Fotoda yuklesen canli canli super olurdu eminim harila bir sofra kurdun ellerine sağlık
Cnm dökme üstüne krem santi yapip kamufle etsen ne bilim bolca hindistan cevizi findik fistik üstünü susledinmi gerisi tmmdir
Cnm
Misafir az önce gitti pert oldum son kez evi duzelttim kendimi yatağa attim
Misafir az önce gitti pert oldum son kez evi duzelttim kendimi yatağa attim
sen fena değildir diyorsan güzeldir o zaman hayatım.kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
portakallı muhallebimi yaptım muhallebi çok güzel oldu cam tepsiye boşalttım portakallı sosuda yaptım üzerine dökecektim ama aksilik oldu nişastanın miktarını ayarlayamadım ve çok katı oldu dökmeyede kıyamadım bende muhallebinin içine karıştırdım iyice kaynaştırdım öylece soğumaya bıraktım tadı güzel ama görüntü istediğim gibi olmadı kötü değil ama istediğim gibi olmadı işte bişey olurmu yaaaaa pirinç unum kalmadı bu satte hiçbir markette açık değildir yarında yapsam yetişmez donması açısından ne yapabilirim döküp atsammı acaba
bir Ankaralı olarak İstanbul bendede aynı hissi uyandırıyo , 3-5 gün gezip geleceksin işteSahile gittik
hak ettiğimi düşünüyorum
--------
bugün final sınavlarım vardı kızlar
sabakleyin ailecenek sınava gittik.
Egeyle babası beni okulun bahçesinde beklediler
bende sınavımı hallettim
ordan da eve giderkene sahile uğradık
kız kulesine nazır iki çay yudumladık.
benm adam istanbulu övüp durur. "şurdaki manzarayı hiç Bi yerde bulamazsın" diyor
neye yarıyoki şu manzara dedim.
Allah için Bi denizi var seyre değer.
gerisi kalabalık binalar fabrikalar gürültüler karabulutlar. Burda gökyüzünün rengi bile bulanık
hiç sevmiyorum istambulu hiiç.
neyse sabak erken kalktığımızdan ötürü ailecenek geri yatıyoruz
Ellerine Saglik hayatimgeçmiş olsun canım darısı yarın başıma
iki tepsi ıspanaklı kek yaptım sevinç güzel oldu
Selam kızlar uzun zamandır girip yazamadım, Eyşanın doğum günü Ozan'ın Mevlüt'ü derken sonunda bi rahata erdim... Nasılsınız? Hepinizi çok özledim valla, 2 çocuk çok yoruyo beni, küçüğün hep gazı var 2 aylık olacak nerdeyse gece 2 saat deliksiz uyuyamıyorum çok yorgun hissediyorum.. Kız da huysuz bişey oldu 2 YAŞ sendromu dedikleri olayı dibine kadar yaşıyoruz, şuan kv görümce var Yanımda onlar gidince bu 2 sıpayla zor gğnler bekliyor beni
siz de bari sabah sabah çimmeyin beSabah sabah heriflen çimdik kahvalti keyfi yaptik abisi aradi bize geliyormuş pesssss pazar pazarsacimizin yasiylan ayip be
siz de bari sabah sabah çimmeyin be
pesss
ülkece sizin çarpışmalar yüzünden kuraklık yaşıycaz
yok artık dünyada inanmamYokkk artikbir haftadir yeni elimize geçti
Sewos bu ne tatlısı çok güzel gözüküyorEki Görüntüle 1379083 Pazar kahvesi keyfimiz
siz de bari sabah sabah çimmeyin be
pesss
ülkece sizin çimmeler yüzünden kuraklık yaşıycaz
devlet size çarpışma kısıtlaması getirmeli
Adamcaz nerden bilsin senin kuduruk olduğunu sabahın o vaktinde cimdiginiSabah sabah heriflen çimdik kahvalti keyfi yaptik abisi aradi bize geliyormuş pesssss pazar pazarsacimizin yasiylan ayip be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?