- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41 kere maşallah sanaHuhuuuuuu
Pastam ve salatalarim hazir
Mantar salatasi yaptim
Karniyarigi cikardim monuden
Arap tavasi yaptim FIRINI bekliyok
Tavuğu ayikladim
Fistigi ayikladim fistikli yapariz biz
Corbami yapacam kaave molasi verdim
Hakettim zaar![]()
Hala emiyomu Miraç efendi?Bu arada miraç acikiyi s.ciyi uykusu geliyi![]()
misafir mi varBu arada miraç acikiyi s.ciyi uykusu geliyi![]()
herifte haketmişKahvaltı yaptık bulasiklari yıkadım...
Herif de evi supurdu sağolsun
Bi soğuk portakal suyunu hakettigimi düşünüyorum
![]()
O başka bişey hakettide.. daha çok beklerherifte haketmiş
onada ver
şimdilik meyve suyuyla idare etsinO başka bişey hakettide.. daha çok bekler![]()
motor takip yapiyom41 kere maşallah sanaküçük bebekli halinle nasil yapıyorsun bu kadar şeyi.. pessss yani
![]()
emiyoo yemejte veriyomHala emiyomu Miraç efendi?
Emziriyonmu simdi yoksa yemekmi veriyon
Kim
misafir mi var
yoksa kendi açboğazın içinmi
Sahile gittik
hak ettiğimi düşünüyorum
--------
bugün final sınavlarım vardı kızlar
sabakleyin ailecenek sınava gittik.
Egeyle babası beni okulun bahçesinde beklediler
bende sınavımı hallettim
ordan da eve giderkene sahile uğradık
kız kulesine nazır iki çay yudumladık.
benm adam istanbulu övüp durur. "şurdaki manzarayı hiç Bi yerde bulamazsın" diyor
neye yarıyoki şu manzara dedim.
Allah için Bi denizi var seyre değer.
gerisi kalabalık binalar fabrikalar gürültüler karabulutlar. Burda gökyüzünün rengi bile bulanık
hiç sevmiyorum istambulu hiiç.
neyse sabak erken kalktığımızdan ötürü ailecenek geri yatıyoruz
hiç çalışmadığımı düşünürsek pekte iyi geçmiş diyemezyizİyi yapmissiniz
Sinav Nasil geçti![]()
evet canim haklisin halada yatamadim carsi pazar gezdik ayaklarimin alti agriyor sonrada eve gelip yemek hazirladik ablamla simdi enistemi bekliyoz daha yeni yimek yicez birde burnum tikaliydi iki gundur bugun sogukta gezince tam gribe cevirdi cayir cayir yaniyi burnum...sali gun ablamin kizin dogumgunu onun hazirliklari icin alisveris yaptik pastasi süsü vs hediye aldik bende dogum gununde giymesi icin elbise alicam begendik yarin cicuku alip denetmeye goyurucem ogleden sonra acikmis...su yemegi yesekte bi saat sekerleme yapsam dinlensem dr a da gittim bu arada yumurtaliklarima falan bakti iyi dedi adetine bakalim ilacsiz nasil gelecek dedibende kaynar severim sütü içinede kabuk tarçın koyarım,ama soğuk daha faydalı diyorlar
öyleymiş saracım kimse ıspanak olduğunu anlamıyormuş yapan bir kaç kişiden duymuştum ,yaşpasta şeklinde yapmışlar..
he sağolsun sara hemen tarif yazıyor
günaydın,kolay gelsin
iyi yolculuklar bafs,bu kadar az uyursan tabiki uykusuz kalırsın![]()
iyi yolculuklar diyecektim ama şimdiye varmısindir. Hayırlı haberlerle Dön inşallah[/QUOTE] evet canim 10; 40 da vardim memlekete cok sağol yolda uyudum iyi oldu anlamadim nasil geldim uyandigimda varmistik[QUOTE="bafs32, post: 38921073,
Sanada gunaydin bebemmm gece 4 te yattim sabah 7 de kalktim suan yoldayım memlekete gidiyom aksam yazamadım yola cikicam diye evi toparladim ütü yaptım vs banyoya girdim sacimi kuruttum yattım suan gozlerim kapaniyo cokkk uykum varrr tavuklari haşlama ise basliy yazmissin cocuklari diye okudumuyurgezerim yani
![]()
Cay tepsimi ve cerezimi misafir odasina hazirladim
Meyveyi de balkona aaksam ona kosturmiim bari alip koyarim önlerine cçok Yoruldum
Mitfagi süpürüp lavabolari gözden geçirip havlulari degistimmi tamamdir![]()
Fotoda yuklesen canli canli super olurdu eminim harila bir sofra kurdun ellerine sağlıkHerşey bitti bir pilav piseceksağlıkfrayi kuracam okadar
Mirroyu uyutuyom
Cnmkızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
portakallı muhallebimi yaptım muhallebi çok güzel oldu cam tepsiye boşalttım portakallı sosuda yaptım üzerine dökecektim ama aksilik oldu nişastanın miktarını ayarlayamadım ve çok katı oldu dökmeyede kıyamadım bende muhallebinin içine karıştırdım iyice kaynaştırdım öylece soğumaya bıraktım tadı güzel ama görüntü istediğim gibi olmadı kötü değil ama istediğim gibi olmadı işte bişey olurmu yaaaaa pirinç unum kalmadı bu satte hiçbir markette açık değildir yarında yapsam yetişmez donması açısından ne yapabilirim döküp atsammı acaba