Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ıspanaklı kek

malzemeler

3 tane yumurta
bir su bardağı yoğurt
bir buçuk su bardağı tozşeker
vanilya kabartma tozu
yarım su bardağı sıvıyağ
ıspanak
süt
puding

yapılışı

yumurtayla şekeri iyice çırpıyoruz sırasıyla yoğurdu sıvı yağı ekleyip karıştırıyoruz püre haline getirdiğimiz ıspanaklarıda ekliyoruz sonra ununu vanilyasını kabartma tozunu katıp çırpıyoruz akışkan bir hamur elde ediyoruz ve 175 derece 40- 45 dakika pişiriyoruz pişip pişmediğini kürdan batırarak anlıyoruz sonra kremasını yapıyoruz ben sütle puding yapacam vanilyalı olarak kekler soğuduktan sonra kremayı üzerine sürüp artan kekleri ufalayıp üzerlerine dökecem fıstıklıymış görünecek hepsi bu
Sağol canim benim tarif için
Bende yapmak istiyorum ama bu fırın beni hasta ediyor. IcinI pisirmiyo altını pisirmiyo hamur kalıyo.. kardeşime gidersem orda yaparim belki

Bende uzanıyorum
Dinlenmeye çalışıyorum
Herif işten geldi
Oglanla ilgileniyi
Bende birazdan ignemi yaparım
Oğlumun sütünü veririm
Kendimde bi bardak süt içerim
Ya da meyve yerim
Bu aksam sebzeli bulgur pilavı ve cacık yedim
Şisirdi beni
Zaten zor hareket eder oldum
Şimdi nasıl eriteyim

Bende uzanıyorum
Dinlenmeye çalışıyorum
Herif işten geldi
Oglanla ilgileniyi
Bende birazdan ignemi yaparım
Oğlumun sütünü veririm
Kendimde bi bardak süt içerim
Ya da meyve yerim
Bu aksam sebzeli bulgur pilavı ve cacık yedim
Şisirdi beni
Zaten zor hareket eder oldum
Şimdi nasıl eriteyim

bulgur pilavı ve cacığı bende çok severim canım sanada afiyet olsun bebişine yarasın canım alişin peşinden koşmakla eritirsin zaten bunu düşünme dinlen şimdi

Sağol canim benim tarif için
Bende yapmak istiyorum ama bu fırın beni hasta ediyor. IcinI pisirmiyo altını pisirmiyo hamur kalıyo.. kardeşime gidersem orda yaparim belki

bişey değil canım keşke komşum olaydın kız yaptığım hiçbişeyi sensiz yemezdim inanki

bulgur pilavı ve cacığı bende çok severim canım sanada afiyet olsun bebişine yarasın canım alişin peşinden koşmakla eritirsin zaten bunu düşünme dinlen şimdi
Sağol inşallah yarar bebeğime canim.

bişey değil canım keşke komşum olaydın kız yaptığım hiçbişeyi sensiz yemezdim inanki
eminim canim keşke komşu olsaydik. Ben Alıs'den önce çok yapardım ceşit çeşit şeyler.. şimdi malesef zor karnimizi doyurmak için yemek hazırlıyorum. Birincisi oğlum rahat durmuyor ben bi yemek yapana kadar o bütün mutfağın altını üstüne getiriyor... ikinciside o kadar yorgun oluyorumki ne pratikse onu pisiriyorum gEnel de..

Gunaydin tatliskolar yeni kalktik:D
Hemen kahvalti hazirlayip ise koyulacam
Tavuklari haşlamakla ise baslayayim:KK55:

:KK15::eek::eek:UOTE="sevinc007, post: 38920962, member: 190560"]Gunaydin tatliskolar yeni kalktik:D
Tavuklari haşlamakla ise baslayayim:KK55:[/QUOTE]
Sanada gunaydin bebemmm gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim suan yoldayım memlekete gidiyom aksam yazamadım yola cikicam diye evi toparladim ütü yaptım vs banyoya girdim sacimi kuruttum yattım suan gozlerim kapaniyo cokkk uykum varrr tavuklari haşlama ise basliy yazmissin cocuklari diye okudum :eek:uyurgezerim yani :KK48:

Ben süte bayılırım hele soğuk olursa
bende kaynar severim sütü içinede kabuk tarçın koyarım,ama soğuk daha faydalı diyorlar:110:
tadı güzel oluyor canım ve sen söylemezsen kimse içindekinin ıspanak olduğunu anlamıyor yarın yapacam ve resmini çekip size gösterecem

bende süte bayılırım canım

bizde yeni geldik kaynoştan
öyleymiş saracım kimse ıspanak olduğunu anlamıyormuş yapan bir kaç kişiden duymuştum ,yaşpasta şeklinde yapmışlar..
Sara tarif için saol hayatim :KK19:
Aksam çocukları uyut mutfagi topla derken yorgunluktan bayilmisim yazamadim
he sağolsun sara hemen tarif yazıyor:63:
Gunaydin tatliskolar yeni kalktik:D
Tavuklari haşlamakla ise baslayayim:KK55:
günaydın,kolay gelsin:110:
Sanada gunaydin bebemmm gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim suan yoldayım memlekete gidiyom aksam yazamadım yola cikicam diye evi toparladim ütü yaptım vs banyoya girdim sacimi kuruttum yattım suan gozlerim kapaniyo cokkk uykum varrr tavuklari haşlama ise basliy yazmissin cocuklari diye okudum :eek:uyurgezerim yani :KK48:
iyi yolculuklar bafs,bu kadar az uyursan tabiki uykusuz kalırsın:110:

bende kaynar severim sütü içinede kabuk tarçın koyarım,ama soğuk daha faydalı diyorlar:110:

öyleymiş saracım kimse ıspanak olduğunu anlamıyormuş yapan bir kaç kişiden duymuştum ,yaşpasta şeklinde yapmışlar..

he sağolsun sara hemen tarif yazıyor:63:

günaydın,kolay gelsin:110:

iyi yolculuklar bafs,bu kadar az uyursan tabiki uykusuz kalırsın:110:
Normalde bende kışın sütü sicak iceriim
Ama şimdi içim yandigi için soğuk tüketiyorum.
Yazlarıda özellikle soğuk içerim..
Tek sorun cook gaz yapmasi:KK48:

[QUOTE="bafs32, post: 38921073,
Sanada gunaydin bebemmm gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim suan yoldayım memlekete gidiyom aksam yazamadım yola cikicam diye evi toparladim ütü yaptım vs banyoya girdim sacimi kuruttum yattım suan gozlerim kapaniyo cokkk uykum varrr tavuklari haşlama ise basliy yazmissin cocuklari diye okudum :eek:uyurgezerim yani :KK48:[/QUOTE]iyi yolculuklar diyecektim ama şimdiye varmısindir. Hayırlı haberlerle Dön inşallah

Back