Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet deroş hiç canım istemiyor bakalım artık bir dahaki ay belki giderim belki...
bu halinle yatılı misafirmi ağırlıyon kim geldiki
sanada alişede çok geçmiş olsun canım..
amin saracım inşaallah
yok kuzum ne kusuru insanlık hali böyle zamanlarda olabilir böyle şeyler...
Gunayyyyyyydiiiiiiiinnnnnnnnnn diyemedimdi
Tunayyydiiiiiiinnnnnnnn
kimbilir neler karıştırıyon

geçmiş olsun hayatım
yatılı misafir nerden çıkmış yahu karnı gözüne gelmiş Bi gebeye eziyet değil mi.

bizim çocuk doktoru uyarmıştı bizi deroş
azı dişler çıkarken ayvayı yediniz demişti
hakikaten yemiştik

Sağol canim. Nerden yakalandımsa bu hastalığa. Bayagi zorluyor beni...

Canim akrabam kalıyor. Allahtan halden anlayan biri. Bana zararı değil yararı dokunuyor Allah razı olsun ondan...

Canim bu azı dışınden bir sonraki diş.
Bi kaç tane birden çıkıyor
Ve Çocuk mahvoldu resmen...

Evi tuttum gönlüme göre oldu ama tek kusuru var amerikan mutfak bugun boya yapilacak bende eşya toplayacagim cok yorgun ve uykusuzum seperatör baktim dun mutfakla salonun arasina bulamadim bulursam rahatliycam evin yeri cok guzel ilköğretim okulu yanı oglani getir gotur rahat olacak balkondan siniflara kadar goruyorum esimin isyeride arka sokakta hastanede camdan gorunuyor tam karsisi cocuk parki carsi pazar desen 2 adim şükürler olsun bu sefer oldu sanırım. .. binada 4 senelik tertemiz...boya temizlik bitsin gecicem insallah.heryerim agriyor ama değdi. ..su seperatoru nerde bulurum kizlar koctasa baktim yok.

gözün aydın güle güle otur canım

Beydoş ne karistirim carsilari arsinladim teyzesi mirgaca baktı
dün hava çok güzeldi,iyi yaptınbende kuzenimin kızını ziyarete gitmiştim hastaneye terledim walla...
Sağol canim. Nerden yakalandımsa bu hastalığa. Bayagi zorluyor beni...

Canim akrabam kalıyor. Allahtan halden anlayan biri. Bana zararı değil yararı dokunuyor Allah razı olsun ondan...
iyi o zaman halden anlayan yardımcı olan biriyse senin için iyi olur...
Kizlaaaarrrrr miraç yürüyor maasallah
maaşşalllahhhhoğlan ilk adımını burda atacakmış demek...
hayırlı olsun canım insanın içine sinen tertemiz yeni bir evde oturması ne güzel,hem herşeyede yakınmış...
bende amerikan mutfak sewmiyorum,ama buda kusur olsun dimi..güle güle oturun...

ama bişey demeden geçemeyeceğim burada zaten bi avuç arkadaşız bafs bana bi geçmiş olsun bile demedi hani sağlık olsun demek zorundada değil ama insan arkadaşlarından bekliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…