi dotune kadar sirti acik gelinlikmi olurmus ondende memeler fora
Saol cnm evet dissiz prens yuruyu
Demekki kardeşinin sözü gecmiyooo sewosyokkk o cok acik olur dedi dotune kadar sirti acik gelinlikmi olurmus ondende memeler fora
Abisi 7 aylik cikardiydiDişide peşinden gelir inşallah ne şanslısın diş sancısına erken başlamadın :)
Demekki kardeşinin sözü gecmiyooo sewos
Bencede gelinlik sade ve birazcık kapalı olmali![]()
ben hiç şişko deelimKiskanclarrrr
Şişkosensin![]()
ağzı yüzüne büyük kaldıAyyy pelin Öztekin bile ne hale gelmiş nasıl erimiş o hatun öyle vay babaan anaan kemuune.
ama ışın karacaya kilo yakışıyordu şimdiki hali hortlak gibi olmuş
kocamanda açıyo ağzını
abowwwwwSaol heeee dişi yok yuruyi
Bakiniyok mobilya felan gelin dotune kadar acik gelinlik bulmuş anam delleniyi![]()
heeeeeevi topluyorum akşama temizlikçi gelecek diğer eve bende burayı halledebilirsem yarına taşınırım inşallah...internetim olmayacak yani önümüzdeki günlerden cepten bakarım tabi işleri biraz olaylayınca topikte pek sessiz ben okuyamıyorum diye fazla yazmadınız zarr![]()
o kadarmı açık kızz,yosam sen götümcelikmi yapıyonyokkk o cok acik olur dedi dotune kadar sirti acik gelinlikmi olurmus ondende memeler fora
gelinlik tamamen bittimi aldınızmıki,gelinlikte böyle istiyorsa normaldede çok açıkmı giyiyor ondan belki ona normal geliyodurAbisi 7 aylik cikardiydi
Nolacak bilmiyom onu gogus dekolteli sirti popo ustune kadar acik gelinlik pesss dedimki gupur tul olsun bari sirti ayyyy cok kapali olur dedi![]()
Sana da kıllanmistir öyle deyince. Ama gupur hoş olurdu. Çıplak tenin direk gözükmesi daha kötü. Ya da En azından popoya kadar deelde biraz azcık sırt dekoltesi her iki tarafında istegi gibi olurdu...Abisi 7 aylik cikardiydi
Nolacak bilmiyom onu gogus dekolteli sirti popo ustune kadar acik gelinlik pesss dedimki gupur tul olsun bari sirti ayyyy cok kapali olur dedi![]()
Benim dis etlerim çok kötü kanıyorkalkıp dişlerimi fırçalayayım,evi toparlayıp yatayım hadi iyigeceler![]()
kan sulandırıcılardandır o canım,neyse az kaldı iğnelerden kurtulmana..Benim dis etlerim çok kötü kanıyor
Korka korka fircaliyorum![]()
abowwwwGünaydın kızlar
4 den beri ayakdayim .uuyamadim
Almadik dahagelinlik tamamen bittimi aldınızmıki,gelinlikte böyle istiyorsa normaldede çok açıkmı giyiyor ondan belki ona normal geliyodur![]()
Heeee aynen oöyleSana da kıllanmistir öyle deyince. Ama gupur hoş olurdu. Çıplak tenin direk gözükmesi daha kötü. Ya da En azından popoya kadar deelde biraz azcık sırt dekoltesi her iki tarafında istegi gibi olurdu...
Aynen burdada oyle deermisimgünaydın hava bugün kapalı ve yağmırlı burda,tam uyku modu![]()
Ben geliyorum ama kimse yok((
Ne zamanbiter tatiliniz o zaman geliyim öyleyseAlmadik dahahe normalde acil giymeyi seviyo
Heeee aynen oöyle
Aynen burdada oyle deermisim
Tatildeyik canim![]()
Ben geliyorum ama kimse yok((
gittin ortalığı karıştırdın deelmi, görümcek sevinçAlmadik dahahe normalde acil giymeyi seviyo
Heeee aynen oöyle
Aynen burdada oyle deermisim
Tatildeyik canim![]()
he heeNe zamanbiter tatiliniz o zaman geliyim öyleyse![]()