Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm dökme üstüne krem santi yapip kamufle etsen ne bilim bolca hindistan cevizi findik fistik üstünü susledinmi gerisi tmmdir

Cnm

ben muhallebiyi alta portakallı sosuda onun üzerine döküp iki katlı pasta gibi yapacaktım ama şimdi portakalı muhallebinin içine katmışımda öyle muhallebi yapmışım gibi oldu yarın resmini paylaşacam fena görünmüyo üzerine damla çikolatada serpsem olurmu acaba yoksa abartımı olur

sen fena değildir diyorsan güzeldir o zaman hayatım.
zaten önemli olan tadi
Bi şekilde görünümünü ayarlarsın

bir Ankaralı olarak İstanbul bendede aynı hissi uyandırıyo , 3-5 gün gezip geleceksin işte

Selam kızlar uzun zamandır girip yazamadım, Eyşanın doğum günü Ozan'ın Mevlüt'ü derken sonunda bi rahata erdim... Nasılsınız? Hepinizi çok özledim valla, 2 çocuk çok yoruyo beni, küçüğün hep gazı var 2 aylık olacak nerdeyse gece 2 saat deliksiz uyuyamıyorum çok yorgun hissediyorum.. Kız da huysuz bişey oldu 2 YAŞ sendromu dedikleri olayı dibine kadar yaşıyoruz, şuan kv görümce var Yanımda onlar gidince bu 2 sıpayla zor gğnler bekliyor beni

geçmiş olsun canım darısı yarın başıma

iki tepsi ıspanaklı kek yaptım sevinç güzel oldu
Ellerine Saglik hayatim

Cnm mevlutunuz hayirli olsun
Eysaninda dogumgunu kutlu olsun nice yillara insallah isin cokkkk ama cokkk zor sen en iyisi ise başla cocuklarida at bakiciya

Sabah sabah heriflen çimdik kahvalti keyfi yaptik abisi aradi bize geliyormuş pesssss pazar pazar sacimizin yasiylan ayip be

Sabah sabah heriflen çimdik kahvalti keyfi yaptik abisi aradi bize geliyormuş pesssss pazar pazar sacimizin yasiylan ayip be
siz de bari sabah sabah çimmeyin be
pesss
ülkece sizin çimmeler yüzünden kuraklık yaşıycaz
devlet size çarpışma kısıtlaması getirmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…