• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kabak salatası.jpg
kabak salatası ve kakaolu kurabiye

misafirlerim ikramlarıma bayıldı tariflerini istediler 11 kişi büyük 11 kişide çocuk vardı hem çok güzel hem çok yorucu bir gündü misafirler gittikten sonra evi topla lavaboları yıka havluları değiş mutfağı topla bulaşık makinasını çalıştır derken pert oldum resmen akşama yemek olarakda kolaya kaçtım mercimek çorbası ve karalahana sarması yaptım sarmaları dolaptan çıkarıp pişirdim böyle durumlar için süper oluyor

Ellerine Saglik hayatim hepsi çok guzel görünüyor oldu bitti kirtuldun canim

misafirlerim ikramlarıma bayıldı tariflerini istediler 11 kişi büyük 11 kişide çocuk vardı hem çok güzel hem çok yorucu bir gündü misafirler gittikten sonra evi topla lavaboları yıka havluları değiş mutfağı topla bulaşık makinasını çalıştır derken pert oldum resmen akşama yemek olarakda kolaya kaçtım mercimek çorbası ve karalahana sarması yaptım sarmaları dolaptan çıkarıp pişirdim böyle durumlar için süper oluyor

ayy çocuklar çok dağıttılar mı ortalığı 11tane bebeeee düşünemiyorum

:63:
peçeteliğini yesinler
kız az daha atacaktın muhallebiyi ne kadar güzel görünüyor
tadı nasıl olmıştu

tadı muhteşemdi tarifini istediler canım
peçeteliğimi herkes çok beğeniyor :KK39:

ayy çocuklar çok dağıttılar mı ortalığı 11tane bebeeee düşünemiyorum

üç tanesi bebe hatta ikisi ikiz ama diğerleri okul çağında ilk okul üçe dörde giden var evi darma duman ettiler anneleride sağolsun pek ilgilenmediler ama neyseki atlattım bitti

canım ellerine sagkik cok guzel gorunuyor portakalli nuhallebiyide iyiki atmamissin gayet guzel olmus

Iyi geceler herkese butun gun gezdim aksam da misafirlige gittik çok güzel bir geceydi çok eski bi tanıdıktı ve inanılmaz şımardık çocuklaştık çok eğlendik facede ekli olanlar bakabilir:KK48:

Back