• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçirdik arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti

merhaba kızlar
sabah annemleri almak için trabzona gitmek üzere yola çıktık resmen görünmez kaza oldu kaza geçirdik arabanın önü mahvoldu geri döndük gidemedik tabi moralim çok bozuk yaşadığım korku yetti sinirlerim gergin elim ayağım hiç bişey tutmuyo nedir bu başımıza gelenler kaç gündür anlamadım gitti
canim cok geçmiş olsun. Allah korumuş. Siz bi kurşun doktorun bilmem inanirmisin böyle şeylere. Ama gerçekden üzerinizde bişey var bugünlerde.
Bi de bol bol âyetel kursi okuyun Canim.
Üzüldüm walla Allahım korusun.
Bi daha yaşatmasin böyle bir korku.
Anneler otobüsle gelseydi acaba

Beydos
Üzüldüm canim benim önümüzdeki maçlara bak sen...
bi de moral bozmak istemem daha fazla konuşup. Ama normalde sen su ana kadar cokdan hamile kalmıştın. Bence doktora git.hemde için rahat eder. Sonuçta ameliyatta oldun bi görünMuş olursun. Şimdi ay ay geçtikçe daha da stres olacaksın ister istemez. O nedenle bir bak bakalim. Eşini ikna et doktora gidin. Belki onun supermen leri de zayıftır kimbilir.

Bir burayı seviyorum zaten bi yazdığımı bi daha bulamıyorum :)
zamanla alışırsın öğrenirsin tatlım sık sık gel
bende kızartma tenceresi aldım daha rahat oluyor..

sanada canım..

şimdiden gözünaydın saracım..

inşaallah..
siyah renkli sinden almıştım ben
yağ lekeleri çıkmıyor ya
siyah olunca hiç belli olmuyo
iyikide almışık hemi

benim kırmızılar geldi kızlar, doktora falanda gitmicem eşimde istemiyor gitmemi:KK51::KK51:
canım,ya çok üzüldüm.
gitme madem içinden gelmiyorsa

merhaba kızlar
aaaa tuh nazar,mı var nedir
Allahalah beterinden korusun Rabbim
tuh annenleride,alamadınız

benimde beydosa canim sıkıldı

benimde sulu akıntı devam ediyor.. kız bu yoksa idrar kacagimi

Dönüş ne zaman? Ne güzel annelerin yanında olacan
kız daha yeni gitmiş birine donuş ne zaman denir mi morali bozuluyor insanın:KK70:
donuşu düşünmek istemiyor insan

kızlar uğrayamıyorum çünkü oğlanın okul taşınıyormuş eve uzak eşimin işyerinede uzaktı bu ev zaten dünden beri ev arıyoruz 2. dönem başlamadan acilen taşınmamız gerekiyor dua edin gönlüme göre bir ev bulaım bu sefer öpüyorum hepinizi birazdan yine ev aramaya çıkıcaz

kızlar uğrayamıyorum çünkü oğlanın okul taşınıyormuş eve uzak eşimin işyerinede uzaktı bu ev zaten dünden beri ev arıyoruz 2. dönem başlamadan acilen taşınmamız gerekiyor dua edin gönlüme göre bir ev bulaım bu sefer öpüyorum hepinizi birazdan yine ev aramaya çıkıcaz
inşallah bulursun cnm gönlüne gore
ohh taşınmayı çok severim yeni bir,ev,yeni çevre

merhaba kızlar
Cnm çok geçmiş olsun Allahim esirgemis beterinden saklasin
benimde beydosa canim sıkıldı

benimde sulu akıntı devam ediyor.. kız bu yoksa idrar kacagimi

Dönüş ne zaman? Ne güzel annelerin yanında olacan
:110::110::110:
Yok kiz sewos kocasına dönecek diye mutlu olur
Heeee:21:
he doğru onu atlamışım.
sevoş çimmek için gün sayıyodur şimdi

:21: deli herifimi ozlerim ben :21:
:63:

Allah gönlüne gore versin cnm insallah bulursun

canim cok geçmiş olsun. Allah korumuş. Siz bi kurşun doktorun bilmem inanirmisin böyle şeylere. Ama gerçekden üzerinizde bişey var bugünlerde.
Bi de bol bol âyetel kursi okuyun Canim.
Üzüldüm walla Allahım korusun.
Bi daha yaşatmasin böyle bir korku.
Anneler otobüsle gelseydi acaba

sağol canım dua okurum hep

aaaa tuh nazar,mı var nedir
Allahalah beterinden korusun Rabbim
tuh annenleride,alamadınız

amin sağol canım

Cnm çok geçmiş olsun Allahim esirgemis beterinden saklasin

:110::110::110:

Heeee:D

:D deli herifimi ozlerim ben :D
:63:

sağol canım amin

Ayyyy ciddimisinn çok üzüldüm Beydoş hayirlisi yaaa ama gitsem keşke Dr belki çok basit bir sebepten:KK51::KK51::KK51:
ewet maalesef:KK51:birşey olmuyorsa zorlamamak mı lazım acaba diyoruz...
Adanadayik :KK51:Aksam 6 da geldik:KK51: beydos cnm cok sikildi:KK51:
:KK51::KK51::KK51:
merhaba kızlar
canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...
Beydos
Üzüldüm canim benim önümüzdeki maçlara bak sen...
bi de moral bozmak istemem daha fazla konuşup. Ama normalde sen su ana kadar cokdan hamile kalmıştın. Bence doktora git.hemde için rahat eder. Sonuçta ameliyatta oldun bi görünMuş olursun. Şimdi ay ay geçtikçe daha da stres olacaksın ister istemez. O nedenle bir bak bakalim. Eşini ikna et doktora gidin. Belki onun supermen leri de zayıftır kimbilir.
bilmiyorum derin ,zaten yine 2 günüm haftasonuyla bitti doktorda 2 yada 3 üncü günü gel demişti yine kaldı ..aslında 4 üncü günüde gidebilirdim belki ama eşim bu ayda kalsın dedi bende istemiyorum zaten ..
bizde her ihtimali düşünüyoruz tabiki eşiminde spermlerinden olabilir bunuda kendisi söyledi bana,beni bu konuda hiç zorlamaz neyseki...
zamanla alışırsın öğrenirsin tatlım sık sık gel
siyah renkli sinden almıştım ben
yağ lekeleri çıkmıyor ya
siyah olunca hiç belli olmuyo
iyikide almışık hemi

canım,ya çok üzüldüm.
gitme madem içinden gelmiyorsa
ewet başak içimden hiç gelmiyor:KK51:

benim tenceremde siyah,lila rengi desenleri var üzerinde hee iyiki almışık..
canım inşaallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz..
hayırlısı olsun canım sakın sıkma canını nazlı çıktı bebişin gelecek o göbişe Allah ın izniyle ben inanıyorum :KK19:
inşaallah canım sağol...

Back