• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dişide peşinden gelir inşallah ne şanslısın diş sancısına erken başlamadın :)
Abisi 7 aylik cikardiydi
Demekki kardeşinin sözü gecmiyooo sewos:110:
Bencede gelinlik sade ve birazcık kapalı olmali:eek::eek:

Nolacak bilmiyom onu gogus dekolteli sirti popo ustune kadar acik gelinlik pesss dedimki gupur tul olsun bari sirti ayyyy cok kapali olur dedi:eek::eek:

Kiskanclarrrr:63:
Şişkosensin :110:
ben hiç şişko deelim:Dsen şişko pattissin:63:dombili:110:
Ayyy pelin Öztekin bile ne hale gelmiş nasıl erimiş o hatun öyle vay babaan anaan kemuune.

ama ışın karacaya kilo yakışıyordu şimdiki hali hortlak gibi olmuş
kocamanda açıyo ağzını
ağzı yüzüne büyük kaldı:KK14:bazısına çok zayıflık yakışmıyor işte..ama pelinin yüzü çok güzel...
Saol heeee dişi yok yuruyi

Bakiniyok mobilya felan gelin dotune kadar acik gelinlik bulmuş anam delleniyi:eek:
abowwwww:eek:
evi topluyorum akşama temizlikçi gelecek diğer eve bende burayı halledebilirsem yarına taşınırım inşallah...internetim olmayacak yani önümüzdeki günlerden cepten bakarım tabi işleri biraz olaylayınca topikte pek sessiz ben okuyamıyorum diye fazla yazmadınız zarr:-):-)
heeeee:110:
:110: yokkk o cok acik olur dedi dotune kadar sirti acik gelinlikmi olurmus ondende memeler fora:63:

Saol cnm evet dissiz prens yuruyu
o kadarmı açık kızz,yosam sen götümcelikmi yapıyon:110:
gardaşın bişey demiyor zaar,yada gelin dinlemiyor zamane işte ne edecen:KK14:gelinlikte çok dekolte güzel olmuyor bencede...

Abisi 7 aylik cikardiydi

Nolacak bilmiyom onu gogus dekolteli sirti popo ustune kadar acik gelinlik pesss dedimki gupur tul olsun bari sirti ayyyy cok kapali olur dedi:eek::eek:
gelinlik tamamen bittimi aldınızmıki,gelinlikte böyle istiyorsa normaldede çok açıkmı giyiyor ondan belki ona normal geliyodur:KK59:

Abisi 7 aylik cikardiydi

Sana da kıllanmistir öyle deyince. Ama gupur hoş olurdu. Çıplak tenin direk gözükmesi daha kötü. Ya da En azından popoya kadar deelde biraz azcık sırt dekoltesi her iki tarafında istegi gibi olurdu...

gelinlik tamamen bittimi aldınızmıki,gelinlikte böyle istiyorsa normaldede çok açıkmı giyiyor ondan belki ona normal geliyodur:KK59:
Almadik daha :110: he normalde acil giymeyi seviyo
Sana da kıllanmistir öyle deyince. Ama gupur hoş olurdu. Çıplak tenin direk gözükmesi daha kötü. Ya da En azından popoya kadar deelde biraz azcık sırt dekoltesi her iki tarafında istegi gibi olurdu...
Heeee aynen oöyle :63:
günaydın hava bugün kapalı ve yağmırlı burda,tam uyku modu:KK37:
Aynen burdada oyle deermisim:63:
Ben geliyorum ama kimse yok :KK43:((

Tatildeyik canim:110:

Back