Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm dökme üstüne krem santi yapip kamufle etsen ne bilim bolca hindistan cevizi findik fistik üstünü susledinmi gerisi tmmdir

Cnm

ben muhallebiyi alta portakallı sosuda onun üzerine döküp iki katlı pasta gibi yapacaktım ama şimdi portakalı muhallebinin içine katmışımda öyle muhallebi yapmışım gibi oldu yarın resmini paylaşacam fena görünmüyo üzerine damla çikolatada serpsem olurmu acaba yoksa abartımı olur

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var

portakallı muhallebimi yaptım muhallebi çok güzel oldu cam tepsiye boşalttım portakallı sosuda yaptım üzerine dökecektim ama aksilik oldu nişastanın miktarını ayarlayamadım ve çok katı oldu dökmeyede kıyamadım bende muhallebinin içine karıştırdım iyice kaynaştırdım öylece soğumaya bıraktım tadı güzel ama görüntü istediğim gibi olmadı kötü değil ama istediğim gibi olmadı işte bişey olurmu yaaaaa pirinç unum kalmadı bu satte hiçbir markette açık değildir yarında yapsam yetişmez donması açısından ne yapabilirim döküp atsammı acaba
sen fena değildir diyorsan güzeldir o zaman hayatım.
zaten önemli olan tadi
Bi şekilde görünümünü ayarlarsın

Sahile gittik:110:
hak ettiğimi düşünüyorum:KK70:
--------
bugün final sınavlarım vardı kızlar
sabakleyin ailecenek sınava gittik.
Egeyle babası beni okulun bahçesinde beklediler
bende sınavımı hallettim
ordan da eve giderkene sahile uğradık
kız kulesine nazır iki çay yudumladık.
benm adam istanbulu övüp durur. "şurdaki manzarayı hiç Bi yerde bulamazsın" diyor
:63:neye yarıyoki şu manzara dedim.
Allah için Bi denizi var seyre değer.
gerisi kalabalık binalar fabrikalar gürültüler karabulutlar. Burda gökyüzünün rengi bile bulanık
hiç sevmiyorum istambulu hiiç.
neyse sabak erken kalktığımızdan ötürü ailecenek geri yatıyoruz
bir Ankaralı olarak İstanbul bendede aynı hissi uyandırıyo , 3-5 gün gezip geleceksin işte

Selam kızlar uzun zamandır girip yazamadım, Eyşanın doğum günü Ozan'ın Mevlüt'ü derken sonunda bi rahata erdim... Nasılsınız? Hepinizi çok özledim valla, 2 çocuk çok yoruyo beni, küçüğün hep gazı var 2 aylık olacak nerdeyse gece 2 saat deliksiz uyuyamıyorum çok yorgun hissediyorum.. Kız da huysuz bişey oldu 2 YAŞ sendromu dedikleri olayı dibine kadar yaşıyoruz, şuan kv görümce var Yanımda onlar gidince bu 2 sıpayla zor gğnler bekliyor beni

IMG_51472857798923.jpeg

geçmiş olsun canım darısı yarın başıma

iki tepsi ıspanaklı kek yaptım sevinç güzel oldu
Ellerine Saglik hayatim:29:
Selam kızlar uzun zamandır girip yazamadım, Eyşanın doğum günü Ozan'ın Mevlüt'ü derken sonunda bi rahata erdim... Nasılsınız? Hepinizi çok özledim valla, 2 çocuk çok yoruyo beni, küçüğün hep gazı var 2 aylık olacak nerdeyse gece 2 saat deliksiz uyuyamıyorum çok yorgun hissediyorum.. Kız da huysuz bişey oldu 2 YAŞ sendromu dedikleri olayı dibine kadar yaşıyoruz, şuan kv görümce var Yanımda onlar gidince bu 2 sıpayla zor gğnler bekliyor beni

Cnm mevlutunuz hayirli olsun
Eysaninda dogumgunu kutlu olsun nice yillara insallah isin cokkkk ama cokkk zor sen en iyisi ise başla cocuklarida at bakiciya:KK45::KK45:

Sabah sabah heriflen çimdik kahvalti keyfi yaptik abisi aradi bize geliyormuş pesssss pazar pazar :110: sacimizin yasiylan ayip be:63:

Sabah sabah heriflen çimdik kahvalti keyfi yaptik abisi aradi bize geliyormuş pesssss pazar pazar :110: sacimizin yasiylan ayip be:63:
siz de bari sabah sabah çimmeyin be
pesss:63:
ülkece sizin çimmeler yüzünden kuraklık yaşıycaz:110:
devlet size çarpışma kısıtlaması getirmeli:110:

Back